Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν η αναβάθμιση αφορά το X1X μόνο ΚΑΙ δεν είχα λεφτά να πάρω τηλεόραση OLED ή με σωστό HDR KAI δεν είχα κάποιο τελείως "χάρβαλο" δεν θα έπαιρνα τίποτα και ιδίως μια mid/low - range  τηλεόραση για να λέω ότι έχω 4K. Μην ξεχνάμε το Downlsampling που γίνεται στις FHD το οποίο δίνει πολύ ωραία αίσθηση + ότι με μια 4Κ κλειδώνεσαι στα settings της (favor resolution κτλ.) μιας και κακά τα ψέματα ΔΕΝ είναι όλα (τα περισσότερα δηλαδή -NATIVE 4K) + ότι δεν είναι ότι καλύτερο το 1080p/60 (Forza 4) upscaled σε μια 4K από ότι native.

Στα παραπάνω προσμετράω ότι οι "απλές" 4K δεν έχουν πιθανότατα υποστήριξη freesync, hdmi 2.1 (120hz κτλ...) οπότε τηλεόραση αποκλειστικά για να εκμεταλλευτώ X θα έπαιρνα με το επόμενο X ή κάποια από τις τωρινές premium. 

Ελπίζω να τον μπέρδεψα τον φίλο :D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω πιστευω το tomb raider ερχεται.εχω την εντυπωση οτι δεν εχει πουλησει καλα και καποια συμφωνια κανουν εκει.

Έτσι... ήταν καιρό που το κρυφολέγανε - ακόμα και στην E3 σε "οθονούλες" -off-screen και καλά.... Σήμερα εντελώς συμπτωματικά βγαίνει και DLC του. Έτσι ρεφάρουν στο gamepass οι devs. Παιχνίδι που δεν μπορείς να αγοράσεις ή δεν θα αγόραζες σου σκάει "τυράκι" free και καλά στο gamepass - το δοκιμάζεις - γουστάρεις ή όχι αλλά αν γουστάρεις - τσιμπάς την "φάκα" dlc για 5 αντί για 65 και είσαι "μπερκέτι" που λέμε... έτσι δεν είναι? Άμα λάχει το κυνηγάς και σε sale στο wishlist σου (έχει και wishlists πλέον το XBOX STORE) και καθάρισες.... Τι να λέμε δηλαδή.

3 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Αν η αναβάθμιση αφορά το X1X μόνο ΚΑΙ δεν είχα λεφτά να πάρω τηλεόραση OLED ή με σωστό HDR KAI δεν είχα κάποιο τελείως "χάρβαλο" δεν θα έπαιρνα τίποτα και ιδίως μια mid/low - range  τηλεόραση για να λέω ότι έχω 4K. Μην ξεχνάμε το Downlsampling που γίνεται στις FHD το οποίο δίνει πολύ ωραία αίσθηση + ότι με μια 4Κ κλειδώνεσαι στα settings της (favor resolution κτλ.) μιας και κακά τα ψέματα ΔΕΝ είναι όλα (τα περισσότερα δηλαδή -NATIVE 4K) + ότι δεν είναι ότι καλύτερο το 1080p/60 (Forza 4) upscaled σε μια 4K από ότι native.

Στα παραπάνω προσμετράω ότι οι "απλές" 4K δεν έχουν πιθανότατα υποστήριξη freesync, hdmi 2.1 (120hz κτλ...) οπότε τηλεόραση αποκλειστικά για να εκμεταλλευτώ X θα έπαιρνα με το επόμενο X ή κάποια από τις τωρινές premium. 

Ελπίζω να τον μπέρδεψα τον φίλο :D

α) Επειδή είμαι σε διαδικασία αναζήτησης νέας TV στις 55 '  , αξίζει το 1000 αρικο για κάποια που έχει freesync (μόνο samsung NU8000 και QLED) ή 

κάποια απλή 4Κ ?? -> υπάρχει κάποιος που να έχει κάποια από τις ανωτέρω με X ??

β) Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε χαμηλότερη τιμή ???

1 λεπτό πριν, xristos_2011 είπε

α) Επειδή είμαι σε διαδικασία αναζήτησης νέας TV στις 55 '  , αξίζει το 1000 αρικο για κάποια που έχει freesync (μόνο samsung NU8000 και QLED) ή 

κάποια απλή 4Κ ?? -> υπάρχει κάποιος που να έχει κάποια από τις ανωτέρω με X ??

β) Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε χαμηλότερη τιμή ???

Για μένα άραξε ακόμα. Και εγώ έχω (μια καλή FHD του 2010 αλλά κόστιζε και 1500 τότε). Οι παραγωγοί τηλεοράσεων πιαστήκανε με τα σώβρακα στον κώλο που λέμε. Δεν περιμένανε αυτό το burst στις κονσόλες να γίνονται λόγοι αγοράς κονσόλας και το αντίστροφο. Τώρα που συνέρχονται από το σοκ - έρχονται hdmi 2.1 για proper atmos και eARC, συμμόρφωση με τα πρότυπα HDR10+ και Dolby Vision, γενικώς της @@ το κάγκελο.

Ναι πάρε τώρα Oled/Qled αλλά θα μείνεις πίσω. Βέβαια αν θες τηλεόραση τώρα μην περιμένεις αλλά επένδυσε σε κάτι που θα σου μείνει για καιρό. Αν τώρα έχεις την δυνατότητα να πάρεις oled και να την στείλεις σε 2 χρόνια αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. Της "σειράς" όμως tv θα περίμενα την καινούργια σειρά της "σειράς". Φυσικά στο νήμα των τηλεοράσεων θα σου πάρεις πιο "ειδική" απάντηση. 

Εγώ σου μιλάω με βάση και μόνο το One Χ. Και το 1080p/60 mode στο forza δεν θα το άλλαζα με τίποτα.

• Like 1

7 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Για μένα άραξε ακόμα. Και εγώ έχω (μια καλή FHD του 2010 αλλά κόστιζε και 1500 τότε).

και εγώ τώρα σε μια  43 του 2014 είμαι (η ακριβότερη τότε) η οποία είναι με πραγματικά 100hz 

7 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Ναι πάρε τώρα Oled/Qled αλλά θα μείνεις πίσω.

Παρότι είμαι fan της LG δυστυχώς η απουσία freesync δυστυχώς με κάνει να μην τις κοιτάω (αν και βέβαια δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να δώσει στο Χ)

14 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Φυσικά στο νήμα των τηλεοράσεων θα σου πάρεις πιο "ειδική" απάντηση. 

Πιστεύω ότι μιας και ψάχνω σχεδόν αποκλειστικά για χρήση με το Χ , εδώ είναι καλύτερα :) όλο και κάποιος θα έχει αυτές τις TV που ανέφερα για να δω εαν αξίζει 

επίσης η τιμή που είχε η Q6FN την BF (720 €) δύσκολα θα ξαναπάιξει , ίσως όταν βγει η νέα σειρα

Ναι απλά έχε υπόψη ότι σε input lag οι LG (oled) δεν έχουν αντίπαλο (freesync or not). Το οποίο freesync δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα σε παιχνίδι.

Ε όχι για gaming και HDR μια είναι η λύση: OLED by LG. Τώρα αν έχεις γυναίκα να βλέπει τατιάνα όλη μέρα, συνταξιούχο μπαμπά ξενόγλωσσο ή μάλλον γλωσσομαθή γαρ να γουστάρει CNN ή παιδιά που δεν πάνε παιδικό σταθμό καν - και η τηλεόραση θα παίζει 16/24 nickeloden ή smile - δεν θα πάρεις oled γιατί θα παίζεις gears με φάσα του Star Kids...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Ναι απλά έχε υπόψη ότι σε input lag οι LG (oled) δεν έχουν αντίπαλο (freesync or not). Το οποίο freesync δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα σε παιχνίδι.

Ε όχι για gaming και HDR μια είναι η λύση: OLED by LG. Τώρα αν έχεις γυναίκα να βλέπει τατιάνα όλη μέρα, συνταξιούχο μπαμπά ξενόγλωσσο ή μάλλον γλωσσομαθή γαρ να γουστάρει CNN ή παιδιά που δεν πάνε παιδικό σταθμό καν - και η τηλεόραση θα παίζει 16/24 nickeloden ή smile - δεν θα πάρεις oled γιατί θα παίζεις gears με φάσα του Star Kids...

