Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Inside X είπε

@Scorpio_21

Υπάρχουν ισχυρότατες (με bold) ενδείξεις - αλλά όπως πάντα όχι αποδείξεις:

Reddit

PCGamer

- Πρώην Developer της Lionhead, που "κατάλαβε μάλλον" πιο UK studio, ασχολείται με το Game. (Λες και μείνανε και πολλά - μόνο της MS μείνανε στο UK).

- Αρκετοί devs της Lionhead, εργάζονται στην Playground.

- Πρόσφατες προσλήψεις της Playground, από διάφορα story heavy παιχνίδια (π.χ. Batman) σε Lead Writters/scripters.

Όπως και να έχει, το μόνο που έχω να πω είναι ότι ελπίζω να είναι έστω και στυλ fable, παρά κανένα gritty, dark grey, we are doomed, post apocalypse, με "ολίγη από zombie simulator" style RPG.

Και από ότι βλέπω από το content που υποτίθεται αλλά και βγάζουν τα XGS, νομίζω ότι θα δούμε όντως Fable.

Και φυσικά για αυτό αγαπάμε xbox. Για τις διαφορετικές εμπειρίες που μας δίνει.

Μακάρι. 

Δεν αντέχω αλλά zombie 😝

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, Scorpio_21 είπε

Μακάρι. 

Δεν αντέχω αλλά zombie 😝

Τα βαφτίζουν και δεινόσαυρους - το ίδιο πράγμα είναι.

Για άλλους είναι next level trolling - για τους υπόλοιπους, είναι η βιομηχανία done right:

Sony Interactive Entertainment Europe reportedly hit with layoffs, Xbox's Aaron Greenberg offers positions

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έχασα όλα τα achievements για το διάστημα που χρησιμοποιώ το One. Τα achievements του 360 δεν έχουν επηρεαστεί. Από ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα, είδα ότι έχει συμβεί και σε άλλους, είναι κάποιο bug στους servers μαλλον που επιλυεται μόνο του εντός 5-7 ημερών συνήθως. Έχει συμβεί σε άλλον εδώ ; 

Επεξ/σία από lebron15

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Inside X είπε

@Scorpio_21

Υπάρχουν ισχυρότατες (με bold) ενδείξεις - αλλά όπως πάντα όχι αποδείξεις:

Reddit

PCGamer

- Πρώην Developer της Lionhead, που "κατάλαβε μάλλον" πιο UK studio, ασχολείται με το Game. (Λες και μείνανε και πολλά - μόνο της MS μείνανε στο UK).

- Αρκετοί devs της Lionhead, εργάζονται στην Playground.

- Πρόσφατες προσλήψεις της Playground, από διάφορα story heavy παιχνίδια (π.χ. Batman) σε Lead Writters/scripters.

Όπως και να έχει, το μόνο που έχω να πω είναι ότι ελπίζω να είναι έστω και στυλ fable, παρά κανένα gritty, dark grey, we are doomed, post apocalypse, με "ολίγη από zombie simulator" style RPG.

Και από ότι βλέπω από το content που υποτίθεται αλλά και βγάζουν τα XGS, νομίζω ότι θα δούμε όντως Fable.

Και φυσικά για αυτό αγαπάμε xbox. Για τις διαφορετικές εμπειρίες που μας δίνει.

Ας φτιαξει λιγο τα αποκλειστικα της παιχνίδια(που τα περισσοτερα είναι σε αυτή την γενια κατω του μετριου)Και μετα ας  κρατησουμε και τις (διαφορετικες εμπειριες που μας δινει)Αυτό πρεπει να αλλαξει επιτελους .Τοσα στουντιο αγορασε το τελευταιο καιρο.Αντε μπας και δουμε  ξανα εποχες 360

73092216_2429194387319188_23251415342252

Επεξ/σία από spartan29gr

Το παθαίνει κανείς άλλος αυτό? 

Βάζω να κατέβουν παιχνίδια στην λίστα queue και όταν κλείσω το Xbox (πχ το βράδυ) εξαφανίζονται όλα από τη λίστα. Πρέπει να τα ξαναβρώ πάλι να τα βάλω να κατέβουν, ευτυχώς  ξεκινάνε από εκεί που είχαν μείνει. Μετά το τελευταίο update το παρατήρησα αυτό.

Όχι δε παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Γιατί δε το αφήνεις ανοιχτό να κατεβουν;

Απ' τη μέρα που το πήρα, μέχρι να κατεβουν όσα παιχνίδια έβαλα δε το έκλεισα καθόλου. 

Καμιά 10+ μέρες ανοιχτό. Κιχ δεν έκανε. Παράλληλα με gaming φυσικά. 

1 ώρα πριν, joker80 είπε

Αν το αφήνω κλειστο σε instant-on κατεβάζει παράλληλα; Κάτι τέτοιο θα κάνω μάλλον. 

ναι σε Instant on κατεβαζει τα παιχνιδια συν παραλληλα οτι updates εχει το xbox απλα εχε υποψη σου οτι εχει παραπανω καταναλωση σε ρευμα

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ακρίβεια η κατανάλωση από το Anandtech έχει μετρηθεί ως εξής:

Power Consumption Comparisons
Total System Power Energy-Saving Instant-On Idle Load (UHD BD) Load (GoW4) Load (The Wolf Among Us)
Xbox One < 2W 14.2W 53W 80W 107W 102W
Xbox One X < 1W 10W 56W 64W 172W 101W
Επεξ/σία από Inside X
  • Like 1
  • Thanks 1

Πήρα κι εγώ σήμερα ένα xbox all digital. Θυμάμαι που παλιότερα γράφατε με ποια σειρά πρέπει να ενεργοποιήσεις το game pass για να έχεις το μεγαλύτερο όφελος. Μήπως είναι εύκολο να μου το θυμίσει κάποιος;; κατά το πρώτο setup μου έβγαλε μήνυμα πως μπορώ να έχω 3 μήνες με ένα ευρώ. Αυτό είναι που επιλέγω πρώτο; 

Απλό Game Pass ή Ultimate σου δίνει 3 μήνες με 1 ευρώ?

