Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Μπηκε στο game pass το shadow.απευθειας κατεβασμα.

Έχει κατέβει ήδη μέσω της εφαρμογής από χθές το βράδυ 😁😂

Δημοσ.

Εγώ δεν αγοράζω ξανά game που να χτυπιούνται. Πήρα τα Arkham - τσουπ στο gamepass, παίρνω indy - σκάει και αυτό. Παίρνω εντελώς κουλό game - στο Deals with Gold την επόμενη εβδομάδα...

Τέρμα μόνο cartridges για το N64 από εδώ και πέρα λεεεεεεέμε... :D 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Scorpio_21 είπε

Έχει κατέβει ήδη μέσω της εφαρμογής από χθές το βράδυ 😁😂

Ελα ρε φιλεε δεν το σκεφτηκα να το βαλω πιο νωρις απο το κινητο.και τωρα παμε για αυριο.

1 λεπτό πριν, Sir_Teraflop είπε

Εγώ δεν αγοράζω ξανά game που να χτυπιούνται. Πήρα τα Arkham - τσουπ στο gamepass, παίρνω indy - σκάει και αυτό. Παίρνω εντελώς κουλό game - στο Deals with Gold την επόμενη εβδομάδα...

Τέρμα μόνο cartridges για το N64 από εδώ και πέρα λεεεεεεέμε... :D 

Χαχχαχα ρε το arkham το ξεχασα.νομιζω δεν το ειδα game pass.μπηκε η ακομα;

Δημοσ.

Το κατέβασα το shadow και δεν μου το παίζει. Δείχνει την 1η εικόνα και μετά γυρνάει στο μενού πάλι. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει γίνει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου εκανε το ιδιο και εμενα το anthem, το μετεφερα από τον εξωτερικο στον εσωτερικο και επαιξε κανονικα. Αν το εχεις στον εσωτερικο  θα σου προτεινα να το ξανακατεβασεις

Επεξ/σία από giannis-xania
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, giannis-xania είπε

μου εκανε το ιδιο και εμενα το anthem, το μετεφερα από τον εξωτερικο στον εσωτερικο και επαιξε κανονικα. Αν το εχεις στον εσωτερικο  θα σου προτεινα να το ξανακατεβασεις

Στον εσωτερικό το έχω. Δοκίμασα παράλληλα άλλα παιχνίδια που έχω από pass και έπαιζαν κανονικά. Τελικά μετά από restart έπαιξε. 

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς το επίσημο Κιτ μπαταρίας της MS με τις κλασσικές βάσεις φόρτισης με υποδοχή micro usb, να μας πει αν κάνει δουλειά;

Δημοσ.
11 minutes ago, non-serviam said:

Έχει δοκιμάσει κανείς το επίσημο Κιτ μπαταρίας της MS με τις κλασσικές βάσεις φόρτισης με υποδοχή micro usb, να μας πει αν κάνει δουλειά;

γιατι να μην κανει?πολυ καλο ειναι,αλλα το πληρωνεις ακριβα...εγω κινουμαι ειτε με επαναφορτιζομενες ειτε με του ικεα που ειναι καλες και με πανε καιρο

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Υπαρχουν και παρα πολλα συμβατα επισης, επωνυμα και μη.

Για να βοηθηθεις στην επιλογη για το αν ειναι καλη ποιοτητα οι μπαταριες, η κατασκευη κλπ, μπορεις να δεις στο αμαζον πραγματικες κριτικες.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nek4d είπε

Υπαρχουν και παρα πολλα συμβατα επισης, επωνυμα και μη.

Για να βοηθηθεις στην επιλογη για το αν ειναι καλη ποιοτητα οι μπαταριες, η κατασκευη κλπ, μπορεις να δεις στο αμαζον πραγματικες κριτικες.

Έχω ήδη ένα της Venom μαζί με τις μπαταρίες του, αλλά θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο και φυσικά σαν την μαμά ποτέ δεν έχει.

Δημοσ.

Ερώτηση σε όποιον ξέρει το Monster Boy δεν έχει βγει physical στο X1; Το θέλω καθαρά σε physical νομίζω ότι κάνει 40 ευρώ στο store. Δεν έχει βγει ακόμα δεν θα βγει καθόλου ξέρει κανείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...