Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nek4d είπε

Λιγο προσοχη με τις συστασεις, αλλο τα μαγαζια ανα χωρα και αλλο η συνδρομη, βεβαιως και εχει ban, οπως αναφερεται και επισημα αλλωστε.

Καλυτερα να μην το κανετε αν εχετε ηδη πολλα παιχνιδια στον λογαριασμο σας.

Δοκιμαστε το αν θελετε σε νεο λογαριασμο.

Δουλευει, αλλα...εχει ρισκο, το οποιο ανα πασα στιγμη ξαναβγαινει και στο μελλον.

Εμπειρικα το λεω, μιας και στοκαρα 3 βραζιλιανικα χρονια σε νεο λογαριασμο και με το που συνδεθηκα σε νεα κονσολα απο Ελλαδα ("βλεπει" ip ελλαδας εκτος και αν κατσεις να παιξεις και να πληρωνεις λυση vpn στο router, κατι που θα γονατισει τις υπολοιπες συνδεσεις σε αυτο), μετα στον Η/Υ εβγαλε μηνυμα μπλοκαρισματος λογαριασμου λογω και καλα ασφαλειας επειδη ισως υποκλαπηκε ο λογαριασμος και ζητησε επιπλεον επιβεβαιωση.

Μου την "χαρισε" με επιβεβαιωση μεσω κινητου (αλλο και αυτο, βραζιλιανικο τηλ στον λογαριασμο, ελληνικο στην επαληθευση, απο 10 μεριες μπαζουν οι κομπινες), αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα την χαριζει για παντα. Εχουν ολα τα δεδομενα και θα κρινουν πότε θα τα χρησιμοποιησουν στο μελλον, πχ μπορουν ανετα και δικαια να σου πουν, μπλοκο μεχρι να μας στειλεις την βραζιλιανικη ταυτοτητα η διαβατηριο, γεια σας.

Τουλαχιστον να εχετε γνωση των ρισκων πριν επιλεξετε αυτον τον τροπο.

Οπότε καλύτερα το 40άρι που είναι global είναι έτσι και αλλιώς καλή τιμή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, non-serviam είπε

Οπότε καλύτερα να δώσετε κάτι παραπάνω από τα 40 και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο...

Και για το G2a δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα,μην τρελαθουμε κιόλας....

Δημοσ.
16 ώρες πριν, tempo είπε

απο φυσικό κατάστημα ή κλειδάδικο;

απο φυσικό κατάστημα εδώ στην Ελλάδα (μεγάλο) και οι μάγκες μου πούλησαν ανοιγμένο παιχνίδι με χρησιμοποιημένο κωδικό!

Δημοσ.

Από g2a έχω πάρει πάνω από 15 παιχνίδια και συνδρομές. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεν έχω πάρει από κάποιο άλλο κλειδαδικο, αλλά με το g2a δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Πλέον τα αγοράζω όλα από εκεί γιατί οι τιμές σε σχέση με τα καταστήματα είναι πολύ καλύτερες. Και έχω κάνει και το κόλπο με την κύρια και δεύτερη κονσολα, οπότε τα μοιραζόμαστε όλα με τον κολλητό μου.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, non-serviam είπε

Φυσικα!
Κατα καιρους την εχουν και 36-37 ευρω, οπως χτες που ειδα.
Για 10 ευρω διαφορά τον χρονο, ουτε συζητηση για Βραζιλια.

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα δεχτεί τον κωδικό οποιοσδήποτε λογαριασμός xbox δεν έχεις κανένα θέμα. 

Αν είναι να έχεις θέμα δεν θα δεχτεί από την αρχή τον κωδικό γιατί πολύ απλά δεν τον έχει δώσει η Microsoft στο οποίο μαγαζί.

Εγραψα παραπανω τι εγινε, οι κωδικοι ασφαλως και μπαινουν, φυσιολογικα αφου ειναι βραζιλιανικοι και ο λογαριασμος βραζιλιανικος, το σκαλωμα εγινε μετα και κανεις δεν σε διασφαλιζει οτι δεν θα ξαναγινει στο μελλον.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δηλαδή εσένα σου μπαναρανε το λογαριασμό επειδή απλά αγόραζες παιχνίδια για την βραζιλια από τον Ελληνικό σου gamertag?

