Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, xristos_2011 είπε

το Χ έχει Variable Refresh Rate ενώ το S  όχι

Ναι εννοειται. Σε δυναμικο ή native 4Κ λιγα παιχνιδια τρεχουν στα 60 καρε ομως..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ναι εννοειται. Σε δυναμικο ή native 4Κ λιγα παιχνιδια τρεχουν στα 60 καρε ομως..

συν'ηθως που παίζουν τα περισσότερα ??

Τρανο παραδειγμα το RDR2. Native 4K/30... Gears 4 dynamic 4K/30 ή 1080/60 κλπ.. Τα περισσοτερα υψηλου προφιλ FPS εχουν ως στοχο τα 60 hz. Bλεπε Cod, BF, Wolfenstein 2 κλπ.

6 λεπτά πριν, kostiger είπε

Τρανο παραδειγμα το RDR2. Native 4K/30... Gears 4 dynamic 4K/30 ή 1080/60 κλπ.. Τα περισσοτερα υψηλου προφιλ FPS εχουν ως στοχο τα 60 hz. Bλεπε Cod, BF, Wolfenstein 2 κλπ.

άρα ελάχιστα είναι σε 4Κ/60 οπότε ψιλοάχρηστο (προς το παρον)  το  Variable Refresh Rate

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xristos_2011 είπε

άρα ελάχιστα είναι σε 4Κ/60 οπότε ψιλοάχρηστο (προς το παρον)  το  Variable Refresh Rate

Κάτσε τώρα γιατί πέσαμε σε λούμπα και μιλάμε με Χρήστο από το 1980 μέχρι το 2011 - τι σχέση έχει μωρέ το 4K/60 με το VRR? Ξέρεις γιατί μιλάμε καν? Ίσα - ίσα σε αυτά που δεν είναι καν 60 θα ήταν χρήσιμο το VRR (freesync).

Στον ένα λέμε για τηλεόραση του 500αρικου και εσύ μας άρχισες με τις plasma και τις Qled.... 

Ένας - ένας - όλοι θα πάρετε... απάντηση εννοώ..

11 ώρες πριν, x.ristos1980 είπε

Παιδιά ερώτηση.αυτη η TV λέει τίποτα για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του xbox one x;τώρα παίζω σε 48 fhd.https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/191032-lg-43uk6200-43

^^ Στο παιδί εδώ απαντούσαμε αλλά έγινε μπλέξιμο με τα names :P

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1

Χα χα χα 

Σε μπερδεψα με το όνομα,  τι να κάνω το έβαλα το 2011 που γράφτηκα. :)  ( πλάκα κάνω έτσι) 

Αρα το VRR είναι χρήσιμο σε παλιούς τίτλους ή τίτλους που δεν υποστηρίζουν 4Κ/60 σωστά? 

20 ώρες πριν, kostiger είπε

Να εισαι καλα παικτη μου. Μια με το Χ, μια με την τηλεοραση σε εχω βασανισει.. Καλες γιορτες!

Καλές γιορτές bro

• Thanks 1

3 ώρες πριν, hexenlord είπε

εχουμε καμια εξελιξη σχετικα με την εκπληξη της πεμπτης?/ κανω ριφρες το majornelson.com καθε 10 δευτερα!

Τελικά είναι το Life is Strange. Μας την έφεραν - και αν δεν κάνω λάθος το είχαν ξαναβάλει? :D

• Like 2

Noμιζω πως δεν ηταν παλι διαθεσιμο. Καλο παιχνιδι, οχι αυτο που θα με ωθουσε να ενεργοποιησω συνδρομη. Αυτο θα ηταν το Sotor..

Για αυτόν που ψάχνει τηλεόραση για το one x έχω να προτείνω να ρίξει μια ματιά στην sony f9005 https://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=sony+xf9005&from=autocomplete έχω το περσινό μοντέλο απλά σκοτώνει. 

• Like 2

46 λεπτά πριν, Vouncelot είπε

Για αυτόν που ψάχνει τηλεόραση για το one x έχω να προτείνω να ρίξει μια ματιά στην sony f9005 https://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=sony+xf9005&from=autocomplete έχω το περσινό μοντέλο απλά σκοτώνει. 

αγορασα για φιλο την 55αρα black friday στα 1000 ευρω και εχει παθει πλακα απο την εικονα.

στην κατηγορια της η XF9 σειρα ειναι κορυφη.

• Like 1

58 λεπτά πριν, Vouncelot είπε

οτι καλυτερο εχω δει σε τηλεοραση με τα ματια μου

• Like 2

Αυτην εχω και εγω xf9005. Πραγματικα τελεια. Την πειρα πριν 1,5 μηνα 1500 ευρω...εχει ρυθμισεις για ολα τα γουστα.και στην κινηση ειναι κορυφαια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...