Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το game pass με ένα ευρώ είναι καλή προσφορά.Απολαυσα στο έπακρο το ryse son of rome.

Spoiler

IMG_3fa6101d-0292-470b-8881-f62eaf4112b9-480x270.png.7b1ed17c019c88ad5702e36c9e4ac652.pngIMG_54d3d032-83ec-4e65-97b0-d41d271d8c5b-480x270.png.fc084b2285d78883f29d6960a83db2c7.pngIMG_f32db77b-9743-4f41-86e2-94fab2a473ac-480x270.png.ad951d3921312e480bd0d58ba030e69b.png

Δεν ειχα στην κατοχή μου το xbox360 Παρ όλο που πρώτη(ψεμα)κονσόλα ήταν το xbox -amiga k sega , Colorado,canon fodder όποιος θυμάται - και για αυτό αυτή η μικρή αργοπορία 😛.Ξεκίνησα payday2 ,to no1 με είχε ικανοποιήσει,αυτό δεν με έχει ενθουσιάσει.Μετρια πράγματα!

Θα κατεβάσω sniper elite 4,το οποίο προβλέπεται δυνατό.Και μέχρι εκεί.Halo έχω από day one.

Κάτι άλλο δε βλεπω.Εκτός από gears κ τα ράλλυ του που δεν είμαι φαν.

Υ.γ.Odyssey σκεφτόμουν για xbox αντί pc αλλά έχω ήδη παίξει το origins και φοβάμαι να φάω ήττα.

Καλό Πάσχα με πολύ gaming κ νέους τίτλους 😍

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

50 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Το game pass με ένα ευρώ είναι καλή προσφορά.Απολαυσα στο έπακρο το ryse son of rome.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_3fa6101d-0292-470b-8881-f62eaf4112b9-480x270.png.7b1ed17c019c88ad5702e36c9e4ac652.pngIMG_54d3d032-83ec-4e65-97b0-d41d271d8c5b-480x270.png.fc084b2285d78883f29d6960a83db2c7.pngIMG_f32db77b-9743-4f41-86e2-94fab2a473ac-480x270.png.ad951d3921312e480bd0d58ba030e69b.png

Δεν ειχα στην κατοχή μου το xbox360 Παρ όλο που πρώτη(ψεμα)κονσόλα ήταν το xbox -amiga k sega , Colorado,canon fodder όποιος θυμάται - και για αυτό αυτή η μικρή αργοπορία 😛.Ξεκίνησα payday2 ,to no1 με είχε ικανοποιήσει,αυτό δεν με έχει ενθουσιάσει.Μετρια πράγματα!

Θα κατεβάσω sniper elite 4,το οποίο προβλέπεται δυνατό.Και μέχρι εκεί.Halo έχω από day one.

Κάτι άλλο δε βλεπω.Εκτός από gears κ τα ράλλυ του που δεν είμαι φαν.

Υ.γ.Odyssey σκεφτόμουν για xbox αντί pc αλλά έχω ήδη παίξει το origins και φοβάμαι να φάω ήττα.

Καλό Πάσχα με πολύ gaming κ νέους τίτλους 😍

Το game pass έχει αρκετά αξιόλογα παιχνίδια το sniper αξίζει εμένα μου άρεσε αν και το αγόρασα για το ps4. Το ryse son of Rome επίσης πολύ ωραίο αν και μικρό το είχα αγοράσει το τερμάτισα και μετά το είχαν βάλει στο game pass. Το origins επίσης πολύ ωραίο παιχνίδι αν σου άρεσε να πας στο odyssey είναι λιγάκι ποιο δύσκολο αλλά πολλές ώρες απασχόλησης και ειδικά αν πάρεις και τα dlc. 

• Like 1

2 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Παιδιά έχει να προτείνει κάποιος κάποιο arcade stick για xbox one που να αντέχει πολύ ξύλο, για αντίστοιχα παιχνίδια?

Για Dead or alive σε βλέπω 😁

1 ώρα πριν, tomreiyes είπε

Καλησπέρα σε όλους! Άμα αγοράσω κάτι απο microsoft store US (εχει το sniper elite 4 15$) θα μπορέσω να το περάσω στην κοσνόλα μου; 

Ναι αν βρεις άκρη με πληρωμή (gift cards κλπ).

Πάντως το συγκεκριμένο είναι και  στο game pass. 

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε

Φήμες για εξαγορά crytec.

Για δώσε πληροφορίες - κανένα link. Είναι τεράστιο νέο αυτό όχι μόνο ως εταιρεία παιχνιδιών, αλλά για την μηχανή γραφικών κυριότερα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yπαρχει ομαδα στο fb που λεγεται Xbox Insiders Community και το ειδα εκει.Δε ξερω τι βαση εχει αλλα η ομαδα εκει εχει μεταφερει ξανα εγκυρα rumors και καποτε ειχε ξαναγραφτει κατι τετοιο.

Καταγραφή5.PNG

Επεξ/σία από Gorbatsof
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, Gorbatsof είπε

Yπαρχει ομαδα στο fb που λεγεται Xbox Insiders Community και το ειδα εκει.Δε ξερω τι βαση εχει αλλα η ομαδα εκει εχει μεταφερει ξανα εγκυρα rumors και καποτε ειχε ξαναγραφτει κατι τετοιο.

Καταγραφή5.PNG

Ωραίος, ευχαριστώ και μακάρι. Θυμάμαι από παλιά την συζήτηση να αγοράσει την Crytek ή IP της η MS, λόγω της συνεργασίας τους με το Ryze.

Να αναφέρω στο μεταξύ ότι είναι η εταιρεία που έδειξε στην GDC demo με raytracing να τρέχει σε compute μόνο (χωρίς specialized cores δηλαδή), σε μια Vega 56.

Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η εξαγορά αν υλοποιηθεί από πολλές πλευρές.

Τεχνολογικά και μη.

• Like 1

Κάποιο απ' αυτά θα το τσιμπήσω.Τωρα με την καινούρια οθόνη.Μαλλον για 29 θα πάω.

Θα τσεκαρω cdkeys, προσφορές στο store.

preview.jpg

Καλησπερα, καμια προταση για επεκταση χωρου? Ψαχνω κατι απο 4gb και πανω. Δεν ειμαι φαν των portable δισκων. Θα προτιμουσα να παρω εναν εσωτερικο δισκο και να τον μετατρεψω σε εξωτερικο με μια θηκη. Ο δισκος δεν θα μετακινηθει ποτε. δεν υπαρχει θεμα χωρου η αισθητικο κομματι. Ψαχνω απλα κατι που δεν θα χαλασει μεσα σε ενα χρονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...