Δεν νομίζω ότι ισχύει με τίποτα αυτό γιατί πολύ απλά από το μενού της κονσόλας μπορείς να αλλάξεις πολύ εύκολα το region της σε ότι θέλεις από το μενού:

Settings - system - langiage & location

Και να σε μπαναρανε γι' αυτό το λόγο δεν παίζει γιατί πολύ απλά από τη στιγμη που σου δίνει η ίδια η Microsoft να αλλάξεις το region του λογαριασμού σου δεν μπορεί να σε μπαναρει επειδή απλά αγόρασες παιχνίδι που είναι άλλου region από αυτό που έχεις δηλώσει στη κονσόλα σου.

Μάλλον έκανες κάτι άλλο και σε μπαναραν αλλά όχι γι' αυτό που λες.

Νεος βραζιλιανικος λογαριασμος, αγορα 3 ετη βραζιλιανικης συνδρομης (οχι παιχνιδια ειπαμε), ολα με vpn κυριλε, συνδεση στην κονσολα στην Ελλαδα, Ελληνικη ip, καμπανακι.

Μπορω να αγορασω βραζιλιανικα παιχνιδια που ειναι πιο φθηνα συνηθως, αλλα δεν το ρισκαρω πλεον.

Στον Ελληνικο φορτωμενο λογαριασμο, ουτε κατα διανοια δεν θα κανω πειραματα.

Δημοσ.

Εννοειται αυτο, το θεμα ειναι να το ξερουν απο πριν οι ενδιαφερομενοι και να μην νομιζουν οτι ειναι ξεφραγο αμπελι οπως φανηκε.

Σαφης δεν ησουν, εγραψα διαδικασια και εγραψες αλλα, πχ εγραφα στο αρχικο ποστ οτι αφορα συνδρομη και οχι παιχνιδια και μετα γραφεις για παιχνιδια, αναγκαστηκα να επαναλαβω 2η φορα οτι δεν αφορα παιχνιδια το παραδειγμα, ενταξει, δεν χρειαζεται συνεχεια επαναληψεις. Δεν εγινε αλλαγη region στην κονσολα ή στο pc για να παιζει ρολο (η αλλαγη επιτρεπεται με ορια, αν θυμαμαι καπου 1 φορα ανα τριμηνο, αλλωστε οτι region και να εχει η κονσολα, η ip ειναι ip και καταγραφεται (το ξαναλεμε και αυτο).

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Κι εγώ ήμουν σαφής και εξυπακούεται το τι θα κάνει ο κάθε ένας είναι δικό του θέμα και ρίσκο.

οι αποψεις διιστανται

Δημοσ.

Ίσα ίσα που και το ίδιο το support της MS αν έχεις πρόβλημα εστω πχ με gift cards από άλλες χώρες που δεν ενεργοποιούνται αναλαμβάνουν οι ίδιοι να σε βοηθήσουν. Σε μενα ειχαν μείνει κάποιες λίρες τουρκιας μέσα στο λογαριασμό μου και επειδή είχε φάει σκάλωμα κατά την αγορά το τουρκικό store μου ενεργοποίησε το παιχνίδι η κοπέλα του chat. Δηλαδή πως να σου ρίξουν μπαν μετά από αυτό; Αφού είδε ότι είμαι Ελλάδα. Λες και δε ξέρουν τι γίνεται. Απλά ίσως το στοκαρισμα πολλαπλών συνδρόμων κινούσε υποψίες για ασφάλεια λογαριασμού.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, nikolees είπε

Καλησπέρα έχω βρει το Xbox one x στα 370 ευρώ με μεταφορικά. Προφανώς είναι καινούργιο. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να δω ;

Μην κάνεις μαλακία και το πάρεις από τρίτο πωλητή εντός Αμαζον. Δεν ισχύει ότι ισχύει όταν έχεις πωλητή το ίδιο το Αμαζον, δηλαδή αν κάτσει μαλακία πρέπει να τα βρεις με το εκάστοτε μαγαζάκι. Υπομονή μέχρι να βγει καμία καλή προσφορά από σοβαρό μαγαζί.