νομίζω η QLED έχουν μικρότερο , δες την εικόνα 

image.png

23 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

. Τώρα αν έχεις γυναίκα να βλέπει τατιάνα όλη μέρα, συνταξιούχο μπαμπά ξενόγλωσσο ή μάλλον γλωσσομαθή γαρ να γουστάρει CNN ή παιδιά που δεν πάνε παιδικό σταθμό καν - και η τηλεόραση θα παίζει 16/24 nickeloden ή smile - δεν θα πάρεις oled γιατί θα παίζεις gears με φάσα του Star Kids...

:) :) η νέα ΤV ΘΑ είναι μόνο για το X , άντε και καμιά ταινία να κάνει καμία απόσβεση και το Home Th. :)

θα αντικαταστήσει μια LG πλάσμα του 2004 (€ 5500 πριν το EURO2004 ;) ) που έχει παίξει ελάχιστα , αλλά ξέρω να τις προσέχω 

Επεξ/σία από xristos_2011
  • Like 1

Οι qled γενικά είναι καταπληκτικές που είδα αλλά ακριβές ακόμη αν και κάποια πρέπει να έχει και με 1000 ευρώ. 

Αν κάποιος έχει χρήματα και δεν λειπατε να δώσει καλύτερα να κοιτάξει qled η oled οθόνη η ακόμη και την νέα qled 8k της Samsung αν και πανάκριβη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, xristos_2011 είπε

νομίζω η QLED έχουν μικρότερο , δες την εικόνα 

image.png

:) :) η νέα ΤV ΘΑ είναι μόνο για το X , άντε και καμιά ταινία να κάνει καμία απόσβεση και το Home Th. :)

θα αντικαταστήσει μια LG πλάσμα του 2004 (€ 5500 πριν το EURO2004 ;) ) που έχει παίξει ελάχιστα , αλλά ξέρω να τις προσέχω 

Ειχα-εχω την Samsung 55KU6000, η οποια ειναι πολυ τιμια. Τη διαδεχθηκε η LG B7 παλι στις 55 ιντσες. Η διαφορα στην ποιοτητα γενικοτερα, αλλά και στο Χ στα παιχνιδια ειναι η μερα με τη νυχτα..

Επεξ/σία από kostiger
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ειχα-εχω την Samsung 55KU6000, η οποια ειναι πολυ τιμια. Τη διαδεχθηκε η LG B7 παλι στις 55 ιντσες. Η διαφορα στην ποιοτητα γενικοτερα, αλλά και στο Χ στα παιχνιδια ειναι η μερα με τη νυχτα..

H  κίνηση ομαλή ???

H  κίνηση ομαλή ???

Κομπλε ειναι. Το προβλημα εν προκειμενω ειναι οτι τα περισσοτερα παιχνιδια στην τρεχουσα γενια τρεχουν στα 30 καρε και αυτο φαινεται. Δεν φταινε οι τηλεορασεις για αυτο, αλλα οι περιορισμοι απο την περιορισμενων δυνατοτητων cpu που βρισκεται κατω απο το καπο, τοσο του Χ.ΟΝΕ οσο και του πσ4.. 

5 λεπτά πριν, kostiger είπε

Κομπλε ειναι. Το προβλημα εν προκειμενω ειναι οτι τα περισσοτερα παιχνιδια στην τρεχουσα γενια τρεχουν στα 30 καρε και αυτο φαινεται. Δεν φταινε οι τηλεορασεις για αυτο, αλλα οι περιορισμοι απο την περιορισμενων δυνατοτητων cpu που βρισκεται κατω απο το καπο, τοσο του Χ.ΟΝΕ οσο και του πσ4.. 

ME ONE S  την έχεις ???

ME ONE S  την έχεις ???

Τους ιδιους επεξεργαστες με τα βασικα μοντελα φορουν και τα Χ κ προ, απλα υπερχρονισμενους...

Το Χ εχω και το προ οση σημασια εχει..

• Like 1

1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Τους ιδιους επεξεργαστες με τα βασικα μοντελα φορουν και τα Χ κ προ, απλα υπερχρονισμενους...

Το Χ εχω και το προ οση σημασια εχει..

το Χ έχει Variable Refresh Rate ενώ το S  όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...