Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, postfire είπε

το μακελαρη δεν το καταλαβα?

34 λεπτά πριν, postfire είπε

οι sharp σκοτωνουν

πια ειδες?

13 λεπτά πριν, postfire είπε

η 49 σκοτωνει οτι κλ εχω δει

την εχει τωρα 349

Κατάλαβες? :P

Τώρα σοβαρά - τι κάνει σωστά η Sharp που δεν κάνουν άλλες σε αυτήν την τιμή? Το ζητούμενο σε ένα X1X δεν είναι μόνο η 4K ανάλυση αλλά τα HDR κλπ. features.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν θα μιλας μου θα εισαι κυριος και θα εκφραζεσαι πιο ομορφα :)

παμε παρακατω

θα σου εξηγησω τι ειναι η sharp απο οτι ειδαν τα δικα μου ματακια με οση εμπειρια εχουν

το οτι την 49αρα την σαρπ την ειχαν κρυμμενη σε μια γωνια να μην  πολυφενεται και το οτι τις 55αρες 7252 τις εχει ο κοτσος 2 μηνες στα κουτια και δεν εχει βαλει κανεις να παιζε σε κανενα καταστημα αυτο λεει πολλα

πολυ απλα επειδη στα ισια χτυπανε τιβι των 700 ευρω δεν τις βαζουν γιατι θα περνεουν τις σαρπ :)

η μονη που κοντραριζοταν στα ισια με την σαρπ ηταν η samsung 7472

κατανοητος??

αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη,καποιος αλλος εχει αλλη αποψη και ειναι δεκτη

Επεξ/σία από postfire

Μόλις τώρα, postfire είπε

οταν θα μιλας μου θα εισαι κυριος και θα εκφραζεσαι πιο ομορφα :)

παμε παρακατω

θα σου εξηγησω τι ειναι η sharp απο οτι ειδαν τα δικα μου ματακια με οση εμπειρια εχουν

το οτι την 49αρα την σαρπ την ειχαν κρυμμενη σε μια γωνια να μην  πολυφενεται και το οτι τις 55αρες 7252 τις εχει ο κοτσος 2 μηνες στα κουτια και δεν εχει βαλει κανεις να παιζε σε κανενα καταστημα αυτο λεει πολλα

πολυ απλα επειδη στα ισια χτυπανε τιβι των 700 ευρω δεν τις βαζουν γιατι θα περνεουν τις σαρπ :)

κατανοητος??

αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη,καποιος αλλος εχει αλλη αποψη και ειναι δεκτη

Δεν αμφιβάλλω άλλωστε και εγώ προτιμάω τηλεοράσεις τύπου Philips και λοιπά που έρχονται με καλά VA PANEL. Οπότε "κύριος" είναι οι SHARP τόσο κοφτερές όσο λες με κανένα καλό lag-free VA panel ή απλά είναι "κοφτερές" μόνο στο όνομα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Δεν αμφιβάλλω άλλωστε και εγώ προτιμάω τηλεοράσεις τύπου Philips και λοιπά που έρχονται με καλά VA PANEL. Οπότε "κύριος" είναι οι SHARP τόσο κοφτερές όσο λες με κανένα καλό lag-free VA panel ή απλά είναι "κοφτερές" μόνο στο όνομα?

σε θεμα πανελ 99% φορανε va

ποιοτητα εικονα πολυ καλη πολυ καλο πανελ

τωρα σε θεμα lag πρεπει να δοκιμαστει λογικο??

σε καλυψα?

Επεξ/σία από postfire
  • Like 1

1 λεπτό πριν, postfire είπε

σε θεμα πανελ 99% φορανε va

ποιοτητα εικονα πολυ καλη

τωρα σε θεμα lag πρεπει να δοκιμαστει 

Τώρα μιλάμε. Αν το είχες γράψει έτσι δεν θα σε έλεγα μακελάρη των IPS :P

Έχεις κάποιο source/link ότι είναι VA ή ποια μοντέλα γιατί πραγματικά είναι πολύ καλή η τιμή! Τα ίδια και με την Philips - που έχει πραγματικά πολύ τίμια panel/set και με ambilight.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Τώρα μιλάμε. Αν το είχες γράψει έτσι δεν θα σε έλεγα μακελάρη των IPS :P

Έχεις κάποιο source/link ότι είναι VA ή ποια μοντέλα γιατί πραγματικά είναι πολύ καλή η τιμή! Τα ίδια και με την Philips - που έχει πραγματικά πολύ τίμια panel/set και με ambilight.

