Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι Battlefield junkie από την εποχή του 2 στο PC.

Call of Duty έχω να πιάσω από το Modern Warfare στο Xbox 360.

Υπάρχει κάποιος να μας πει τις εντυπώσεις του από το καινούριο Call of Duty: Modern Warfare σε σύγκριση π.χ. με Battlefield V; Μη ρίξουμε το 70αρι τσάμπα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ηξερα οτι η ms εχει λανσαρει τιτλο για να φτιαξεις σιξ πακ.Τελικα ειμαστε ετη φωτος μπροστα απο την σονυ :P Μεχρι το καλοκαιρι ,θα στεγνωσουμε ολοι

C4MTSKJ7QMFL.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν φροντίσει και για μετά την άσκηση. 😁

https://thedieline.com/blog/2019/6/5/xbox-and-unilever-demand-gamers-take-a-bath-already-release-body-wash

Επεξ/σία από Scorpio_21

Στις 31/10/2019 στις 8:52 ΠΜ, bill_viper είπε

Είμαι Battlefield junkie από την εποχή του 2 στο PC.

Call of Duty έχω να πιάσω από το Modern Warfare στο Xbox 360.

Υπάρχει κάποιος να μας πει τις εντυπώσεις του από το καινούριο Call of Duty: Modern Warfare σε σύγκριση π.χ. με Battlefield V; Μη ρίξουμε το 70αρι τσάμπα..

Καλησπερα λοιπον το πηρα εγω για xbox one  εχω to s σε 4κ τηλεοραση και για αyτο το πηρα σε xbox  kai oxi se  play 4 slim που εχω.

Κοσμο εχει αρκετο δεν περιμενω πανω απο 15 δευτερολεπτα να μπω σε match. 

Ομως εχω παρατησει το εξης και θα ηθελα να μου απαντηει καποιος μπορει να οφειλεται βεβαια και σε μελλοντικο update η λυση ...

Λοιπον επειδη γενικα ειμαι γρηγορος σαν παικτης ολα τα sensitivy τα εχω στο φουλ ειμαι αυτο που λενε με βλεπεις και ζαλιζεσαι κανει καποια κολληματα σαν να μην μπορει να τρεξει το παιχνιδι στα foul.

το δοκιμασα και στα normal παλι το ιδιο γυρισα την κονσολα στα 1080 p παλι τα ιδια.

sto προηγουμενο call ww2 στο play δεν ειχα κανενα θεμα..και ειχα πολυ καλυτερα γραφικα.

αυτο με ξενερωσε σκεφτομαι να το πουλησω και να το παρω στο ps4.

1 ώρα πριν, gastonegr είπε

Καλησπερα λοιπον το πηρα εγω για xbox one  εχω to s σε 4κ τηλεοραση και για αyτο το πηρα σε xbox  kai oxi se  play 4 slim που εχω.

Κοσμο εχει αρκετο δεν περιμενω πανω απο 15 δευτερολεπτα να μπω σε match. 

Ομως εχω παρατησει το εξης και θα ηθελα να μου απαντηει καποιος μπορει να οφειλεται βεβαια και σε μελλοντικο update η λυση ...

Λοιπον επειδη γενικα ειμαι γρηγορος σαν παικτης ολα τα sensitivy τα εχω στο φουλ ειμαι αυτο που λενε με βλεπεις και ζαλιζεσαι κανει καποια κολληματα σαν να μην μπορει να τρεξει το παιχνιδι στα foul.

το δοκιμασα και στα normal παλι το ιδιο γυρισα την κονσολα στα 1080 p παλι τα ιδια.

sto προηγουμενο call ww2 στο play δεν ειχα κανενα θεμα..και ειχα πολυ καλυτερα γραφικα.

αυτο με ξενερωσε σκεφτομαι να το πουλησω και να το παρω στο ps4.

Να περιμένεις διορθωτικό update γιατί πολλοί το παρατήρησαν, δεν είσαι ο μόνος.

Υπομονή...

Πλάκα πλάκα μετά τα 'μπερδεμένα' review του death stranding και απουσία άλλου ΑΑΑ παιχνιδιού θα κάνει το gears of War 5 την έκπληξη να κερδίσει το goty. Αν εξαιρέσω ίσως το re2 Remake και το sekiro δεν υπαρχει τπτ άλλο αξιόλογο το 2019

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί θα είναι έκπληξη. Είναι ένα παιχνίδι love letter στο Arcade Gameplay που όλοι ξέραμε κάποτε και αγαπήσαμε από τα ουφάδικα μάλιστα.

Μπαμ και μπουμ ήταν τα παιχνίδια μας κάποτε. Όχι 30 fps walking/fedex/ΕΛΤΑ simulators.

Συγνώμη δηλαδή.

Επεξ/σία από ET4000
  • Like 1

Οκ.

Faith shaken. 

Τι σκατά κάνει η Microsoft. Πολύ βάση δίνει στα PC και στα RPG και τα λοιπά games που θέλουν στην πραγματικότητα mouse & keybord.

AOE/WASTELAND3/OUTER WORLDS κλπ.

Μήπως τα έχει μπερδέψει ο Spencer?

Δεν λέω να μην βγουν τα games και σε PC αλλά μήπως κάπου χάθηκε η μπάλα?

Ωραίο το FS2020 αλλά ποιος κονσολάς θα το παίξεi ή το Age of Empires.

Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος?

Εκνευρίζομαι.

5 ώρες πριν, di maria kun είπε

Πλάκα πλάκα μετά τα 'μπερδεμένα' review του death stranding και απουσία άλλου ΑΑΑ παιχνιδιού θα κάνει το gears of War 5 την έκπληξη να κερδίσει το goty. Αν εξαιρέσω ίσως το re2 Remake και το sekiro δεν υπαρχει τπτ άλλο αξιόλογο το 2019

MH:Iceborne 

• Confused 2

5 ώρες πριν, ET4000 είπε

Γιατί θα είναι έκπληξη. Είναι ένα παιχνίδι love letter στο Arcade Gameplay που όλοι ξέραμε κάποτε και αγαπήσαμε από τα ουφάδικα μάλιστα.

Μπαμ και μπουμ ήταν τα παιχνίδια μας κάποτε. Όχι 30 fps walking/fedex/ΕΛΤΑ simulators.

Συγνώμη δηλαδή.

Οχι δεν αντιλέγω απλά το αναφέρω επειδή δεν το προώθησε και δεν το διαφήμισε σχεδόν καθόλου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...