Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

38 λεπτά πριν, katman2000 είπε

δυστηχως αν και χρονια χβοχ fan θα συφωνησω μαζι σου, νομιζω οτι η ms εχει επαναπαυτει στο gamepass δεν ειναι δυνατον να σου φτιαχνει η obsidian ενα αριστουργιματικο outer worlds, που φαινετε με ποσο @αβλα το εφτιαξαν και ξαφνικα να βλεπουμε αυτην την πατατα

Δεν ξέρω πόσες φορές και σε πόσα μέσα πρέπει να βγει η Ninja Theory και να πει οτι ήταν project που εόχαν ξεκινήσει εδω και κατι παραπάνω απο έναν χρόνο και προς τιμήν της δεν το έκλεισε η MS, για να σταματήσει να γκρινιάζει ο κόσμος. Εκτός κι αν πιστεύεις φίλε οτι το παιχνίδι το ξεκίνησε να φτιάχνεται στην Ε3 πέρυσι τον Ιούνιο.

2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Προσπαθώ να κάνω register για το preview του xCloud και δεν με αφήνει, μου βγάζει error ο browser. 

Τι φάση;

Δεν γίνεται ακόμα σε εμάς στην Ελλάδα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι κάποιοι ξεχνάτε ότι του χρόνου θα έχουμε μπεί στη νέα γενιά.. :P Τι ακριβώς περιμένατε να δείτε χθες; Αυτό που έκαναν ήταν να σου δείξουν ότι μέχρι να βγεί το Scarlett, θα έχεις έναν σκασμό παιχνίδια να παίξεις (και να μην μπορέσεις να τελειώσεις όσα θέλεις). Να πιάσουμε τα Yakuza και Kingdom Hearts που δύσκολα θα έβλεπες στο Xbox; Τα Rage 2 και Witcher 3 μεταξύ άλλων;

Έριξε πολλά χαστούκια  η MS.

• Like 1
  • Thanks 2

• Moderators
2 minutes ago, non-serviam said:

Μήπως θέλει και ανάλογη χώρα λογαριασμού;

Απ' ότ βλέπω στο λογαριασμό μου, μένω στην Φλόριντα αυτή τη στιγμή. :/

11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Προσπαθώ να κάνω register για το preview του xCloud και δεν με αφήνει, μου βγάζει error ο browser. 

Τι φάση;

Είσαι Insider στο Xbox? Εμένα με άφησε κανονικά... Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο που βρισκόμουν Νέα Υόρκη όταν έκανα το sign up. Ξεκάρφωτο, αλλά από τότε ξεκίνησε να μου δείχνει και τον Edge στο κινητό τα Reword points που μαζεύεις κάνονας αναζητήσεις στο bing. Fun Fact, στο κατάστημα της Microsoft στο Λονδίνο, δοκίμασα το xCloud κανονικά, στην Νέα Υόρκη που είναι υποτίθεται το μεγάλο της store, παρότι πήγα σε ύστερη ημερομηνία, δεν είχε να το δοκιμάσεις.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ βγάζει error ο browser, δεν μου πετάει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μου:

Untitled.png

8 minutes ago, argipen said:

Είσαι Insider στο Xbox?

Νομίζω ναι, αλλά πως το επιβεβαιώνω;

Το επιβεβαίωσα, είμαι insider. 

Άκυρο, το έλυσα, ήθελε να το κάνω από Edge.

Επεξ/σία από Malthador

Τι φάση αυτό το xcloud δεν κατάλαβα ακριβώς... Θα παίζεις απ το κινητό σου τα παιχνίδια? Μια τέτοια εικόνα είδα.. 

Είναι στην beta, μπορώ να το βάλω? 

22 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Νομίζω ότι κάποιοι ξεχνάτε ότι του χρόνου θα έχουμε μπεί στη νέα γενιά.. :P Τι ακριβώς περιμένατε να δείτε χθες; Αυτό που έκαναν ήταν να σου δείξουν ότι μέχρι να βγεί το Scarlett

γτ στα αλλα inside xbox που ηθελε ακομα χρονια για να βγει το σκαρλετ, εδειχναν παιχνιδαρες δλδ?

4 λεπτά πριν, firepc είπε

γτ στα αλλα inside xbox που ηθελε ακομα χρονια για να βγει το σκαρλετ, εδειχναν παιχνιδαρες δλδ?

Μία ακόμη Inside Xbox εκδήλωσε σε X0 έχει γίνει, εκείνη του X018 (πέρυσι). Τότε εξαγόρασαν Obsidian και InXile, ενώ ένα χρόνο πριν είχαν πάρει την Ninja Theory και Compulsion Games, και φέτος την Double Fine.

ΠΟΤΕ δλδ να φτιάξουν τα παιχνίδια για να στα δείξουν?

