Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 λεπτά πριν, kostiger είπε

Θα στεναξει το cdkeys.com...

Πλάκα πλάκα, μου έχει σπάσει τα νεύρα το game pass. Αγοράζω παιχνίδια τα οποία λόγω χρόνου δεν έχω προλάβει να παίξω, αγοράζω παιχνίδια ταυτόχρονα σε sales, ΑΥΤΑ τα ίδια παιχνίδια βγαίνουν στο Game Pass και λέω: <---- Να μαλάκα. Στο μεταξύ επειδή μοιράζομαι το Game Pass (σε χρήματα) με συγγενή μου - είναι εντελώς γελοίο το ποσό να μην το δίνω ακόμα και ως glorified trial....

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ... αδελφέ... 🏧

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
12 minutes ago, Sir_Teraflop said:

Πλάκα πλάκα, μου έχει σπάσει τα νεύρα το game pass. Αγοράζω παιχνίδια τα οποία λόγω χρόνου δεν έχω προλάβει να παίξω, αγοράζω παιχνίδια ταυτόχρονα σε sales, ΑΥΤΑ τα ίδια παιχνίδια βγαίνουν στο Game Pass και λέω: <---- Να μαλάκα. Στο μεταξύ επειδή μοιράζομαι το Game Pass (σε χρήματα) με συγγενή μου - είναι εντελώς γελοίο το ποσό να μην το δίνω ακόμα και ως glorified trial....

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ... αδελφέ... 🏧

Πώς το μοιράζεστε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Malthador Έχω ως primary console την κονσόλα του συγγενή μου (xbox one S) και στην δικιά μου (xbox one X) απλώς κάνω login (ούτε καν  δλδ - autologin). Μοιράζομαι έτσι και gold-ea access-netflix και φυσικά ότι αγοράζω digital.

Αμα λάχει παίζουμε και co-op/online.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 2

• Moderators
Just now, Sir_Teraflop said:

@Malthador Έχω ως primary console την κονσόλα του συγγενή μου (xbox one S) και στην δικιά μου (xbox one X) απλώς κάνω login (ούτε καν  δλδ - autologin). Μοιράζομαι έτσι και gold-ea access-netflix και φυσικά ότι αγοράζω digital.

Με κανονικό game sharing δηλαδή. Μακάρι να δούλευε και για το PS Now αυτό. :(

Και σε αυτή την υπηρεσία μπροστά η MS, oh well...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Με κανονικό game sharing δηλαδή. Μακάρι να δούλευε και για το PS Now αυτό. :(

Και σε αυτή την υπηρεσία μπροστά η MS, oh well...

Ναι απλώς έχει το δικό της (αδελφή μου) Outlook.com account/gamertag. Όταν πήρε το X1-S το δήλωσα στον δικό μου λογαριασμό (outlook/MS) οπότε όταν αγοράζω games ή κατεβάζω κάτι από το gamepass ή "αγοράζω" κάτι από το gold τα κάνω push-install στις κονσόλες που θα επιλέξω (από PC αυτό).

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1

6 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Ε ρε και να βάλουν κανένα Shadow of the Tomb Raider....(αναφέρεται πολύ συχνά η λέξη shadow)

Αγαπητε, ετσι και ειναι το νεο Tomb Raider θα αγοραζω χβοχ μεχρι να παθω παρκινσον και να μην μοπορω να πιασω pad στα χερια μου πχια.

Ο Δεκεμβρης εχει γινει ξεφτυλικι, οχι μονο δεν προλαβαινω να παιξω οσα παιχνιδια μας δινουν, ουτε να τα μπουταρω δεν εχω χρονο. Ειναι τοσα πολλα και τοσα καλα (τα περισσοτερα).

Ιν Σπενσερ γουι τραστ.

• Like 2

1 ώρα πριν, hexenlord είπε

Αγαπητε, ετσι και ειναι το νεο Tomb Raider θα αγοραζω χβοχ μεχρι να παθω παρκινσον και να μην μοπορω να πιασω pad στα χερια μου πχια.

Ο Δεκεμβρης εχει γινει ξεφτυλικι, οχι μονο δεν προλαβαινω να παιξω οσα παιχνιδια μας δινουν, ουτε να τα μπουταρω δεν εχω χρονο. Ειναι τοσα πολλα και τοσα καλα (τα περισσοτερα).

Ιν Σπενσερ γουι τραστ.

τι ωρα θα μαθουμε το παιχνιδι?

8 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Ε ρε και να βάλουν κανένα Shadow of the Tomb Raider....(αναφέρεται πολύ συχνά η λέξη shadow)

μηπως ειναι το shadow of mordor?

Αν είναι το νέο tomb raider αξίζει πάντως κακά τα ψέματα το game pass δίνει ώρες ώρες παιχνιδαρες και αν θες το αγοράσεις μετά να το κρατήσεις για πάντα. 

1 ώρα πριν, katman2000 είπε

τι ωρα θα μαθουμε το παιχνιδι?

μηπως ειναι το shadow of mordor?

Ας ελπισουμε να ειναι η νεα Λαρα. Το Μορντορ ειναι 4 χρονων παιχνιδι, δεν βλέπω το λογο  να το προαναγγειλουν με τυμπανοκρουσιες. Εχουν διαθεσιμα δεκαδες αντιστοιχα παιχνιδια. Για να δουμε

Και το Strange Brigade ειναι καλη περιπτωση ειδικα με παρεα και εχει περασει στα ψιλα.

• Like 2

Εγώ πάλι γιατί δεν νομίζω τα παιχνίδια που ήταν κάποτε στο xbox game pass αν σταματήσουν να είναι δεν θα μπορείς πλέον να τα παίξεις αφού το game pass είναι κάτι σαν το netflix και από τη στιγμή που κάτι παύει να υπάρχει στη λίστα του μετά δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτό.

32 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Εγώ πάλι γιατί δεν νομίζω τα παιχνίδια που ήταν κάποτε στο xbox game pass αν σταματήσουν να είναι δεν θα μπορείς πλέον να τα παίξεις αφού το game pass είναι κάτι σαν το netflix και από τη στιγμή που κάτι παύει να υπάρχει στη λίστα του μετά δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτό.

Λόγω σύνταξης και απουσίας σημείων στίξης ομολογώ πως δεν κατάλαβα τι εννοείς. 

Τελικά νομίζεις ότι μπορείς ή δεν μπορείς να τα παίξεις μετά που βγαίνουν από την λίστα του Game pass? 

Αν και νομίζω ότι κάνεις πλάκα θα σου απαντήσω.

Εννοείτε ότι από τη στιγμή που βγει το όποιο παιχνίδι από την xbox one game pass list δεν μπορείς να το παίξεις.

Τα παιχνίδια που αγοράζουμε από το γενικό shop της MS, είναι physical copies (εκτός αν γράφει αλλιώς); Αυτά μπορούν να παίξουν σε πισι ή μόνο όσο αγοράζονται από app store τους απευθείας και ηλεκτρονικά;

Παιδιά ερώτηση.αυτη η TV λέει τίποτα για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του xbox one x;τώρα παίζω σε 48 fhd.https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/191032-lg-43uk6200-43

1 λεπτό πριν, x.ristos1980 είπε

Παιδιά ερώτηση.αυτη η TV λέει τίποτα για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του xbox one x;τώρα παίζω σε 48 fhd.https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/191032-lg-43uk6200-43

Καλη Entry level TV αλλα ειλικρινα απο 48 σε 43 ιντσες; Δεν θα το εκανα με τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...