οχι δεν εχω βρει αλλα απο εμπειρια μου στο μαυρο της

ayto βρηκα https://www.displayspecifications.com/en/model/141f14a7

ααα δες και κριτικες https://www.skroutz.gr/s/16081774/Sharp-49UI7252E.html#reviews

και offtopic τελος

Επεξ/σία από postfire

3 ώρες πριν, katman2000 είπε

ετσι και αλλιος ο ελληναρας που θα μπει να βρει τηλεοραση για το χβοχ του εδω θα μπει να ρωτισει ,σιγααααααα τωρα μην αγχωνετε και  καθετε να ψαχνει  το θρεντ για τηλεορασεις και πρασινα αλογα χοχοχο 

sorry για το offt opic

φίλε μου νομίζω ότι κάνεις λάθος , σεβαστή πάντα η άποψη σου καθώς και όσων την ενστερνίζονται αλλά έχω μια αντίρρηση

οι ερωτήσεις δεν είναι ποια τηλεόραση θα πάρω για να βλεπω ταινίες και σειρες ώστε να γίνουν στο topic των τηλεοράσεων αλλά

ποια τηλεόραση θα πάρω για το XBOX , θεωρώ ΄και εγώ  ότι όχι μόνο είναι το καταλληλότερο σημείο αφου θα απαντήσουν οι κάτοχοι της συγκεκριμένης κονσόλας

και όχι αυτός που θέλει τα 100hz για τα αθλητικά ή αυτός που θέλει το απόλυτο μάυρο στις ταινίες και στις σειρές του

και δεν έχουν παίξει ούτε ένα λεπτό στην συγκεκριμένη κονσόλα

είναι η άποψη μου , πάντα και το αναφέρω μιας και εγώ είμαι στην αναζήτηση tv και με βοήθησαν  αρκετά οι ερωτήσεις εδώ

• Like 1

Ερώτηση περί λογαριασμών : Είναι δυνατόν δύο άτομα να μπουν από το Xbox τους ο καθένας, στον ίδιο λογαριασμό παίζοντας δύο διαφορετικά παιχνίδια;

Στις 20/12/2018 στις 9:13 ΜΜ, Sir_Teraflop είπε

Μια χαρά τηλεόραση είναι - δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι για το Χ1Χ. Πιο περίεργα είναι τα PC με τις τηλεοράσεις παρά οι κονσόλες.

Πιο πολυ ρωτησα για την tv για τον λογο οτι παροτι αφιερωνω τον περισοτερο χρονο στο 2Κ 19 στο PC επηδη το δοκιμασα σε φιλο με λιγο χειροτερη tv στο xbox one  ειδα μεγαλη διαφορα στη ροη του παιχνιδιου οχι στα γραφικα ενοειται αλλα στην κινηση των παιχτων στα χρωματα γενικα μου φανηκε πιο ομαλο.
Γενικα αν εχει καποιος και τα 2 xbox x / ps4 pro η pc και μπορει ας μου πει τι εντυπωσεις εχει στα παιχνιδια. 

Στις 21/12/2018 στις 12:16 ΠΜ, kostiger είπε

Πολυ καλη ειναι. Δεν βλεπω λογο ανησυχιας

Εχει και freesync. :)

7 ώρες πριν, katman2000 είπε

απο ελλαδα θα το παρεις το Χ ?

Ναι απο Ελλαδα μαλλον θα ειναι δωρο!!

Καλησπέρα και καλές γιορτές παιδιά, θα ήθελα την βοήθειά σας.

Θέλω να αγοράσω (προπαραγγείλω) το Anthem απο Αργεντινή καθώς είναι αρκετά πιο φτηνό (40 ευρώ). Είχα αγοράσει το Division απο εκεί πριν μπλοκαριστεί η φάση με VPN, και τώρα φαντάζομαι οτι ο μόνος τρόπος να γίνει είναι μέσω gift cards. Δυστυχώς τέτοιες βρήκα μόνο στο g2a (δεν το εμπιστεύομαι καθόλου), αλλα "ξύνομαι" να την κάνω την μ@λακία. Ερώτηση λοιπόν: σε περίπτωση που η αγορά των gift cards προχωρήσει κανονικά, για να κάνω redeem τις κάρτες μέσω υπολογιστή στο store της Αργεντινής (αλλάζοντας region απο κάτω δεξιά στο xbox.com) θα χρειαστώ κι εκεί vpn ή τις περνάει απροβλημάτιστα? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

20 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Όλοι θα πρέπει να είναι Home - και όπως σου είπα προσπάθησε να κάνεις κατάληψη στου λογαριασμούς που δεν σου ανήκουν γιατί "μαγικά" μια μέρα τα παιχνίδια από αυτούς τους λογαριασμούς θα γίνουν ατμός...

Δεν ξέρω τι συνεννόηση έκανες - αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και παραβιάζεις το ToS της MS. Θα βρεθείς με καμία banned κονσόλα μια μέρα και θα λες πως και γιατί και θα έχεις 100% άδικο.

Σας έχω στείλει προσωπικό μήνυμα

15 ώρες πριν, tolstoy είπε

Ερώτηση περί λογαριασμών : Είναι δυνατόν δύο άτομα να μπουν από το Xbox τους ο καθένας, στον ίδιο λογαριασμό παίζοντας δύο διαφορετικά παιχνίδια;

Όχι δεν γίνεται με τον ίδιο λογαριασμό ταυτόχρονα, αν είναι συνδεδεμένος ήδη κάποιος και ο άλλος επιχειρήσει να συνδεθεί θα πετάξει τον προηγούμενο.

• Like 1

1 λεπτό πριν, mikele13- είπε

Όχι δεν γίνεται με τον ίδιο λογαριασμό ταυτόχρονα, αν είναι συνδεδεμένος ήδη κάποιος και ο άλλος επιχειρήσει να συνδεθεί θα πετάξει τον προηγούμενο.

Ακριβώς ότι είπες γίνεται. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...