Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι καθόλου υποχρεωμένοι να μου στείλουν συσκευή αντικατάστασης.

Απλά πρέπει να περιμένω μέχρι να έρθει το ανακατασκευασμένο πλέον xbox one s 1tb που θα έχω στείλει πίσω στην Τσεχία.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Paragontas-x said:

Δεν είναι καθόλου υποχρεωμένοι να μου στείλουν συσκευή αντικατάστασης.

Απλά πρέπει να περιμένω μέχρι να έρθει το ανακατασκευασμένο πλέον xbox one s 1tb που θα έχω στείλει πίσω στην Τσεχία.

Νόμος 2251 του 1994, άρθρο 5, παράγραφος 5:

«5. Η παράβαση των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.»

Έχεις δίκιο είναι τρεις εβδομάδες (15 εργάσιμες) ο χρόνος ανοχής, όχι δύο, λάθος μου.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1

5 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Ξέρει κανείς κάποιο καλό κλειδάδικο για xbox one; Προσπαθώ να πάρω το AC: Syndicate (μόλις τερμάτισα unity) και το g2a το έχει σχεδόν 2 φορές όσο το χαρδ κοπυ στην Ελλάδα (25 ευρώ αντί 16). To Ιnstant Gaming και άλλα που κοίταξα, το έχουν μόνο για PC. Δεν είναι δυνατόν παιχνίδι 3ετίας να μην έχει πέσει στο 10άρικο στα κλειδάδικα. -.-

Κοιτα καμια αγγελια καλυτερα φιλε μου..το εδινε τον μαιο δωρεαν το games with gold και καποιοι που το ειχαν σε δισκακι το σκοτωνουν 

Τελικα μαλλον δεν θα παρω την κονσολα αλλα παρακολουθω και εδω.
Αληθεια ειναι φυσιολογικο το να κανει 1 μηνα μια επισκευη σε μια κονσολα που εχει 3-4 πλακετες ολες και ολες επανω της;
Για να παει στην Τσεχια; Που ειναι αυτη η Τσεχια; Τιποτα σε αλλο πλανητη;
Για το δημοσιο εαν δεν μας εξυπηρετησουν σε 5 λεπτα αρχιζουν οι γκρινιες αλλα για μια κοσνολα που θελει 2-3 ημερες για την επισκευη αντε και αλλες τοσες για τις μεταφορες μπρος πισω και μας λενε 1 μηνα εμεις λεμε οτι ειναι οκ και φυσιολογικο;
Που ειναι το λαθος;

• Like 2

9 λεπτά πριν, orck είπε

Τελικα μαλλον δεν θα παρω την κονσολα αλλα παρακολουθω και εδω.
Αληθεια ειναι φυσιολογικο το να κανει 1 μηνα μια επισκευη σε μια κονσολα που εχει 3-4 πλακετες ολες και ολες επανω της;
Για να παει στην Τσεχια; Που ειναι αυτη η Τσεχια; Τιποτα σε αλλο πλανητη;
Για το δημοσιο εαν δεν μας εξυπηρετησουν σε 5 λεπτα αρχιζουν οι γκρινιες αλλα για μια κοσνολα που θελει 2-3 ημερες για την επισκευη αντε και αλλες τοσες για τις μεταφορες μπρος πισω και μας λενε 1 μηνα εμεις λεμε οτι ειναι οκ και φυσιολογικο;
Που ειναι το λαθος;

Δεν ειναι λαθος ορκ. Σε ποιο συμπαν και ποιος θελει να περιμενει γυρω στις 26 μερες (τοσο ειναι) για την νεα του κονσολα. Σιγουρα οχι εγω. Οταν επελεξα ομως κονσολα ελαβα υποψη μου αυτο το (υπο)σκελος του σερβις και ζυγισα τα πραματα. Κατεληξα στο οτι με ικανοποιει σαν καταναλωτη το σαππορτ της ΜΣ με ολες τις παραμετρους του (τις καλες και τις κακες, ευτυχως οι καλες υπερτερουν κατα πολυ των κακων, πραγμα που φαινεται να αποτελει γνωμη για την πλειοψηφια των χρηστων-οχι δεν εχω στατιστικα, αλλα εχω ματια και διαβαζω). 

2 ώρες πριν, babis13 είπε

Κοιτα καμια αγγελια καλυτερα φιλε μου..το εδινε τον μαιο δωρεαν το games with gold και καποιοι που το ειχαν σε δισκακι το σκοτωνουν 

Δε βρίσκω ρε γμτ τίποτα στα ελληνικά ίνδερνετς για το ευγενές ONE, όλοι οι νόρμηδες ελληνάρες παίρνουν ps4. 😐

Βρίσκω στο ebay πωλητή με 5 ευρώ, αλλά δεν εμπιστεύομαι, παρότι έχει πολύ καλές κριτικές. Ο πρώτος αξιόπιστος που βρίσκω, είναι μεταχειρισμένο Γαλλικό με παράδοση σε μία βδομάδα, ένα 10ρικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, joker80 είπε

3 Μήνες game pass 9.99 τρεχάτε!

7.99

στο μπανερ πριν μπεις ετσι γραφει

Δεν είστε ακόμα συνδρομητής Xbox Game Pass; Στη διάρκεια των εκπτώσεων Ultimate Game Sale μπορείτε να αποκτήσετε 3 μήνες συνδρομή Xbox Game Pass για 7,99 € και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια.**

Επεξ/σία από postfire

και εμενα 9,99 βγαινει

δεν νομιζω να ειναι θεμα gold

οχι gold δεν εχω

3 λεπτά πριν, mikele13- είπε

* Απαιτείται ενεργή συνδρομή.

αυτον τον μηνα μονο δεν ανανεωσα,και δυστυχως μου βγαζει ΜΟΝΟ επιλογη 1 μηνα για 9,99Ε

Κριμα....😥

μιχαλη ουτε εγω εχω ενεργη συνδρομη μου ειχε λειξει και μου βγαζει κανονικα 3 μηνο 9,99

7 λεπτά πριν, postfire είπε

και εμενα 9,99 βγαινει

δεν νομιζω να ειναι θεμα gold

οχι gold δεν εχω

μιχαλη ουτε εγω εχω ενεργη συνδρομη μου ειχε λειξει και μου βγαζει κανονικα 3 μηνο 9,99

τι να σου πω,μονο 1 μηνα μου βγαζει δεν εχω επιλογη να διαλεξω κατι αλλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...