Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, comfuzio said:

Η MS δεν χρειάζεται να πει τίποτα, ο κόσμος να ψηφίζει με το πορτοφόλι του χρειάζεται.

Μπορεί βέβαια ο κόσμος να έχει ήδη ψηφίσει και για αυτό να συνεχίζουν να βγαίνουν "παιχνίδια για 6χρονα". 

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον μόνο το Earth Defense θα παίξω το Portal το παίξαμε τότε και το NHL μου είναι παντελώς αδιάφορο ούτε τους κανόνες δεν ξέρω είναι λογικά για την αγορά της Βορείου Αμερικής που έχει πολλούς φαν.

7 ώρες πριν, Ren_of_Heavens είπε

Ο κόσμος με το πορτοφόλι του ψηφίζει. Γι' αυτό και βλέπεις τα περισσότερα games να έχουν έντονο  multiplayer περιεχόμενο  γιατί είναι το στοιχείο που τους κρατάει στο παιχνίδι για μήνες. Αν δεις η πλειοψηφία των καταναλωτών δεν νοιάζεται πολύ για βαθμολογίες, ότι τα games είναι τέχνη κτλ. Τον νοιάζει να πάρει το τάδε game και να περνάει καλά για μήνες. Συνήθως αυτά που έχουν αντοχή στο χρόνο είναι όσα έχουν κι ένα multiplayer στοιχείο μέσα ή τλχ. έχουν μεγάλη διάρκεια με όποιον τρόπο κι αν αυτό επιτυγχάνεται. 

Αυτό που λες πάντως δηλ. παιχνίδια με ωραίο σενάριο και γραφικά είναι αποδεκτό αλλά μην περιοριζόμαστε μόνο εκεί. Τα twins έχουν προσφέρει αυτά τα games που ζητάς και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό το έχει πετύχει η Sony αλλά η Nintendo αποδεικνύει με τα δικά της I.P.s ότι δεν είναι το Α και το Ω ο φωτορεαλισμός και ένα τυπικό gameplay. Το Breath of the Wild και Mario Odyssey ούτε story έχουν, ούτε top γραφικά έχουν αλλά αποδεικνύουν ότι υπάρχει και άλλη οδός στο gaming πέρα από το κυνήγι των γραφικών για περισσότερο φωτορεαλισμό και κινηματογραφική πειστικότητα.

Ωραία είναι τα 4κ, και τα υψηλά καρέ και τα HDR και οι γραφικάρες αλλά ενώ οι εταιρείες προσπαθούν να προσδώσουν όσο το δυνατό καλύτερα οπτικά αποτελέσματα έχουν αφήσει πίσω σημαντικά πράγματα όπως A.I., πιο αληθοφανείς παιχτικά κόσμους όχι μόνο οπτικά, πιο πειστικούς μηχανισμούς φυσικής δηλ. πράγματα που τα βλέπουμε σπανιότερα από παιχνίδια με ωραία γραφικά. Έτσι κι αλλιώς τα γραφικά έχουν φτάσει σε ένα σημείο που είναι γενικώς καλά. Δύσκολα θα βρεις game που έχει ένα budget από πίσω που να μην βλέπεται.

Εμένα προσωπικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που η Nintendo με hardware Wii U (ναι το BotW) με βάζει πιο πολύ στο κόσμο της από ότι κοντινό και παραπλήσιο έχει δείξει ο ανταγωνισμός. Τέτοια δείγματα θέλουμε και στα next gen συστήματα, όχι πάλι χρονοβόρα, συναισθηματικά cutscenes με gameplay που με περιορίζει λόγω του gaming προσανατολισμού του. 

