Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DarthGRE είπε

Καλησπέρα και καλές γιορτές παιδιά, θα ήθελα την βοήθειά σας.

Θέλω να αγοράσω (προπαραγγείλω) το Anthem απο Αργεντινή καθώς είναι αρκετά πιο φτηνό (40 ευρώ). Είχα αγοράσει το Division απο εκεί πριν μπλοκαριστεί η φάση με VPN, και τώρα φαντάζομαι οτι ο μόνος τρόπος να γίνει είναι μέσω gift cards. Δυστυχώς τέτοιες βρήκα μόνο στο g2a (δεν το εμπιστεύομαι καθόλου), αλλα "ξύνομαι" να την κάνω την μ@λακία. Ερώτηση λοιπόν: σε περίπτωση που η αγορά των gift cards προχωρήσει κανονικά, για να κάνω redeem τις κάρτες μέσω υπολογιστή στο store της Αργεντινής (αλλάζοντας region απο κάτω δεξιά στο xbox.com) θα χρειαστώ κι εκεί vpn ή τις περνάει απροβλημάτιστα? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αυτή τη στιγμή η δυνατότητα να μπορείς να αλλάξεις region στο psn store είναι απλά για ομορφιά και τίποτα άλλο αφού δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα από αλλού region psn store από αυτό που έχεις δηλώσει στο psn id σου.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι απλά να δεις αλλά psn stores τίποτα παραπάνω.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε

Αυτη τη στιγμη η δυνατοτηα να μπορεις να αλλαξεις region στο psn store ειναι απλα για ομορφια και τιποτα αλλο αφου δεν μπορεις να αγορασεις τιποτα απο αλλου region psn store απο αυτο που εχεις δηλωσει στο psn id σου.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι απλα να δεις αλλα psn stores τιποτα παραπανω.

?

Δεν μπορείς να αλλάξεις region ούτε το psn id σου και στο psn store που μπορείς να αλλάξεις δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι από διαφορετικό region του psn id σου.

Μόλις τώρα, Paragontas-x είπε

Δεν μπορείς να αλλάξεις region ούτε το psn id σου και στο psn store που μπορείς να αλλάξεις δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι από διαφορετικό region του psn id σου.

Φίλε, στο φόρουμ του Xbox είμαστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητάω συγνώμη από το τοπικ.

Μπέρδεψα τα τοπικ.

Έχω και τις δυο κονσόλες βλέπεις.

Επεξ/σία από Paragontas-x

41 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Όχι δεν γίνεται με τον ίδιο λογαριασμό ταυτόχρονα, αν είναι συνδεδεμένος ήδη κάποιος και ο άλλος επιχειρήσει να συνδεθεί θα πετάξει τον προηγούμενο.

Το φαντάστηκα αλλά είπα να ρωτήσω για σιγουριά. Επίσης, άλλη ερώτηση που μάλλον έχει ξαναγίνει : Μπορώ ένα παιχνίδι που έχω αγοράσει ψηφιακά, να το περάσω σε άλλον λογαριασμό δικό μου ή άλλου άσχετου;

39 λεπτά πριν, tolstoy είπε

Το φαντάστηκα αλλά είπα να ρωτήσω για σιγουριά. Επίσης, άλλη ερώτηση που μάλλον έχει ξαναγίνει : Μπορώ ένα παιχνίδι που έχω αγοράσει ψηφιακά, να το περάσω σε άλλον λογαριασμό δικό μου ή άλλου άσχετου;

Αν είναι στην ίδια κονσόλα, βάζεις τον έξτρα λογαριασμό σαν family.

Αν είναι άλλη κονσόλα κάνεις home την άλλη κονσόλα με τον λογαριασμό που θέλει να τραβήξει.

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Ζητάω συγνώμη από το τοπικ.

Μπέρδεψα τα τοπικ.

Έχω και τις δυο κονσόλες βλέπεις.

Κι εγώ, και ψαχνόμουν μην το ποσταρα σε λάθος φόρουμ 😂

50 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Αν είναι στην ίδια κονσόλα, βάζεις τον έξτρα λογαριασμό σαν family.

Αν είναι άλλη κονσόλα κάνεις home την άλλη κονσόλα με τον λογαριασμό που θέλει να τραβήξει.

To Family είναι μόνο για parental controls. Τίποτα άλλο.

Κάθε account σε ένα xbox ακόμα και αν πρόκειται για τα ίδια μέλη μιας οικογένειας μπορεί να αγοράζει ξεχωριστά παιχνίδια και εφόσον έχει θέσει την κονσόλα ως home όλα τα παιχνίδια που έχει αγοράσει ψηφιακά θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα μέλη συμπεριλαμβανομένου gold/ea access/gamepass.

Μάλιστα το family "account" λειτουργεί ως τέτοιο (parental controls) και σε win10 κλπ. 

1 ώρα πριν, tolstoy είπε

Με τίποτα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ...δωράκι :) (gift) - μέρες που είναι κιόλας!

