Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, Inside X είπε

200 Games με DMC-Outer Worlds κτλ Day one..

(...)

Το Devil May Cry V δεν ήταν Day One στο pass επειδή το έχεις πει τρεις φορές στο νήμα το αναφέρω.

Το The Outer World's είναι πολύ καλό Day One Pass Game γιατί δεν υπάρχουν και πολλά τέτοια παιχνίδια στις κονσόλες πλην Fallout και TES. Το μεγάλο στοίχημα είναι η ποικιλία για αυτό θεωρώ το Flight Simulator φοβερό τίτλο για συνδρομητική υπηρεσία. Αν βγουν και άλλοι τίτλοι που είναι νις μάρκετ θα βοηθήσει το pass.

Η επόμενη αποκλειστικότητα είναι το Ori and the Will o Wisps σωστά;

Εγώ έχω κάνει διάλειμμα λόγω προβλημάτων του ΟΤΕ στην γραμμή μου. Με ξαναβλέπω από Νοέμβριο πάσο να μην πω Δεκέμβριο και φανώ υπερβολικός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
2 minutes ago, kostiger said:

Διάβασα "πεντάγωνο" και "jedi" στην ίδια πρόταση και λέω από μέσα μου, καιρός ήταν να αρχίσουν να εκπαιδεύουν στρατιώτες με lightsabers. 

Oh, well... 

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Θα πάρω Xbox one X την BF αλλά δεν έχω monitor. Την τηλεόραση που έχω στο σαλόνι την αποκλείω είναι παλιά Sony και δεν τον θέλω να το βάλω εκεί. 

Θα αγοράσω έτσι και αλλιώς οθόνη για χρήση γραφείου και σκέφτομαι την AOC Q3279VWFD8. 

Θα είναι οκ στο παιχνίδι ή θα κάνω *** και θα απογοητευτώ; Έχετε κάποια πρόταση; 

1 ώρα πριν, telis είπε

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Θα πάρω Xbox one X την BF αλλά δεν έχω monitor. Την τηλεόραση που έχω στο σαλόνι την αποκλείω είναι παλιά Sony και δεν τον θέλω να το βάλω εκεί. 

Θα αγοράσω έτσι και αλλιώς οθόνη για χρήση γραφείου και σκέφτομαι την AOC Q3279VWFD8. 

Θα είναι οκ στο παιχνίδι ή θα κάνω *** και θα απογοητευτώ; Έχετε κάποια πρόταση; 

https://www.skroutz.gr/s/6319631/Asus-MX259H.html  

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/154666-dell-ultrasharp-u2414h-24

αψογες και οι 2 την dell την εφαγε το overwatch μετα απο rage Που εφυγε χειριστηριο πανω της η asus ειναι ενα κλικ πανω στα χρωματα απλα να ξερεις δεν παιρνει συνδεση με ηχεια και εχει μονο μια παροχη hdmi σε περιπτωση που θες να αλλαζεις απο X σε PC.

• Like 1

9 λεπτά πριν, katman2000 είπε

https://www.skroutz.gr/s/6319631/Asus-MX259H.html  

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/154666-dell-ultrasharp-u2414h-24

αψογες και οι 2 την dell την εφαγε το overwatch μετα απο rage Που εφυγε χειριστηριο πανω της η asus ειναι ενα κλικ πανω στα χρωματα απλα να ξερεις δεν παιρνει συνδεση με ηχεια και εχει μονο μια παροχη hdmi σε περιπτωση που θες να αλλαζεις απο X σε PC.

Ευχαριστώ. Κάτι σε μεγαλύτερες ίντσες; για αυτή που γράφω έχεις άποψη; 

1 ώρα πριν, telis είπε

Αυτην εχω ως δευτερη.Εγω την θεωρω καλη επιλογη.Δεν μετανιωνω.

Ωστοσο αν μπορουσα να επιλεξω και ειχα ενα budget εως 400ευρω θα πηγαινα σε 27αρα με καλυτερα specs.

3 ώρες πριν, telis είπε

Καλή θα ειναι λογικα. Το Χ υποστηρίζει αν δεν κάνω λάθος  και την ανάλυση της natively επομενως λογικο θα είσαι κομπλε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, telis είπε

Ευχαριστώ. Κάτι σε μεγαλύτερες ίντσες; για αυτή που γράφω έχεις άποψη; 

Καλησπέρα φίλε μου!