Όταν λες ότι ψηφίζει ο κόσμος με το πορτοφόλι του σε αυτούς του MP τίτλους εννοείς τα F2P/P2W? 
Γι'αυτό και διαφέρουμε όλοι μας, έτσι πρέπει κι'ολας, αυτό που ζητάς εσύ υπάρχει στης Nintendo την πλατφόρμα, εμένα που μετά το snes που είχα σαν 10χρονο με αφήνει αδιάφορο το όλο concept.
Αλλά και στα του snes...τότε αυτό ήταν το μέγιστο που μπορούσε να δώσει η τότε τεχνολογία, δεν ήταν Indie pixel art moneygrab που είναι σήμερα.
Πήρα xbox one X για το 4K & HDR για να παίζω τίτλους που να έχουν αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και πάνω σε αυτά να κάνουν ένα ωραίο gameplay και όχι για να βλέπω hipsteroindie τίτλους. 14 studio βλέπω πιο πάνω, θέλω να ελπίζω ότι τουλάχιστον ένα από όλα αυτά θα βγάλει κάτι και για την δικιά μου περίπτωση!
Όμως βλέπω ότι όλοι πέφτετε στην παγίδα ότι αν έχεις το ένα δεν μπορείς να έχεις το άλλο. Συγγνώμη αλλά δεν την ασπάζομαι αυτήν την άποψη. Όταν θα δω ένα οπτικά άρτιο παιχνίδια αλλά θα είναι braindead AI δεν θα το αγοράσω(ψηφίζω με το πορτοφόλι μου), δεν κοιτάζω ΜΟΝΟ τα γραφικά, θέλω κάτι all around. Αλλά από την άλλη αν βγάλουν παιχνίδι με το καλύτερο AI στον κόσμο και τρομερό story από πίσω...αν οπτικά είναι 30χρόνια πριν και με πιάνει motion sickness.....καταλαβαίνεις ότι και αυτό παίρνει ένα "Χ"!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάσου να πετάς fire - arrows στο νερό και να μην σβήνουν δηλαδή....

Η Microsoft για δύο πράγματα μπορεί να παινεύεται με το xbox: Diversity στου τίτλους π.χ. Strategy Games ή και στυλ Sea of Thieves και AI (Halo).

Όπως και για όλες τις Arcade εμπειρίες που μας προσφέρει, από τα XBLA BC Games μέχρι τα ID@XBOX και την σύγχρονη version όπως τα Gears.

7 ώρες πριν, Ren_of_Heavens είπε

Ο κόσμος με το πορτοφόλι του ψηφίζει. Γι' αυτό και βλέπεις τα περισσότερα games να έχουν έντονο  multiplayer περιεχόμενο  γιατί είναι το στοιχείο που τους κρατάει στο παιχνίδι για μήνες. Αν δεις η πλειοψηφία των καταναλωτών δεν νοιάζεται πολύ για βαθμολογίες, ότι τα games είναι τέχνη κτλ. Τον νοιάζει να πάρει το τάδε game και να περνάει καλά για μήνες. Συνήθως αυτά που έχουν αντοχή στο χρόνο είναι όσα έχουν κι ένα multiplayer στοιχείο μέσα ή τλχ. έχουν μεγάλη διάρκεια με όποιον τρόπο κι αν αυτό επιτυγχάνεται. 

Έτσι είναι:

Απλά στην Ευρώπη αντάλλαξε τα CoD με Fifa....

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1

Το τελευταίο σοβαρό strategy δεν ήταν το Rise of Nations πριν από 15 χρόνια;

Κάποτε ήταν και το βασικό είδος παιχνιδιού μου κάποτε στην εφηβεία. Το Civilization πιάνεται ως στρατηγικής με γύρους; Τότε μόνο αυτό ίσως να έπαιζα τώρα. Μπορεί να είμαι κολλημένος πάσο.

1 ώρα πριν, Choutas είπε

Το τελευταίο σοβαρό strategy δεν ήταν το Rise of Nations πριν από 15 χρόνια;

Κάποτε ήταν και το βασικό είδος παιχνιδιού μου κάποτε στην εφηβεία. Το Civilization πιάνεται ως στρατηγικής με γύρους; Τότε μόνο αυτό ίσως να έπαιζα τώρα. Μπορεί να είμαι κολλημένος πάσο.

Το Civ είναι το κατεξοχήν strategy, όχι real time όμως. Turn based.
Από το 2 και μετά, ότι έχει βγει, μαζί με τα expansion, τα έχω κάψει. Πλέον τις 20ετίας... Life well spent! 😂

1 ώρα πριν, Sir_Teraflop είπε

Κάτι μέρες έμειναν και το hype αναβαίνει κατακόρυφα με τέτοια tweet :) 

...Major Surprises!

