Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Sir_Teraflop είπε

Ε άστο στο Insant on ρε κακομοίρη! :D

Χαχαχ οκ , 60 είμαστε 30 κάτι γιγα έμειναν λογικά αύριο πού θα σηκωθώ μαζί με το καφεδάκι θα είναι έτοιμο και τό παιχνίδι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Χαχαχ οκ , 60 είμαστε 30 κάτι γιγα έμειναν λογικά αύριο πού θα σηκωθώ μαζί με το καφεδάκι θα είναι έτοιμο και τό παιχνίδι

Αυτά είναι. Καλή διασκέδαση!

Τα CDN της M$ είναι πριόνι.

Στείλε και στο new gamer tag μου! 

Sir Teraflop φυσικά.

(seamless gamer tag name change όπως μόνο η Microsoft μπορεί)

2 ώρες πριν, Vasilis1996 είπε

Επειδή μου έδωσες πάσα αυτο που ειδα εγώ χθες στο one x στα παιχνίδια με 4κ και hdr συν μια ηχομπαρα της jbl ήταν όντως καθηλωτικό και μου έκανε εντύπωση για το τι μπορεί να κάνει αυτό το κουτι

Εχω να παίξω σε κονσόλα από το 13 και μου άρεσε η όλη εμπειρία ως pc gamer για εμένα εχω να πω μπραβο στη Microsoft 

Οπως είπα και στο φίλο δύσκολο μπορώ να αφήσω τον υπολογιστή μου αλλα ποτέ δε ξερεις!

Επίτηδες η πάσα - γιατί seeing is believing.

Κρατάω το "καθηλωτικό". WoW factor.

Το JBL κάνει converts everyday :D 

Θα έπρεπε να πωλείται μαζί με κάθε X1X πακέτο.

Και πάλι πιο φθηνό θα έβγαινε το πακέτο από pleb pc των 1500.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Gorbatsof είπε

Pc έφτιαξα το 2013 πρώτη φορά.Ανεκαθεν με κονσόλες ήμουν,ακόμα και τώρα.Στο ξαναλέω,μέχρι fifa είσαι.Dreamcast πρέπει να googlaρες για να δεις τι είναι.Επισης αν είχες νιώσει τόσο πολύ 60αρι όσο λες,θα εκραζες τον μέσο peasant που δε βλέπει το μάτι του πάνω από το κινηματογραφικό 24αρι και θα ζηταγες 60αρι.Να μου πεις τώρα,με το motion blur η αίσθηση είναι σα να παίζεις στα 60.Μπεεεεεεεεε.

Την τυφλα σου δεν ξερεις.Και ασε τα μπεεε τρολακι του ελεους σε εμενα.Κατσε στα αβγα σου και μην αναλώνεσαι σε φλειμ ποστ.

Ξερω πολύ καλα τη σημαινει  dreamcast .Αλλα εσυ εχεις κολλησει πουρι στον εγκεφαλο σου .Και προσπαθεις να δικαιολογηθείς με  τις αμπελοσοφιες περι 24fp.Κανε μας την χαρη  ρε γκουρου της πλακας.

6 ώρες πριν, Gorbatsof είπε

Αυτό δεν αναιρεί ότι τα 30 στις κονσόλες είναι άθλιο.Αν σου είχε και στο pc 3 τόνους motion blur το ίδιο θα ήταν.Το 30αρι πρέπει να καταργηθεί άμεσα μαζί με την peasant νοοτροπία που σας διακατέχει.Κανετε τεράστιο κακό στη βιομηχανία με αυτά τα μυαλά.Οταν βγαίνουν παιχνίδια στα 60 frames στις κονσόλες,ουρλιαζετε σα γατιά σε οίστρο από την ηδονή αλλά κατά τ'αλλα δε σας πειράζει το 30αρι.

Στην επομενη γενια θα παρακαλας να παρεις νεα κονσολα .Ασε που επιτελους θα σταματήσετε  εσεις οι τυποι της  PC  master race  σκηνης .Ότι οι κονσόλες δεν μπορουν να βγαλουν   καθολου παιχνίδια στα 60 φρειμς .

Επεξ/σία από spartan29gr

5 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Την τυφλα σου δεν ξερεις.Και ασε τα μπεεε τρολακι του ελεους σε εμενα.Κατσε στα αβγα σου και μην αναλώνεσαι σε φλειμ ποστ.

Ξερω πολύ καλα τη σημαινει  dreamcast .Αλλα εσυ εχεις κολλησει πουρι στον εγκεφαλο σου .Και προσπαθεις να δικαιολογηθείς με  τις αμπελοσοφιες περι 24fp.Κανε μας την χαρη  ρε γκουρου της πλακας.

Στην επομενη γενια θα παρακαλας να παρεις νεα κονσολα .Ασε που επιτελους θα σταματήσετε  εσεις οι τυποι της  PC  master race  σκηνης .Ότι οι κονσόλες δεν μπορουν να βγαλουν   καθολου παιχνίδια στα 60 φρειμς .

Μια χαρά μπορούν να βγαλουν.Το θέμα είναι ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να σας κόψουν καμία σκιά και να ρίξουν κάνα setting αλλά και εσείς χαλιεστε γιατί πάνω από το ομαλό gameplay θέλετε γραφικά.Λες και θα καταλαβαίνατε διαφορες.Το ξαναλέω,η νοοτροπία σας έχει καταστρέψει το gaming.Θες να παίξεις σε κονσόλα και δε μπορείς πλέον με τα κινηματογραφικά σας 30αρια.Αλλωστε το μάτι δε βλέπει πάνω από 30.Καλα σας κάνουν.

7 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Το JBL κάνει converts everyday :D 

Θα έπρεπε να πωλείται μαζί με κάθε X1X πακέτο.