Επειδή ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα και μιας και θέλεις μια οθόνη για το γραφείο θα πήγαινα σε μία λύση που υποστηρίζει 1440p ανάλυση που υποστηρίζει και το xbox one x, εγγενώς. Ιδανικά και HDR (άλλωστε αυτό είναι το πλεονέκτημα των κονσολών σε σχέση με ένα PC όσον αφορά τις TV) με κάποιο VA/oled πάνελ προφανώς αλλά τα ips είναι καλύτερη λύση για δουλειά γραφείου. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις τις θες και αγοράζεις ανάλογα. Πάντα κοιτάμε την ανάλυση. Σε 1080p η κονσόλα θα σου κάνει εγγενές downsampling, αλλά δεν ξέρω αν σε βολεύει για το pc.

Ξέχασα! Εγώ αγόρασα αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/12178038/Samsung-27CHG70.html

Επεξ/σία από ET4000
  • Like 1

Καλησπέρα παιδιά , επέστεψα μετά απο χρόνια στις κονσόλες παίρνοντας πρόσφατα ένα XBOX oneS  , έχω μία απορία , έχετε δεί κάποια διαφορά μεταξύ 1080p και 4Κ ; Δοκίμασα το ghost recon wildlands που παίζω αυτόν τον καιρό και στις δύο αναλύσεις αλλά δεν είδα ιδιαίτερες διαφορές ... έχει να κάνει με το κάθε game ξεχωριστά ή είναι αμελητέα η διαφορά ;

6 ώρες πριν, ilias s. είπε

Καλησπέρα παιδιά , επέστεψα μετά απο χρόνια στις κονσόλες παίρνοντας πρόσφατα ένα XBOX oneS  , έχω μία απορία , έχετε δεί κάποια διαφορά μεταξύ 1080p και 4Κ ; Δοκίμασα το ghost recon wildlands που παίζω αυτόν τον καιρό και στις δύο αναλύσεις αλλά δεν είδα ιδιαίτερες διαφορές ... έχει να κάνει με το κάθε game ξεχωριστά ή είναι αμελητέα η διαφορά ;

Kαλησπερα φιλε. Εχει να κανει με το οτι το μηχανακι δεν ειναι φτιαγμενο για 4Κ αλλά για 1080. ΑΥΣΤΗΡΑ... 

3 ώρες πριν, kostiger είπε

Kαλησπερα φιλε. Εχει να κανει με το οτι το μηχανακι δεν ειναι φτιαγμενο για 4Κ αλλά για 1080. ΑΥΣΤΗΡΑ... 

Ναι το ξέρω,  απλά έχει 4k ρύθμιση ενώ το ps4 οχι, φαντάστηκα ότι θα υπάρχει μια διαφορά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα από GamePass ένα απλό παιχιδάκι, BadNorth λέγεται και έχω κολλήσει τόσο πολύ που σκέφτομαι να το αγοράσω για το κινητό! 

Απλά ήθελα να το μοιραστώ!

https://www.badnorth.com/

Επεξ/σία από k_dinos
  • Like 3

Ωχ.. από ότι καταλαβαίνω άφησαν την NT ελεύθερη να παίξει με το μυαλό μας αλά Hellblade:

https://news.xbox.com/en-us/2019/10/29/the-insight-project/

Δεν τολμώ να φανταστώ πως θα ακούγεται ένα HellBlade 2 (ή ότι παρόμοιο σκεφτούν), με Atmos και ήχο που αξιοποιεί raytracing (directional) τεχνολογίες.

Θα μας κάνουν πειραματόζωα! 😂

Games with Gold leaked: 

Εεεερ κλείστε το το μαγαζί. Κάντε το ενιαίο με το Game Pass.

k-thanx-bye.

• Like 1

Razer’s Junglecat brings Nintendo Switch-like snap-on controllers to Android

https://www.theverge.com/circuitbreaker/2019/10/29/20938272/razer-junglecat-bluetooth-gamepad-nintendo-switch-controller

razer_junglecat_2019.0.jpg

LOL!

razer_junglecat_3.jpg

razer_junglecat_2.jpg

Αν συνδυαστεί με το XCLOUD "WE HAVE A WINNER!" (old school meme). :D 

Άντε και αρθράκι στην κεντρική αύριο-μεθαύριο :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...