εδιτ: Αν και βέβαια παίζει εγγύηση απευθείας με MS αλλά πάλι...

Επεξ/σία από non-serviam
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Μην κάνεις μαλακία και το πάρεις από τρίτο πωλητή εντός Αμαζον. Δεν ισχύει ότι ισχύει όταν έχεις πωλητή το ίδιο το Αμαζον, δηλαδή αν κάτσει μαλακία πρέπει να τα βρεις με το εκάστοτε μαγαζάκι. Υπομονή μέχρι να βγει καμία καλή προσφορά από σοβαρό μαγαζί.

εδιτ: Αν και βέβαια παίζει εγγύηση απευθείας με MS αλλά πάλι...

Βρήκα την κονσόλα σκέτη στα 295 από τρίτο πωλητή. 

Βρωμάει πολύ η δουλειά πάντως. Δεν θα κάνω παραγγελία ακόμα. 

Δημοσ.

Είδα πριν κάτι βίντεο δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν για τα παιχνίδια σου Φεβρουαρίου μέσω gold για tomb raider rise of tomb raider, Sniper elite 3, cobalt και dg2. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, geofak είπε

Ίσα ίσα που και το ίδιο το support της MS αν έχεις πρόβλημα εστω πχ με gift cards από άλλες χώρες που δεν ενεργοποιούνται αναλαμβάνουν οι ίδιοι να σε βοηθήσουν. Σε μενα ειχαν μείνει κάποιες λίρες τουρκιας μέσα στο λογαριασμό μου και επειδή είχε φάει σκάλωμα κατά την αγορά το τουρκικό store μου ενεργοποίησε το παιχνίδι η κοπέλα του chat. Δηλαδή πως να σου ρίξουν μπαν μετά από αυτό; Αφού είδε ότι είμαι Ελλάδα. Λες και δε ξέρουν τι γίνεται. Απλά ίσως το στοκαρισμα πολλαπλών συνδρόμων κινούσε υποψίες για ασφάλεια λογαριασμού.

Ακριβώς - το ίδιο και με μένα - μου άνοιξε σελίδα στο PC από το Support Chat να βάλω τον κωδικό μου που δεν αναγνώριζε η κονσόλα και μετά μου συνέστησε να αλλάξω region στο XBOX και να κατεβάσω το παιχνίδι και να γυρίσω πάλι στο Region Ελλάδα. Και έτσι ακριβώς δούλεψε.

Θα πρέπει να διαχωρίσετε όμως κάποια πράγματα παιδιά. Άλλο το αλλάζω region από την κονσόλα και άλλο αλλάζω region στο Microsoft Account μου. Το τελευταίο έχεις περιορισμούς στο κάθε πότε μπορεί να γίνει. Το μεγάλο μπέρδεμα είναι ότι μπορείς να έχεις xbox account εκτός MS από ότι έχω καταλάβει.

3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

το έχω ρωτήσει πολλές φόρες εδώ αλλά δεν μου έχει απαντήσει κανείς αναλυτικά. 

Πως μπορώ να βάλω το κινητό μου για σκέτο SMS για το 2 step verifications στο λογαριασμο μου χωρίς κάποιο app στο κινητό μου. 

Σου έχουμε απαντήσει πάρα πολύ αναλυτικά αλλά και εσύ δεν μας έχει γράψει τι βήματα έχεις κάνει για να βοηθήσουμε και επειδή εγώ προσωπικά ο ίδιος σου έχω απαντήσει πολλές φορές θυμάμαι ότι δεν μας έχεις πει καν αν το email εγγραφής σου στο xbox είναι της Microsoft κλπ.

Πραγματικά αν δεν ήταν τόσο μανούρα και είχα χρόνο να ξεστήσω το authenticator θα δοκίμαζα πειραματικά για λόγου σου.

Όπως και να έχει στο support της MS υπάρχει topic που σου λέει τι να κάνεις αν δεν σου ήρθε το sms... 

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...