Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε παίρνεις τον κωδικό τον βάζεις και έχεις τη συνδρομή που τρέχει 1 μήνα στην περίπτωση μου συν τπυς 6 μήνες που αγοράζεις σωστά? 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Μια χαρά είναι,5 ευρώ το μήνα...

Ναι, αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερα με τα 40 ευρώ το χρόνο που ανέφερε ο φίλος

Δημοσ.

VPN σε κινητό/υπολογιστή, κατά προτίμηση chrome σε incognito mode, διαλέγεις χώρα Βραζιλία, κάνεις login στον ΜS λογαριασμό σου και redeem το κλειδί που έχεις προαγοράσει. Μέχρι στιγμής δουλεύει ακόμα, δεν έχει αναφερθεί να έχει κοπεί.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, geofak είπε

VPN σε κινητό/υπολογιστή, κατά προτίμηση chrome σε incognito mode, διαλέγεις χώρα Βραζιλία, κάνεις login στον ΜS λογαριασμό σου και redeem το κλειδί που έχεις προαγοράσει. Μέχρι στιγμής δουλεύει ακόμα, δεν έχει αναφερθεί να έχει κοπεί.

Ενδιαφέρων... Είναι ασφαλές όμως από θέμα μπαν;

Δημοσ.

Δεν έχει ban, η MS είναι λάσκα οπως επίσης και με τις αγορές από άλλα καταστήματα, χρήμα θέλει να βλέπει. Ειδικά με τις διαφορές τιμών που υπάρχουν σε σχέση με το ελληνικό κατάστημα παίζει να μην έχω αγοράσει και πότε τίποτα από αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tigio13 είπε

40 το χρόνο που το βρήκες? Και εγώ τον 1ο μήνα με 1 € εχω βάλει. 

Από g2a.com το βρήκα την περασμένη εβδομάδα τυχαία...για την ακρίβεια 41.25 βγήκε global 12μηνο που μπορεί να ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, geofak είπε

Δεν έχει ban, η MS είναι λάσκα οπως επίσης και με τις αγορές από άλλα καταστήματα, χρήμα θέλει να βλέπει. Ειδικά με τις διαφορές τιμών που υπάρχουν σε σχέση με το ελληνικό κατάστημα παίζει να μην έχω αγοράσει και πότε τίποτα από αυτό.

Λιγο προσοχη με τις συστασεις, αλλο τα μαγαζια ανα χωρα και αλλο η συνδρομη, βεβαιως και εχει ban, οπως αναφερεται και επισημα αλλωστε.

Καλυτερα να μην το κανετε αν εχετε ηδη πολλα παιχνιδια στον λογαριασμο σας.

Δοκιμαστε το αν θελετε σε νεο λογαριασμο.

Δουλευει, αλλα...εχει ρισκο, το οποιο ανα πασα στιγμη ξαναβγαινει και στο μελλον.

Εμπειρικα το λεω, μιας και στοκαρα 3 βραζιλιανικα χρονια σε νεο λογαριασμο και με το που συνδεθηκα σε νεα κονσολα απο Ελλαδα ("βλεπει" ip ελλαδας εκτος και αν κατσεις να παιξεις και να πληρωνεις λυση vpn στο router, κατι που θα γονατισει τις υπολοιπες συνδεσεις σε αυτο), μετα στον Η/Υ εβγαλε μηνυμα μπλοκαρισματος λογαριασμου λογω και καλα ασφαλειας επειδη ισως υποκλαπηκε ο λογαριασμος και ζητησε επιπλεον επιβεβαιωση.

Μου την "χαρισε" με επιβεβαιωση μεσω κινητου (αλλο και αυτο, βραζιλιανικο τηλ στον λογαριασμο, ελληνικο στην επαληθευση, απο 10 μεριες μπαζουν οι κομπινες), αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα την χαριζει για παντα. Εχουν ολα τα δεδομενα και θα κρινουν πότε θα τα χρησιμοποιησουν στο μελλον, πχ μπορουν ανετα και δικαια να σου πουν, μπλοκο μεχρι να μας στειλεις την βραζιλιανικη ταυτοτητα η διαβατηριο, γεια σας.

Τουλαχιστον να εχετε γνωση των ρισκων πριν επιλεξετε αυτον τον τροπο.

Επεξ/σία από nek4d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...