Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@chrisgewrgi Πολύ ωραία τηλεόραση όντως - αξίζει κάποιος να κάνει λίγη οικονομία παραπάνω να πάει σε αυτή.

Τώρα άσχετο - σέταρα πρόσφατα ένα παλιό Pentium Pro-233 για ρετρίλα και κατάφερα και έτρεξα (που λέει ο λόγος γιατί τάπα πήγαινε) το πολύ παλιό και αγαπημένο μου DeathTrack. Όπως καταλαβαίνετε μου άνοιξε η όρεξη για combat racer. Έχετε κάποια πρόταση στο genre? Γλυκοκοιτάζω τα:

- Carmaggedon Max Damage

- Road Redemption (νομίζω βγήκε χθες)

- Gas Guzzlers (δεν έχει online όμως :()

Κάποιο άλλο? Δεν με νοιάζει ακόμα και BC να είναι.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τον φίλο που ρώτησε πότε έρχονται τα Χριστουγεννιάτικα DEALZZZZZ!

countdown-hero.jpg

Κάτι ώρες μείνανε μέχρι την  21/12 !!!!... :)

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες τελικα μαθαμε πιο θα ειναι το καινουριο παιχνιδι στο gamepass η οχι ακομα?nevermind μολις διαβασα οτι ειναι το Life is trange ξενερα :(

Επεξ/σία από katman2000
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, katman2000 είπε

παιδες τελικα μαθαμε πιο θα ειναι το καινουριο παιχνιδι στο gamepass η οχι ακομα?

Ναι βρε - το ανέφερα παραπάνω: το Life is Strange είναι. Πολύ καλό παιχνίδι/προσθήκη αν και το είχα πάρει σε πρόσφατο sale (απορώ γιατί αγοράζω games με το game pass ώρες ώρες...).

9 λεπτά πριν, stavroulis1985 είπε

Επηδη μαλλον συντομα θα ειμαι κατοχος Xbox one X εχω αυτην την TV 
https://www.skroutz.gr/s/11524476/Samsung-UE55MU7000.html
πως ειναι για gaming ?
την εχω συνδεσει επισης με αρκετα δυνατο pc πανω (ryzen 2600x GTX1080 ssd΄s κτλ)

Μια χαρά τηλεόραση είναι - δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι για το Χ1Χ. Πιο περίεργα είναι τα PC με τις τηλεοράσεις παρά οι κονσόλες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sir_Teraflop είπε

Ναι βρε - το ανέφερα παραπάνω: το Life is Strange είναι. Πολύ καλό παιχνίδι/προσθήκη αν και το είχα πάρει σε πρόσφατο sale (απορώ γιατί αγοράζω games με το game pass ώρες ώρες...).

δεν το προσεξα bro, το ξερω οτι ειναι παινιδαρα αλλα ξενερωσα γιατι το ειχα αγορασει και εγω 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, katman2000 είπε

δεν το προσεξα bro, το ξερω οτι ειναι παινιδαρα αλλα ξενερωσα γιατι το ειχα αγορασει και εγω 

Ναι και εγώ ξενέρωσα (που λέει ο λόγος) αλλά χαίρομαι για το γεγονός ότι θα τραβήξει την προσοχή για το LiS 2 - οπότε αυτό είναι καλό για τους Devs - γιατί είναι πάρα πολύ καλά παιχνίδια.

Να μια καλή χρήση του Game Pass και ας κράζουν κάποιοι buh - buh - buh θέλω το δισκάκι - μου την σπάει το netflix. Να αναλάβουν να στέλνουν αυτοί δισκάκια τότε - στυλ shareware κάποτε... Αμ δε! ;)

Άτσα! Αυτά είναι! 

Ιν Σπένσερ γουι τραστ!

• Like 3
Δημοσ.

