Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Καλη Entry level TV αλλα ειλικρινα απο 48 σε 43 ιντσες; Δεν θα το εκανα με τιποτα.

Κοίτα η 48αρα είναι too much για το σαλόνι μου και δεν είναι και 4k.δωρο μου την είχαν κάνει.η 43αρα νομίζω έχει το κατάλληλο μέγεθος για την απόσταση από τον καναπέ.το θέμα είναι αν θα εκμεταλλευτει πλήρως το xbox με τα specs της 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, x.ristos1980 είπε

Κοίτα η 48αρα είναι too much για το σαλόνι μου και δεν είναι και 4k.δωρο μου την είχαν κάνει.η 43αρα νομίζω έχει το κατάλληλο μέγεθος για την απόσταση από τον καναπέ.το θέμα είναι αν θα εκμεταλλευτει πλήρως το xbox με τα specs της 

Σε τι αποσταση θα καθεσαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να εχει νοημα η θεαση 4Κ υλικου θα πρεπει να καθεσαι στο ενα με εναμιση μετρο απο τη 43αρα. Διαφορετικα μεινε με τη 48αρα. Οσο πιο μακρια καθεσαι τοσο πιο πολυ θα σου θυμιζει την παλια σου..

65αρα θελεις κανονικα

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, x.ristos1980 είπε

Θα βάλω βαθιά το χέρι στην τσέπη απ'οτι φαίνεται 

Οσο πιο πολυ ανεβαινεις τοσο περισσοτερο συμβατη θα γινεται η οθονη με το μηχανημα σου..

Σε προσλαμβανουσα ποιοτητα εννοω.

• Like 2
Δημοσ.

Μην παρεις 48αρα.ειχα 48αρα και για να δω τις λεπτομεριες της παραπανω αναλυσης επρεπε να πλησιασω στο 1,5 μετρο.μολις πηγαινα στον καναπε χανονταν.παρε με ενα 500αρικο μια samsung nu 7 σειρα 55αρα.δεν εχει ανταγωνισμο σαυτα τα λεφτα.πολυ καλη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...