Δεν γίνεται να μεταφέρεις παιχνίδια από έναν λογαριασμό σε έναν άλλον τουλάχιστον έτσι ξέρω γίνεται όμως αν έχεις και άλλη κονσόλα να βάλεις εκεί σαν δευτερεύον λογαριασμό τα παιχνίδια που έχεις να κάνεις έναν πρωτεύων λογαριασμό κύριο λογαριασμό σε άλλη κονσόλα και να παίζεις από εκεί τα παιχνίδια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Δεν γίνεται να μεταφέρεις παιχνίδια από έναν λογαριασμό σε έναν άλλον τουλάχιστον έτσι ξέρω γίνεται όμως αν έχεις και άλλη κονσόλα να βάλεις εκεί σαν δευτερεύον λογαριασμό τα παιχνίδια που έχεις να κάνεις έναν πρωτεύων λογαριασμό κύριο λογαριασμό σε άλλη κονσόλα και να παίζεις από εκεί τα παιχνίδια. 

Έτσι μοιράζω τα πάντα όπως έχω ξαναγράψει σε άλλη κονσόλα μου (xex). To μειονέκτημα όμως είναι ότι πρέπει να είσαι online - να έχεις internet. Loggaρεις όμως όπου γουστάρεις και έχεις πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια σου (σε φίλο, γκόμενα κτλ..).

Και όχι όπως λες παιχνίδια μεταξύ λογαριασμών δεν μεταφέρονται εκτός και αν απευθυνθείς στο support και ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο θα είναι για μια φορά και μοναδική στην ζωή σου.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop

1 ώρα πριν, DarthGRE είπε

Κι εγώ, και ψαχνόμουν μην το ποσταρα σε λάθος φόρουμ 😂

απο όσο ξερω δεν αρκεί αν γυρίσεις απλώς σε αλλο στορ, πρέπει να έχεις και ακαουντ εκει (απο το μικροσοφτ μπιλιν). Ετσι, όταν με το καλο αγορασεις την κάρτα (τζι του ει άφοβα, με η χωρίς προτεκτιον στο τσεκ αουτ), την κανεις ριντιμ στο αντίστοιχο στορ και μετα αγοραζεις ανενοχλητος απο εκείνο το στορ που την εκανες ριντιμ. Εγώ εχω 3 στορ, και ετσι δουλεύουν μονο (αγγλικό, αμερικανικο, μιντλ ιστ).

• Thanks 1

1 ώρα πριν, hexenlord είπε

απο όσο ξερω δεν αρκεί αν γυρίσεις απλώς σε αλλο στορ, πρέπει να έχεις και ακαουντ εκει (απο το μικροσοφτ μπιλιν). Ετσι, όταν με το καλο αγορασεις την κάρτα (τζι του ει άφοβα, με η χωρίς προτεκτιον στο τσεκ αουτ), την κανεις ριντιμ στο αντίστοιχο στορ και μετα αγοραζεις ανενοχλητος απο εκείνο το στορ που την εκανες ριντιμ. Εγώ εχω 3 στορ, και ετσι δουλεύουν μονο (αγγλικό, αμερικανικο, μιντλ ιστ).

Χάρη, σου ζητάει κανένα Store υποχρεωτικά να βάλεις πιστωτική ή χρεωστική έστω και για να χρησιμοποιήσεις τις prepaid? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Χάρη, σου ζητάει κανένα Store υποχρεωτικά να βάλεις πιστωτική ή χρεωστική έστω και για να χρησιμοποιήσεις τις prepaid? 

Λίγο που το έψαξα όχι - απλά πρέπει να βρεις τρόπο να βάλεις funds στο αντίστοιχο store - προφανώς μέσω gift cards.

Μεταξύ μας αηδίες. Δεν είναι δυνατόν η κατεξοχήν region free κονσόλα να είναι πιο μανίκι να αγοράσεις από άλλο region - δηλαδή ακόμα και το nintendo switch είναι πιο ευέλικτο σε αυτά. Δουλεύουν DLC από τον Παναμά στην Νικαράγουα αλλά εκεί η MS. Προφανώς υπάρχουν λόγοι. Και για το μεν και για το δε αλλά "λόγοι" still.

Εν πάση περιπτώσει οι Revolut δεν περνάνε - περνάνε κάτι άλλες διεθνείς κάρτες που δεν ξέρει κανείς - είναι μανούρα όσο και αν είναι λύση - όπως και δεν θεωρώ λύση να έχεις 3 store accounts. Εντάξει με gift cards από ότι διάβασα κάνεις την δουλειά σου αρκεί να δώσεις μια διεύθυνση από την χώρα που αγοράζεις (κανένα ξενοδοχείο, γραφείο της Unicef κτλ. :D) - προσωπικά δεν θα ασχοληθώ παρά μόνο για games που δεν είναι καν διαθέσιμα στο region μας και δυστυχώς είναι αρκετά!

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...