Είχαν 343, έφτιαχνε και φτιάχνει Sleepspace Engine και Halo: Infinite, είχαν Coalition, έφτιαχνε Gears 5 (τώρα φτιάχνει λογικά το επόμενο), είχαν Playground με suppoft στο Forza Horizon 4, κάνει το επόμενο για τη νέα γενιά, συνάμα ενός open-world RPG (μάλλον περί Fable πρόκειται), είχαν Turn 10 με support στο Forza Motorsport 7, ζήτησε χρόνο να βεβαιωθεί πως το επόμενο στη νέα γενιά θα είναι το καλύτερο που μπορούν να φτιάξουν, είχαν Mojang είχε λιώσει στα update ενώ δούλευε και σε Minecraft Dungeons, είχαν Relic, έφτιαχναν Age of Empires IV και remaster σε AoEII και AoM. Τι άλλο να κάνουν δλδ?

Έφτιαξαν και την Initianive, πάμε για νέα γενιά.

• Like 3

Παιδιά εχω πάρει το χειριστήριο του xbox one s για το pc . Επειδή έχω βαρεθεί να αλλάζω μπαταρίες έχετε να με προτείνετε κάποιο dock station καλό και οικονομικό όσο γίνετε ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DarthGRE είπε

Δεν ξέρω πόσες φορές και σε πόσα μέσα πρέπει να βγει η Ninja Theory και να πει οτι ήταν project που εόχαν ξεκινήσει εδω και κατι παραπάνω απο έναν χρόνο και προς τιμήν της δεν το έκλεισε η MS, για να σταματήσει να γκρινιάζει ο κόσμος. Εκτός κι αν πιστεύεις φίλε οτι το παιχνίδι το ξεκίνησε να φτιάχνεται στην Ε3 πέρυσι τον Ιούνιο.

Δεν γίνεται ακόμα σε εμάς στην Ελλάδα.

Ουτε εμενα με αφηνει με από UAE. Φτανω κανονικα στη σελιδα, παταω join preview (λογκαρισμενος) και στην επομενη σελιδα (Microsoft page, όχι browser error) μου λεει ότι δεν είναι διαθεσιμο στην περιοχη μου.

Σχετικα με την παρουσιαση. Είναι προφανες πως η ΜΣ επενδυει τα παντα σε υπηρεσίες. Θεωρω πως θα της βγει. Δεν μιλαω καν για παιχνίδια καθως ότι εδειξε είναι αποκλειστικα για χβοχ 1- χβοχ 1Χ, δλδ εως του χρονου τα χριστουγεννα. Είναι ολοφανερο ότι τα στουντιο από πισω ετοιμαζουν τιτλους για το scarlet, εχουμε διαβασει ειδήσεις ανα καιρους. Εδώ η Ubisoft & EA εχουν βγει και πει ότι ετοιμαζουν τιτλους για σκαρλετ, ποσο μαλλον τα owned. 

Σχετικα με τις υπηρεσίες λοιπον, πραγματικα , το pass εχει περασει σε άλλο επιπεδο, μακαρι να ημουν 18-24 ετων να επαιζα ασταμάτητα. Οποιος εχει παραπονο από την συγκεκριμενη υπηρεσια είναι ειτε biased ειτε τρελος. Εξτρα σαντιγυ on top? Yakuza & FF & KH 1-2.8, Rage 2, Darksiders 3, Witcher 3!!!!! τρελα! Όλα στo pass!!δλδ F@ck my life, στεναχωριέμαι μονο και μονο που τα γραφω λογω ελλειψης χρονου από μερους μου να τα παιξω.

Σχετικα με τα παιχνίδια, το νέο της Ninja είναι σα να βλέπεις power stone 2/mario bros brawl. Περα από αυτό όπως ειπε και ο @ET4000, αναβιωνουν επιτελους οι παλιες καλες μερες του Xbox live arcade/λεγε με sega arcade,  συν AOE4, συν νέο IP Rare που το παει κατά ζελντα μερια...

ΤΙ άλλο να ζητησει κανεις? 

Θα σου πω εγω: Να βγει γρηγορα το ριμαστερ του Panzer Dragoon (Saturn) που εχει δρομολογηθεί για steam το Δεκεμβρη 

Επεξ/σία από hexenlord
  • Like 1
  • Thanks 1

39 minutes ago, firepc said:

Όταν απέχεις μόλις έναν χρόνο από την κυκλοφορία της επόμενης κονσόλας σου, με ποια λογική θα αρχίσεις να ανακοινώνεις νέες ΙΡ και κυκλοφορίες;

• Thanks 1

11 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Όταν απέχεις μόλις έναν χρόνο από την κυκλοφορία της επόμενης κονσόλας σου, με ποια λογική θα αρχίσεις να ανακοινώνεις νέες ΙΡ και κυκλοφορίες;

Οταν απειχε 2 και plus χρονια απ την κυκλοφορια της επομενης κονσολας, εκανε ανακοινωσεις, νεες IP και κυκλοφοριες δλδ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...