Μαγκες καλησπερα και καλες γιορτες. Καταρχας, για οσους θυμουνται, λυθηκε το θεμα με το Xbox One X (ελειπε απο μεσα ο κωδικος για το Batttlefield). Τωρα ψαχνω νεα τηλεοραση. 4k φυσικα, αλλα το μπατζετ φτανει αυστηρα στα 400 ευρω. Ξερω ει αι λιγα. Καμια προταση; Που να βοηθαει στο gaming, αφου τηλεοραση γενικοτερα δεν βλεπω. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paploa είπε

Μαγκες καλησπερα και καλες γιορτες. Καταρχας, για οσους θυμουνται, λυθηκε το θεμα με το Xbox One X (ελειπε απο μεσα ο κωδικος για το Batttlefield). Τωρα ψαχνω νεα τηλεοραση. 4k φυσικα, αλλα το μπατζετ φτανει αυστηρα στα 400 ευρω. Ξερω ει αι λιγα. Καμια προταση; Που να βοηθαει στο gaming, αφου τηλεοραση γενικοτερα δεν βλεπω. 

Πάρε monitor με freesync :D

Δημοσ.

Εγώ την έχω καταβρει με το game pass πάντως . πολύ τίμιο deal έχω δοκιμάσει πολλά . γενικά το one S είναι η πιο τίμια κονσόλα ever 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα ! Σήμερα το πρωί έγινε και εγώ κάτοχος ενός τούμπανου xbox one x (μεταχειρισμένο) . Ωστόσο έχω κάποιες απορίες για το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθουσατε! Πρώτον ο προηγούμενος κάτοχος έχει σε διαδικτυακή μορφή Κάποια παιχνίδια και μου έχει αφήσει τον λογαριασμό του για να έχω πρόσβαση σε αυτά ! Μπορώ εγώ με τον δικό μου λογαριασμό να πάρω τα παιχνίδια του προηγούμενου ιδιοκτήτη και στη συνέχεια ότι αγοράζω και τα σχετικά να είναι προσωπικά και μόνο δικό μου ; Δεύτερον για να παίξω 4k χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση ή απλά αν το συνδέσω σε 4k τηλεόραση παίζει κατευθείαν; Τρίτον και τελευταίο μου είπε ο κύριος που την είχε πριν ότι κάποια παιχνίδια είναι gold edition ! Πώς μπορώ να το ελέγξω αυτό ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και το ενδιαφέρον σας!!

Δημοσ.

Να τα πάρεις και να τα περάσεις σε δικό σου οχι από όσο ξέρω δεν γίνεται αυτό να τα μεταφέρεις σε άλλο λογαριασμό το να κάνεις και άλλον γίνεται και να τον έχεις προσωπικό να αγοράσεις εκεί τα παιχνίδια σου και να παίζεις και από τον δικό σου που κάνεις τα παιχνίδια από τον δεύτερο λογαριασμό που σου έδωσε το παιδί. Δυστυχώς δεν έχω 4κ tv τώρα είναι να πάρω αλλά υπάρχει στις ρυθμίσεις επιλογή. Νομίζω φαίνονται εκεί που λέει gold είναι όλα τα παιχνίδια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, paploa είπε

Έχει νομίζω μια sharp αρκετά καλή 40 νομίζω είναι στον κοτσοβολο την είχε πριν μέρες 320 που την είδα από κοντά 4κ αλλιώς καμιά lg δεν θυμάμαι και ονομασίες από έξω, θα κάνεις την δουλειά σου αλλά εντάξει είναι και λογικό δεν συγκρίνονται και με τις premium και ειδικά το hdr αλλά θέλει σίγουρα 2 με 3 φορές παραπάνω χρήματα.

Τώρα αν δεν σε νοιάζει τηλεόραση κοιτάς σε gaming monitor αν και αυτά είναι ακριβά. 

Επεξ/σία από dinos234
Δημοσ.

- Αν σου έδωσε username και password από τον xbox λογαριασμό του πρώτα θα κοιτάξεις να αλλάξεις το password και να βάλεις 2FA στο κινητό σου ή το app στο κινητό (MS authenticator) για να τον κλειδώσεις έξω.

- Μετά θα μπεις στο EMAIL account να κάνεις τα ίδια.

- Ύστερα αν δεν σου αρέσει το gamertag του θα το αλλάξεις. Αν είναι η πρώτη φορά είναι δωρεάν - η δεύτερη επί πληρωμή.

- Αφού έχεις κάνει πλήρη κατάληψη στον λογαριασμό του (email) enjoy your console.

Διαφορετικά κάνεις δικό σου xbox/ms account αλλά μην στηρίζεσαι στα games που σου έδωσε. Ανά πάσα στιγμή τα παίρνει πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...