Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ένα Xbox One S, το οποίο έχει πάει δύο φορές για service στην MS και τώρα τελευταία μου κάνει κόλπα πάλι και εξηγούμαι, τυχαίνει απλώς να κλείνει η κονσόλα απροσδιοριστα αλλά μετά ανοίγει κανονικά. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε τώρα μόλις το γεγονός ότι έκλεισε δύο φορές ενώ πήγα να συνδέσω ένα παλιό, φθαρμενο αλλά μακρύ καλώδιο usb που χρησιμοποιώ για να μην χαλάω μπαταρίες αφού το setup μου είναι τύπου pc. Όταν δοκίμασα ένα άλλο καλώδιο η κονσόλα δεν έκλεισε. Γενικά, μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αυτό, είναι δυνατόν να κλείνει η κονσόλα από ένα καλώδιο usb; θα μπορούσε όλες τις προηγούμενες φορές που έκλεισε να το προκάλεσε το καλώδιο; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Έχω ένα Xbox One S, το οποίο έχει πάει δύο φορές για service στην MS και τώρα τελευταία μου κάνει κόλπα πάλι και εξηγούμαι, τυχαίνει απλώς να κλείνει η κονσόλα απροσδιοριστα αλλά μετά ανοίγει κανονικά. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε τώρα μόλις το γεγονός ότι έκλεισε δύο φορές ενώ πήγα να συνδέσω ένα παλιό, φθαρμενο αλλά μακρύ καλώδιο usb που χρησιμοποιώ για να μην χαλάω μπαταρίες αφού το setup μου είναι τύπου pc. Όταν δοκίμασα ένα άλλο καλώδιο η κονσόλα δεν έκλεισε. Γενικά, μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αυτό, είναι δυνατόν να κλείνει η κονσόλα από ένα καλώδιο usb; θα μπορούσε όλες τις προηγούμενες φορές που έκλεισε να το προκάλεσε το καλώδιο; 

Εαν οπως λες το καλωδιο ειναι φθαρμενο το πιο πιθανο ειναι γινεται βραχυκυκλωμα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Spoiler

1089114472_STARWARSBattlefrontII(5).png.1108ffd795bfda9095fe6645100eccc8.png1888623995_STARWARSBattlefrontII(4).png.32bb368d2e64016a10cf6eeda9ea253d.png1156030861_STARWARSBattlefrontII(2).png.d83b0ef4d1155d55a4d19e7d6fe4e093.png

To battlefront II για τα λεφτά του αξίζει.Το έκαψα λίγο σήμερα.

+1 απο μένα

Δημοσ.

Καλή φάση - ωραίος. Στο μεταξύ τώρα παίζουν πολύ φθηνά δύο ενδιαφέροντα παιχνιδάκια - το Pool 8 (μπιλιαρδάκι) και το Gas Guzzlers (vigilante 8-carmageddon φάση).

Το μπιλιαρδάκι είναι πολύ ωραίο - παίζω τώρα. Πολύ προσιτό και relaxing! Έχει μόνο 4 eur. To άλλο 7 eur από τα 24 κανονική τιμή αλλά θα το τιμήσω και αυτό.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Καλή φάση - ωραίος. Στο μεταξύ τώρα παίζουν πολύ φθηνά δύο ενδιαφέροντα παιχνιδάκια - το Pool 8 (μπιλιαρδάκι) και το Gas Guzzlers (vigilante 8-carmageddon φάση).

Το μπιλιαρδάκι είναι πολύ ωραίο - παίζω τώρα. Πολύ προσιτό και relaxing! Έχει μόνο 4 eur. To άλλο 7 eur από τα 24 κανονική τιμή αλλά θα το τιμήσω και αυτό.

το έλιωσα το gas guzzlers. Σίγουρα όχι ααα τίτλος, αλλα αν σου αρέσουν τα vehicular combat,  τα σπάει.

Δημοσ.

@hexenlord Αδιανόητο όμως αυτό που κάνανε να μην έχει online ενώ η έκδοση Steam να έχει. Το θάψανε για μεγάλο κομμάτι της αγοράς. Αλήθεια με τα bots ήταν ok? Σκέφτομαι να το αγοράσω σήμερα - η τιμή είναι χώμα ούτως ή άλλως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...