Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Πουλάω X1X σε άριστη κατάσταση με 150 παιχνίδια στον λογαριασμό 700 eur μόνο. Στείλτε μου PM - θα αφήσω και τον λογαριασμό στο xbox. Μόνο Αθήνα - στέλνω παντού!

(ακολουθεί λίστα παιχνιδιών).

Χεχ....

:D

Τώρα σοβαρά - προσέξτε αυτές τις πωλήσεις κονσολών με ή χωρίς "λογαριασμό..." Υπάρχουν τεράστιοι κίνδυνοι. 

Καλησπέρα ! Επειδή από ότι έχω καταλάβει γνωρίζετε πολύ καλά τα πράγματα περί της κονσόλαα έχω μια ακόμη απορία και θα ήμουν ευγνώμων άμα με βοηθουσατε! Πώς γίνεται να έχω 3 λογαριασμούς συνδεδεμένους και να μην χρειάζεται να βάζω τους κωδικούς κάθε φορά που ανοίγω το xbox; Μπορείτε να μου πείτε ποια ακριβώς ρύθμιση επιλέγω και αν πρέπει να το κάνει και από τους 3 λογαριασμούς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν αρχικοποιείς το xbox έχει μια επιλογή no-barriers. Το δικό σου αν είναι μεταχειρισμένο πας στο System>Settings>Account και εκεί που λέει Sign-In Settings θα βρεις αντίστοιχη επιλογή.

Λογικά θα πρέπει να το κάνεις και για τα 3 accounts. Από την άλλη και με βάση τα πιο παραπάνω γραφόμενα κάνε home το xbox και για τα άλλα 2 accounts που δεν σου ανήκουν για να έχεις διαθέσιμα τα παιχνίδια τους στο 3ο το δικό σου οπότε δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε αυτά τα accounts καν για να παίξεις τα παιχνίδια τους.

Αν δεν είναι home το xbox σε αυτά τα accounts που δεν σου ανήκουν θα ανησυχούσα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Όταν αρχικοποιείς το xbox έχει μια επιλογή no-barriers. Το δικό σου αν είναι μεταχειρισμένο πας στο System>Settings>Account και εκεί που λέει Sign-In Settings θα βρεις αντίστοιχη επιλογή.

Λογικά θα πρέπει να το κάνεις και για τα 3 accounts. Από την άλλη και με βάση τα πιο παραπάνω γραφόμενα κάνε home το xbox και για τα άλλα 2 accounts που δεν σου ανήκουν για να έχεις διαθέσιμα τα παιχνίδια τους στο 3ο το δικό σου οπότε δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε αυτά τα accounts καν για να παίξεις τα παιχνίδια τους.

Αν δεν είναι home το xbox σε αυτά τα accounts που δεν σου ανήκουν θα ανησυχούσα...

Home είναι ο ένας λογαριασμός από τους δύο που δεν μου ανήκει! Εγώ πρέπει να κάνω το δικό μου μόνο home ή και τα άλλα δύο; Είμαι άσχετος με το θέμα home

Επεξ/σία από alzhko
Δημοσ.

Όλοι θα πρέπει να είναι Home - και όπως σου είπα προσπάθησε να κάνεις κατάληψη στου λογαριασμούς που δεν σου ανήκουν γιατί "μαγικά" μια μέρα τα παιχνίδια από αυτούς τους λογαριασμούς θα γίνουν ατμός...

Δεν ξέρω τι συνεννόηση έκανες - αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και παραβιάζεις το ToS της MS. Θα βρεθείς με καμία banned κονσόλα μια μέρα και θα λες πως και γιατί και θα έχεις 100% άδικο.

• Like 1
Δημοσ.

ετσι και αλλιος ο ελληναρας που θα μπει να βρει τηλεοραση για το χβοχ του εδω θα μπει να ρωτισει ,σιγααααααα τωρα μην αγχωνετε και  καθετε να ψαχνει  το θρεντ για τηλεορασεις και πρασινα αλογα χοχοχο 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dinos234 είπε

Την μόνη που έχω δει από κοντά και μου άρεσε είναι η sharp που μάλλον αυτήν παίζει να πάρουμε μιας κι εμένα ο πατέρας μου θέλει μια μέχρι 400 ευρώ.

οι sharp σκοτωνουν

πια ειδες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Sharp 40UG7252 40  370 νομίζω έχει πριν λίγες μέρες όταν πήγα είχε 320

η 49 σκοτωνει οτι κλ εχω δει

την εχει τωρα 349

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, postfire είπε

την εχει τωρα 349

Σωστά παράξενο 40 να έχει 20 ευρώ πανω. Απλά είδα μέχρι 40 -42 επειδή δεν ξέρω αν θα φτάνει στο σύνθετο να μπει μεγαλύτερη αλλιώς έχει με 410 55 ινσες αλλά θα δείξει όπως είπα ο πατέρας μου θέλει αυτός θα βάλει τα χρήματα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, postfire είπε

την εχει τωρα 349

Κάτσε ρε "μακελάρη" - όταν λες σκοτώνουν τι εννοείς? 

(φιλικά πάντα)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Κάτσε ρε "μακελάρη" - όταν λες σκοτώνουν τι εννοείς? 

(φιλικά πάντα)

το μακελαρη δεν το καταλαβα?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, katman2000 είπε

μπορει να μην ηξερε το παιδι και να τον επιασε κοροιδο ο αλλος ο πονηρος. μην ειμαστε και τοσο σκληροι ρε παιδια 

Δεν προσπαθώ να το παίξω σκληρός αλλά πραγματιστής σε ένα τεχνολογικό forum. Του τα λέω με το νι και με το σίγμα για να ξέρει τι μπορεί ή όχι να αντιμετωπίσει και πως μπορεί να το επιλύσει πριν χρειαστεί να ξαναγράψει εδώ για το πρόβλημα του. Δύο σελίδες αυτό κάνω αλλά φευ..

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά θεωρώ για 350 ευρώ 370 είναι πολύ καλή επιλογή η sharp αν κάποιος είναι ποιο απαιτητικός τώρα και θέλει καλύτερη ανανέωση καλύτερο hdr εκεί δεν θα κοιτάξει πχ αυτήν αλλά θα πάει σε ποιο premium αλλά ανεβαίνει μετά αρκερα και η τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...