Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Έχει νόημα να βάλω ssd σε εξωτερική θήκη και έπειτα να τον κουμπωσω στην θύρα USB της κονσόλας;

Ώρες ώρες τα loading times είναι εκνευριστικα. 

Κερδίζουμε κάτι ή δεν αξίζει ο κόπος/χρήμα;

Κερδιζεις σε χρονους. Η θηκη να ειναι συγχρονη.

Η παιρνεις εξ'αρχης ssd εξωτερικο, εχουν πολυ φθηνα κατα καιρους προσφορες τα αμαζον.

Αν αξιζει σε σχεση με τα χρηματα, ειναι θεμα "προσωπικο"...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 ώρες πριν, d_gkal είπε

Θα ψάξω σε Black Friday αν υπάρξει κάτι. Έστω και 500gb είναι πολύ καλά πιστεύω

Ναι, υπολογισε να παιξουν οι 500αρηδες καπου στα 70-75 ευρω και οι 1ΤΒ καπου στα 110-120 ευρω.

Σαφως ειναι πολυ καλα αφου θα βαζεις εκει οσα παιζεις αυτην την περιοδο και τα θελεις να φορτωνουν γρηγοροτερα και σε ετερο μηχανικο τα υπολοιπα κλασσικα.

Πέρσι που πήρα έναν 500αρι bf βγήκε στα 68-70 και έχει μεγάλη διαφορά στα loading times. 1 tera για αποθηκευτικό χώρο και τα παιχνίδια που παίζεις στον ssd. Μια χαρά θα είσαι. 

Εγω χτυπησα 4 τερα seagate στα 100κατι ψιλα.Και δεν ηταν bf.Για κατω απο 2τερα διαφωνω,ειναι λιγα.

Παιδιά είμαι φαν των Banjo τρελός απλά να μην βγει παιχνίδι για να κάνει cash in στην νοσταλγία. Το θεωρώ αδύνατον να βγει κάτι καλό την σήμερον ημέρα που να είναι ρετρό και πιστό σε τόσο παλιό GamePlay και να είναι και καλό.

Εκτός αν κάνουν πίστη αντιγραφή όπως το Crash και το Spyro. Μόνο εκεί θα πω ναι το θέλω.

Στις 8/11/2019 στις 12:25 ΠΜ, CallMeRp είπε

Εγω χτυπησα 4 τερα seagate στα 100κατι ψιλα.Και δεν ηταν bf.Για κατω απο 2τερα διαφωνω,ειναι λιγα.

Ναι, ετσι ειναι, αναλογια ΤΒ ανα ευρω, για 2,5" πας σε 4ΤΒ ή 5ΤΒ, για 3,5" πας σε 6ΤΒ ή 8ΤΒ, τιποτε αλλο.

Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του Χbox one X εδώ και 2 μηνες πολύ ευχαριστημένος αλλα έχω μπερδευτει λίγο με τις συνδομες…

Συγκεκριμενα εβαλα στην αρχή με προσφορα την ultimate αλλα τώρα με χρεωνει 13 ευρω τον μήνα.

Μπορώ να κρατησω μονο το κομματι του online για fifa nba κτλπ και να μην έχω την βιβλιοθηκη ελευθερων παιχνιδιων;

Εάν γινεται πια συνδρομη πρεπει να επιλεξω;

Υ.γ. μηπως μπορώ να κρατήσω την ultimate με χαμηλοτερη τιμη;

Ευχαριστω

56 λεπτά πριν, MySql είπε

Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του Χbox one X εδώ και 2 μηνες πολύ ευχαριστημένος αλλα έχω μπερδευτει λίγο με τις συνδομες…

Συγκεκριμενα εβαλα στην αρχή με προσφορα την ultimate αλλα τώρα με χρεωνει 13 ευρω τον μήνα.

Μπορώ να κρατησω μονο το κομματι του online για fifa nba κτλπ και να μην έχω την βιβλιοθηκη ελευθερων παιχνιδιων;

Εάν γινεται πια συνδρομη πρεπει να επιλεξω;

Υ.γ. μηπως μπορώ να κρατήσω την ultimate με χαμηλοτερη τιμη;

Ευχαριστω

3 μήνες με 19 ευρώ

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc

Μόνο gold

https://www.cdkeys.com/?q=Gold

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, leo066 είπε

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!

Απλα το δευτερο λινκ είναι μονο για multiplayer στο fifa, σωστά;

Εγω παιζω και αλλα παιχνιδια multiplayer οπως το nb2k20, forza horizon etc μηπως ειναι καλυτερα να βρω μια προσφορα μονο για το live gold που από οτι καταλαβα σου το επιτρεπει για ολα τα παιχνιδια;

Επεξ/σία από MySql

53 λεπτά πριν, MySql είπε

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!

Απλα το δευτερο λινκ είναι μονο για multiplayer στο fifa, σωστά;

Εγω παιζω και αλλα παιχνιδια multiplayer οπως το nb2k20, forza horizon etc μηπως ειναι καλυτερα να βρω μια προσφορα μονο για το live gold που από οτι καταλαβα σου το επιτρεπει για ολα τα παιχνιδια;

Στο δεύτερο επέλεξε memberships στο categories και θα εμφανίσει μόνο τις gold συνδρομές. 3 μήνες gold έχει 17 ευρώ οπότε καλύτερα επέλεξε ultimate να έχεις και game pass

• Thanks 1

Αν κάποιος έχει λογαριασμό στο ea access αλλά με διαφορετικό μειλ από αυτό που έχει στη κονσόλα του πως μπορεί να συνδεθεί με αυτόν στη κονσόλα του?

Κατέβασα το ea access app από τη κονσόλα αλλά μου δίνει μόνο την δυνατότητα  join με το μειλ/λογαριασμό που έχω στο xbox one όχι με άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...