Εύχομαι να επιβεβαιωθεί ο παίκτης.. 

2 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Θεωρώ φυσικά δεδομένο ότι ξέρεις ποιος είναι ο παίχτης :D 

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, έχεις κάνει λάθος ωστοσο. 😂 Δεν παει το μυαλό μου ποιος ειναι, ουτε και ειμαι και ο πλέον φανατικός ακόλουθος του YouTube.. 

2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, έχεις κάνει λάθος ωστοσο. 😂 Δεν παει το μυαλό μου ποιος ειναι, ουτε και ειμαι και ο πλέον φανατικός ακόλουθος του YouTube.. 

Α όχι - είναι verified insider στο era περί πωλήσεων, τον οποίον κάπως τον διώξανε (του στυλ τον ξενέρωσαν και δεν ασχολούμαι πλέον) και έχει αρκετές διασυνδέσεις με τον χώρο φυσικά.

100% legit πηγή στο παρελθόν τουλάχιστον. Δεν θα έβαζα ποτέ ένα random pastebin/tweeter στο νήμα. :) 

• Like 2
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, Sir_Teraflop είπε

Α όχι - είναι verified insider στο era περί πωλήσεων, τον οποίον κάπως τον διώξανε (του στυλ τον ξενέρωσαν και δεν ασχολούμαι πλέον) και έχει αρκετές διασυνδέσεις με τον χώρο φυσικά.

100% legit πηγή στο παρελθόν τουλάχιστον. Δεν θα έβαζα ποτέ ένα random pastebin/tweeter στο νήμα. :) 

Καμια αμφιβολια περι του τελευταίου.

Αν διατηρήσει το απόλυτο λοιπον, θα πρόκειται για σπουδαίο briefing χωρις αμφιβολια. Άντε να δούμε τι θα συζητουμε σε ακριβως μια εβδομάδα. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Καμια αμφιβολια περι του τελευταίου.

Αν διατηρήσει το απόλυτο λοιπον, θα πρόκειται για σπουδαίο briefing χωρις αμφιβολια. Άντε να δούμε τι θα συζητουμε σε ακριβως μια εβδομάδα. 

Έχω και πολλά ρεζουμέ περί τεχνολογίας που διαβάζω τώρα τελευταία περί PS5/XBX2, αλλά μια εβδομάδα έμεινε, θα περιμένω. Σπέκουλα φυσικά αλλά δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο, αυτήν την χρονική στιγμή.

Ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις όμως none the less που λέμε. 

Αν δούμε όμως κάποιο νέο Xbox SKU να ανακοινώνεται για το 2019 ας μην απορήσουμε....

Και ας είναι το Lockheart.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Teraflop, ευκολα κανεις ετησουλα στην ΜΣ, σε βλεπω λουκούμι στο business development κομμάτι, ίσως και στο strategy. Δεν ειρωνεύομαι!

Εγώ διατηρώ μια άλφα σχεση με το σπενσερ, 1-2 μειλ το τρίμηνο στα οποια μου απαντάει (ελπίζω αυτος και οχι κανας ειδικευόμενος!!!), καθως μελλοντικά στοχευω επαγγελματικά στην ΜΣ στο χβοχ ντιβιζιον. Ειναι σχεδόν ανύπαρκτο στα εμιρατα και η ΜΣ γκαλφ κανει οτι μπορεί αλλα..

Τρελαίνομαι μονο και μονο που φαντάζομαι πως θα μπορω να συνδυαζω το χομπυ μου με στρατηγική ανάπτυξη (αυτος ειναι ο τομέας μου) και ρισκ ασσεσμεντς και τετοια. 

Στα δικά μας, εχω γενεθλια 11 Ιουνίου, ετσι και γ@μησει ο Σπενσερ σε αυτη την Ε3 θα ειναι το καλυτερο δώρο εβερ. Προσπαθώ να αποφύγω ολα τα σποιλερς αλλα ένας βλαξ φιλος μου, μου σποιλεριασε την συνέχεια παιχνιδιού απο το πρώτο χβοχ ...με τα διποδα. Τεσπα, 6 μερες του γκοου.

Επεξ/σία από hexenlord
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...