6 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Πήρα κι εγώ σήμερα ένα xbox all digital. Θυμάμαι που παλιότερα γράφατε με ποια σειρά πρέπει να ενεργοποιήσεις το game pass για να έχεις το μεγαλύτερο όφελος. Μήπως είναι εύκολο να μου το θυμίσει κάποιος;; κατά το πρώτο setup μου έβγαλε μήνυμα πως μπορώ να έχω 3 μήνες με ένα ευρώ. Αυτό είναι που επιλέγω πρώτο; 

Η διαδικασία είναι παίρνεις απλό Gamepass που σου δίνει η κονσόλα   ότι σου δίνει τέλος πάντων - παίρνεις Gold όσο αντέχει η τσέπη σου - και μετά με ένα 1 ευρώπουλο εδώ:

https://www.microsoft.com/el-gr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot%3aoverviewtab

τα κάνεις όλα Ultimate (δηλαδή PASS+GOLD+PC PASS).

:D 

• Thanks 1

Στην Πρώτη οθόνη θα ορκιζόμουν πως έλεγε game pass. Στην δεύτερο οθόνη μου βγάζει αυτό στην φώτο. Οπότε μάλλον ultimate. Δεν έχω πατησει cancel γιατί δεν ξέρω μην εξαφανιστεί η προσφορά 😋

IMG_20191012_184315.jpg

1 ώρα πριν, aggelos87 είπε

Στην Πρώτη οθόνη θα ορκιζόμουν πως έλεγε game pass. Στην δεύτερο οθόνη μου βγάζει αυτό στην φώτο. Οπότε μάλλον ultimate. Δεν έχω πατησει cancel γιατί δεν ξέρω μην εξαφανιστεί η προσφορά 😋

IMG_20191012_184315.jpg

Επειδή δεν πιστεύω ότι το άφησες 1 ώρα ανοιχτό εκεί - εγώ θα είχα πάει σε PC/Mobile, θα κούμπωνα gold με την ταυτότητα στο στόμα - και μετά click στο ανάλογο κουμπί του xbox σου + 3 μήνες...

Τώρα τι έκανες δεν ξέρω - ελπίζω να είχες καλό αποτέλεσμα. :) 

Πάντως από ότι καταλαβαίνω - αυτό είναι "feature" του XBOX-SAD. ;)

• Thanks 1

Το Χ πως πάει απο θόρυβο; 

Όταν είχα πάρει το S είχα γυρίσει πίσω δύο κονσόλες γιατί έκαναν ένα απαλό γρρρρρρ σα να ακουμπούσε λίγο το bearing απο τον ανεμιστήρα. Ήταν μεν ανεπαίσθητ αλλα ήταν σαν κινέζικο βασανιστήριο. Η 3η ήταν απόλυτα αθόρυβη.

Τώρα με το Χ είναι καλά, αλλα αν πάω κοντά (η αν έχει απόλυτη ησυχία) πάλι έχει ένα αυτιστικό γρρρρρ απο το φάν (όχι στα επίπεδα του προβληματικού S).

Ποιές είναι οι εμπειρίες σας με το φαν του Χ; Απόλυτη ησυχία ή όχι; Να ξέρω να το γυρίσω πίσω τώρα που γυρίζει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Το Χ πως πάει απο θόρυβο; 

Όταν είχα πάρει το S είχα γυρίσει πίσω δύο κονσόλες γιατί έκαναν ένα απαλό γρρρρρρ σα να ακουμπούσε λίγο το bearing απο τον ανεμιστήρα. Ήταν μεν ανεπαίσθητ αλλα ήταν σαν κινέζικο βασανιστήριο. Η 3η ήταν απόλυτα αθόρυβη.

Τώρα με το Χ είναι καλά, αλλα αν πάω κοντά (η αν έχει απόλυτη ησυχία) πάλι έχει ένα αυτιστικό γρρρρρ απο το φάν (όχι στα επίπεδα του προβληματικού S).

Ποιές είναι οι εμπειρίες σας με το φαν του Χ; Απόλυτη ησυχία ή όχι; Να ξέρω να το γυρίσω πίσω τώρα που γυρίζει...

Κάποια games δεν τα έχω ανοίξει ξανά γιατί το κάνανε turbo-fan.

Namely Kingdom Come Delivarance, και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι.

Η ουσία είναι όμως ότι το X δεν κάνει μαλακίτσες - είναι overengineered σύστημα. Ο όποιος θόρυβος προέρχεται από έλλειψη vsync σε μενού και τέτοια.

Ε ναι και εκεί και liquid cooled pc να έχει, η αντλία θα κάνει υπερωρίες.

Στο Gears 5 π.χ. είναι εντυπωσιακά silent το X.

Του στυλ πλάκα μας κάνεις? Πας κοντά να ακούσεις αν δουλεύει η καρδιά του η APU του :D 

Επεξ/σία από Inside X
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...