Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Black friday είχε παίξει 365 από ελβετικό store της Microsoft όλα τα bundles στα 365. Μετά πήγε 420 και τώρα πρέπει να έχει ανέβει κι άλλο. 

Επεξ/σία από Tigio13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν και καταστήματα σε άλλες χώρες, όχι μόνο στο Αιλαδισταν. Εδώ μην περιμένετε και πολλά. Το πολύ πολύ να παρακαλάτε κάνα Γερμανό για επιστροφές στην κάρτα... 🤮

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να το πάρω από οπουδήποτε. Το θέμα είναι ότι έχει σκαρφαλώσει η τιμή στα 460 πάνω κάτω.  Μάλλον θα κάνω υπομονή. 

7 λεπτά πριν, nikolees είπε

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να το πάρω από οπουδήποτε. Το θέμα είναι ότι έχει σκαρφαλώσει η τιμή στα 460 πάνω κάτω.  Μάλλον θα κάνω υπομονή. 

Στην παρούσα φάση ναι, υπομονή. Εκεί Νοέμβριο Δεκέμβριο ήταν το καλό το πανηγύρι, τώρα πλέον ποιος ξέρει πότε ξανά θα παίξουν χαμηλά.

• Like 1

1 ώρα πριν, fouskos είπε

Tο έχει πάρει κανείς? Αρκέτα καλή τιμή μου φαίνεται.

Δεν έχεις game pass? Κατέβασε το από εκεί 

1 ώρα πριν, martin27 είπε

το forza orizon με το forza motorsport εχουν ουσιαστικες διαφορες ή ειναι τελειως διαφορετικα?

Το motosport είναι πιο simulator ενώ το horizon πιο arcade 

• Thanks 1

2 ώρες πριν, martin27 είπε

το forza orizon με το forza motorsport εχουν ουσιαστικες διαφορες ή ειναι τελειως διαφορετικα?

Αν θες περισσότερους άγονες αμάξια Motorsport αν θες να κόβεις και βόλτες και να κάνεις άγονες εκεί horizon. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση έχω βάλει τον κωδικό για ένα μηνα game pass που είχε μέσα η κονσόλα (με επιλογή για ανανέωση μέσω paypal ο ένας μήνας έγινε δίμηνο) ...μπορώ να το ακυρώσω πριν λήξει και να περάσω νέο κωδικό για 12 μηνο game pass που έχω βρει έξω με 40 ευρώ ή δεν θα με αφήσει όπως διάβασα κάπου; Το έχετε δοκιμάσει; Θα περάσει ο δεύτερος κωδικός; 

Επεξ/σία από Nextnet

35 λεπτά πριν, Nextnet είπε

Ερώτηση έχω βάλει τον κωδικό για ένα μηνα game pass που είχε μέσα η κονσόλα (με επιλογή για ανανέωση μέσω paypal ο ένας μήνας έγινε δίμηνο) ...μπορώ να το ακυρώσω πριν λήξει και να περάσω νέο κωδικό για 12 μηνο game pass που έχω βρει έξω με 40 ευρώ ή δεν θα με αφήσει όπως διάβασα κάπου; Το έχετε δοκιμάσει; Θα περάσει ο δεύτερος κωδικός; 

40 το χρόνο που το βρήκες? Και εγώ τον 1ο μήνα με 1 € εχω βάλει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...