Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

22 λεπτά πριν, Arikado είπε

Παιδια καλησπερα! Υπαρχει καποιο site που να μπορω να αγορασω digital cdkeys για games σε σχετικα "καλες" τιμες?

Εγώ χρησιμοποιώ το cdkeys τον τελευταίο καιρό και είναι μια χαρά. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Arikado είπε

Παιδια καλησπερα! Υπαρχει καποιο site που να μπορω να αγορασω digital cdkeys για games σε σχετικα "καλες" τιμες?

Καθε βδομαδα εχει εκπτωτικες προσφορες η ms, μερικες απο τις οποιες ειναι καλες.

Οπως και καθε εορταστικη περιοδο, εξτρα προσφορες.

Υπαρχουν βεβαια πολλα κλειδαδικα (το cdkeys που συστηθηκε, το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες για συνδρομη και τα φτηνα του παιχνιδια, ολα οκ), οπως και κολπα με gift cards κλπ.

• Like 1

8 ώρες πριν, Arikado είπε

Cdkeys και instant gaming έχουν αναφερθεί πολλές φορές, το δεύτερο παίρνει και paysafe για κάποιον που δεν έχει κάρτα.

Αξιοπιστία 100%

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας κι έχει αργήσει αρκετά η ανακοίνωση για τα Games with Gold του Μαρτίου, ανεβάζω μια φωτο που βρήκα από το ταϊβανέζικο facebook page του xbox.

Spoiler

No photo description available.

Επεξ/σία από thomason993

9 λεπτά πριν, thomason993 είπε

Μιας κι έχει αργήσει αρκετά η ανακοίνωση για τα Games with Gold του Μαρτίου, ανεβάζω μια φωτο που βρήκα από το ταϊβανέζικο facebook page του xbox.

Απόκρυψη περιεχομένων

No photo description available.

Αν είναι αυτά από τους χειρότερους μήνες δεν αξίζει να βάλω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/1/2019 στις 11:46 ΜΜ, Sir_Teraflop είπε

Ίσα - ίσα τα πρώτα boxes ήταν εντελώς overegineered και άπαξ και δουλεύουν θα δουλεύουν στον αιώνα τον άπαντα. Το πρόβλημα είναι πως τα δοκιμάζεις ως μτχ γιατί δεν κάτι που μπορείς να τεστάρεις κατά την συναλλαγή όπως ένα κινητό π.χ. .

Λίγο παλαιό το θέμα (η ερώτησή μου αφορούσε σε αγορά μεταχειρισμένου XBOX One) αλλά τώρα βρήκα κάτι συμφέρον (τουλάχιστον έτσι νομίζω).

Βρήκα XBOX ONE (όχι S) 1 TB ελάχιστα δουλεμένο με δύο χειριστήρια, χωρίς παιχνίδια στα 120 € (εκτός forum). Το τσιμπάω?

Επεξ/σία από yiankap

1 minute ago, yiankap said:

Λίγο παλαιό το θέμα (η ερώτησή μου αφορούσε σε αγορά μεταχειρισμένου XBOX One) αλλά τώρα βρήκα κάτι συμφέρον (τουλάχιστον έτσι νομίζω).

Βρήκα XBOX ONE (όχι S) 1 TB ελάχιστα δουλεμένο με δύο χειριστήρια, χωρίς παιχνίδια στα 120 € (εκτός forum). Το τσιμπάω?

Καλή περίπτωση αν έχει και εγγύηση ακόμα καλύτερα 

34 λεπτά πριν, yiankap είπε

Απλά θα σου πω ότι τόσο έχει παίξει το S. Η επιλογή δική σου.

1 ώρα πριν, yiankap είπε

Αν τα 100 ευρώ περίπου παραπάνω που απαιτούνται για να πας σε ένα καινούργιο s μοντέλο είναι απαγορευτικά για σένα και το μηχάνημα είναι ελάχιστα δουλεμένο τότε τσίμπα το,από δίσκο τι έχει μέσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...