Sorry για το off topic, αλλά μιλάτε για το JBL Bar 3.1? Ρωτάω, γιατί με ενδιαφέρει η αγορά του.

5 ώρες πριν, AnimaTronic είπε

Sorry για το off topic, αλλά μιλάτε για το JBL Bar 3.1? Ρωτάω, γιατί με ενδιαφέρει η αγορά του.

Με κλειστά μάτια. 4k + hdr pass-through από τα hdmi inputs του (3) για το One σε 1 output (arc), ήχος που ξυλώνει πατώματα και δεν παραμορφώνει όσο δυνατά και να το βάλεις (όχι ότι σε παίρνει). 20~25/60 ένταση το πολύ γιατί μετά αγριεύει άσχημα και το sub θα το ρίξεις στην μέση. Mειονέκτημα ότι δεν υποστηρίζει atmos, dts κτλ. (εγώ το παίζω DD Bitstream στο X), όπως το bar 5.1 , το οποίο παρεπιπτώντως είδα ότι έπεσε η τιμή του και στραβοκατάπια - θα πήγαινα σε αυτό μάλλον τώρα που ξέρω πως παίζει το 3.1.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Gorbatsof είπε

Μια χαρά μπορούν να βγαλουν.Το θέμα είναι ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να σας κόψουν καμία σκιά και να ρίξουν κάνα setting αλλά και εσείς χαλιεστε γιατί πάνω από το ομαλό gameplay θέλετε γραφικά.Λες και θα καταλαβαίνατε διαφορες.Το ξαναλέω,η νοοτροπία σας έχει καταστρέψει το gaming.Θες να παίξεις σε κονσόλα και δε μπορείς πλέον με τα κινηματογραφικά σας 30αρια.Αλλωστε το μάτι δε βλέπει πάνω από 30.Καλα σας κάνουν.

Δεν ειπε κανεις ότι γουστάρουμε τα 30 φρειμς περ σεκοντ σε κάθε παιχνιδι μονο.Προσωπικα είμαι λατρης των 60fps.Αλλα δεν αναλώνομαι στο να μπαινω σε ένα θεμα να κανω flame post.Μονο και μονο για να την δειξω εγω στον αλλον ότι την εχω μεγαλυτερη(επειδή εχω ένα τουμπανο πισι)

Στην καινουργια γενια θα αλλαξει το σκηνικο τεχνολογικος κατά πολύ στην ιπποδυναμη των καινούργιων κονσολων.Δεν θα εχουν καμια σχεση με τις τωρινες,οσο σε δυναμη και οσο σε υπολογιστικη  ισχυ.Τελος το οφτοπικ διοτι χαλασαμε και  το θεμα μας

Επεξ/σία από spartan29gr

Στις 14/6/2018 στις 10:51 ΠΜ, kosko42 είπε

λόγω κόστους ξεκάθαρα το σκέφτομαι για το s (οχι οτι θα με χαλούσε το χ)!Ty για την ενημέρωση!

Δεν μπορείς να βάλεις δόσεις ? 

Καί εγώ με δόσεις το έβαλα άσχετα αν είμαι κωλοφαρδος καί το βρήκα 329 

Στις 4/5/2019 στις 7:15 ΜΜ, omegals είπε

Σε Xbox One S που δεν έβλεπε ασύρματα δίκτυα έφταιγε το καλώδιο του εξωτερικού σκληρού δίσκου, μετά από αλλαγή με άλλο βλέπει ασύρματα δίκτυα κανονικά.

Ωχ παίζει τέτοιο bug? Θα το δοκιμάσω γιατί και εμένα μου το κάνει και τώρα που το λές μάλλον τα παίζει όταν συνδέω τον εξωτερικό δίσκο.

Πολύ παράξενο , ευχαριστούμε για την αναφορά

Άσχετο ρε παιδιά κατέβασα το Monster Hunter World που το έβαλε στο game pass γιατί ήθελα τόσο καιρό να το αγοράσω αλλά δεν ήξερα μήπως το αγόραζα τσάμπα.

Είναι χάλια τα γραφικά ή εμένα μου φένεται ? Πρώτη φορά παίζω παιχνίδι στο xbox που να με χαλάνε τόσο τα γραφικά, μία θολούρα ..... δεν μπορώ να το εξηγήσω. Παίζω αυτές τις ημέρες και το Uncharted 4 στο απλό PS4 και η σύγκριση μου φάνηκε μέρα με νύχτα.

Ιδέα μου είναι ή όντως δεν έχει καλά γραφικά ? Το έκανα uninstall μετά απο μισή ώρα , δεν μου άρεσε καθόλου.... κρίμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/6/2018 στις 10:51 ΠΜ, kosko42 είπε

λόγω κόστους ξεκάθαρα το σκέφτομαι για το s (οχι οτι θα με χαλούσε το χ)!Ty για την ενημέρωση!

Έβαλα το S σε σουπερ-ντουμπερ 4K TV και μου φάνηκε ότι άλλαξα εποχή.

Αν δεν έχεις εξοπλισμό, μην νομίζεις ότι S θα σε προδώσει.

@Exodia The Forbidden One The Forbidden One τι σε έπιασε και ξεβάφεις μηνύματα άνθρωπε μου; 😜 

Επεξ/σία από ChownTuen

25 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Έβαλα το S σε σουπερ-ντουμπερ 4K TV και μου φάνηκε ότι άλλαξα εποχή.

Αν δεν έχεις εξοπλισμό, μην νομίζεις ότι S θα σε προδώσει.

@Exodia The Forbidden One The Forbidden One τι σε έπιασε και ξεβάφεις μηνύματα άνθρωπε μου; 😜 

μαλλον μπερδευτικα και μπηκα σε λαθος θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...