Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Όχι - όχι - όπως γράφω παραπάνω - αυτή η γενιά έπιασε την AMD "ξεβράκωτη". Δεν περίμενε και η ίδια (ή μπορεί και να το περίμενε) ότι οι consoles θα πάνε σε x86 (επειδή οι devs θέλουν να κάνουν Port γρήγορα - και είναι θεμιτό αυτό) και απλά η εποχή που άρχισε το R&D για όλο αυτό (την γενιά αυτή) ήταν αδύναμη ως PC (cpu) κατασκευαστής. Τώρα που έκανε catch-up σε IPC στις CPU της και το developing άλλαξε σε multithreaded εντελώς - απλώς πάει ταμείο.

Και με τη ρευστοτητα αυτη προετοιμαζει και τη δυναμικη επιστροφη της στην αγορα των γραφικων, εδραιωμενη ουσα πλεον στη συνειδηση του κοινου, σε οτι αφορα στις cpu..

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Και με τη ρευστοτητα αυτη προετοιμαζει και τη δυναμικη επιστροφη της στην αγορα των γραφικων, εδραιωμενη ουσα πλεον στη συνειδηση του κοινου, σε οτι αφορα στις cpu..

Βασικά όσον αφορά τα γραφικά δεν έχασε και ποτέ εδώ που τα λέμε - απλώς όταν τα Games ήταν DX11 αυτή έφτιαχνε GPU για DX12. Για αυτό όσο πέρναγε ο καιρός η GPU της ωριμάζανε πιο καλά. Από εποχής ATI RADEON 8500 θυμάμαι ΚΑΙ έβλεπα ότι πήγαινε για Image Quality για παράδειγμα. Αντίθετα η NV πάντα πήγαινε για επιδώσεις εδώ και τώρα με αποκορύφωμα το φιάσκο FP16 των FX 58/9XXX - χεχεχε. Rapid Packed Math το λένε τώρα ε? Εεεεε? 😅

Πολυ πισαδικη την καναμε την κουβεντα και δεν ειναι ωρα τωρα να μας καταδιωξει κανενας θιγμενος οπαδος του πετσινου. 😎

Το Χ παντως αρχιζει να αποκρυσταλλωνεται ως forwards compatible θεωρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, kostiger είπε

Πολυ πισαδικη την καναμε την κουβεντα και δεν ειναι ωρα τωρα να μας καταδιωξει κανενας θιγμενος οπαδος του πετσινου. 😎

Το Χ παντως αρχιζει να αποκρυσταλλωνεται ως forwards compatible θεωρω.

Μου θυμίζεις έντονα κάποιον φίλο μου, στον τρόπο έκφρασης σου.... :)

Άσχετο.NVM.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop

3 λεπτά πριν, kostiger είπε

Χλωμο. Παντα ο εαυτος μου ημουν..

Μα δεν αμφέβαλα ποτέ - απλά το ανέφερα ευκαιριακά.

Τέλος Δεκέμβρη - την κάνουν από το Game Pass.... Δεν είναι ότι χαλάστηκα - αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει μια σχετική ειδοποίηση στο xbox (εκτός του Games Leaving...) για να γίνονται uninstall - στυλ windows disk cleanup....

Xbox One

• Deadlight: Directors Cut
  • Farming Simulator 15
  • Injustice: Gods Among Us
  • Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (το Metal Gear Solid V παραμένει κανονικά στο Game Pass)
  • NBA Playgrounds
  • WRC 5

Xbox 360

• Bayonetta
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να επανελθουμε στα του θεματος, θεωρω οτι θα αποκατασταθουν τα συστηματα νεας γενιας και αναφερομαι στο νεα ΧΒΟΧ και Playstation φυσικα, εκει που τα περιμενουμε σε ορους vfm και θα καθιστουν την αγορα gaming pc ελαφρως περιττη, για τον πολυ κοσμο φυσικα, οχι για οσους θελουν να ειναι στην κοψη της τεχνολογιας.

Επεξ/σία από kostiger

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν ακόμα κατηγορίες απρόσιτες ή μάλλον μη θελκτικές τουλάχιστον στην αγορά των console. Π.χ. το genre των Strategy Games ή αν θες και των FPS για αρκετούς κατόχους (ειδικά αν αυτοί προέρχονται από PC). Η υποστήριξη mouse and keyboard είναι ένα πάρα πολύ σωστό βήμα. Το περιβάλλον (couch gaming) δεν ξέρω αν συνηγορεί σε αυτό.

Τώρα αν βγει κονσόλα που θα ανταγωνίζεται PC σε ένα τέτοιο (cpu+interface bound) περιβάλλον ώστε το να τοποθετηθεί ακόμα και σε αυτό που λέμε mancave - είναι μια άλλη τεράστια συζήτηση. 

Γενικώς πάντως στις κονσόλες τέτοια παιχνίδια - πάνε άπατα. Είναι και η νοοτροπία στην μέση βλέπεις...

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 2

4 λεπτά πριν, geozark10 είπε

Μια βοήθεια απ όποιον ξέρει 

Έχω δύο consoles (x και απλό  one) μπορώ με μια συνδρομή live gold να τις συνδέω ή πρέπει να έχω 2 συνδρομες? 

Νομίζω γίνεται αρκεί να βάλεις τον ίδιο λογαριασμό και στις δύο κονσόλες. 

17 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Νομίζω γίνεται αρκεί να βάλεις τον ίδιο λογαριασμό και στις δύο κονσόλες. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο τότε μάλλον δεν μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα σε on line παιχνίδι (fortnite) 

2 λεπτά πριν, geozark10 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο τότε μάλλον δεν μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα σε on line παιχνίδι (fortnite) 

Δοκίμασε το να δεις δεν έχεις να χάσεις κάτι αλλά στο ps4 φυσικά άλλη κονσολα κτλ είχα διαβάσει δεν γίνεται να είναι και οι δυο κονσόλες ενεργοποιημένες και με την ίδια συνδρομή αλλά στο xbox δεν ξέρω η σε αυτόν τον λογαριασμό που έχεις αν γίνεται να τον βάλεις δευτερεύον στην άλλη κονσόλα μήπως μπορεί να μοιραστεί το gold με τον κύριο λογαριασμό το μόνο που έχω παρατηρήσει σε εμένα και είμαι σίγουρος είναι ότι αν έχω έναν δευτερεύον λογαριασμό και έχω εκεί gold η gamepass και μου έχει λήξει στον κύριο λογαριασμό μπορώ να παίζω κανονικά από τον κύριο λογαριασμό μου. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το xbox one  το έχω στο χωριό,  και δεν έχω live gold σε αυτό έλεγα τώρα που θα κατέβω να πάρω και το  x μαζί αλλά εάν θέλει δύο συνδρομές να μην το κουβαλάω τζάμπα. 

Θα ψάξω να βρω κονσόλα από φίλο να το δοκιμάσω πριν κατέβω 

Ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από geozark10

Στα One κατά 99% αν έχεις έαν λογαριασμό με Live τότε όλοι οι <<υπόλοιποι>> λογαριασμοί που είναι στην κονσόλα έχουν και αυτοί. Κάτι που δεν γίνεται στο 360 όπου το Live δένεται με τον λογαριασμό.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...