Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενα extender θες.το βαζεις στην μπριζα ενδιαμεσα απο δωματιο και σαλονι.το ρουτερ συνεχιζει να δινει wifi οπως εδινε αλλα δινει και στο extender.εσυ μετα θα συνδεθεις στο extender που θα ειναι 5 μετρα μακρια σου πχ και οχι στο ρουτερ που θα ειναι 10.και θα εχεις φουλ σημα.

Αυτα ειναι τα extender .δες στο σκρουτζ καλητερα

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders.htm?gclid=EAIaIQobChMIs4-foo2l3wIV0uJ3Ch1hmgg8EAAYASAAEgIPjvD_BwE

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι έχετε βάλει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μέσα, από αυτές που φορτίζουν σε εξωτερικό φορτιστή, έχετε δοκιμάσει να τις φορτίσετε με καλώδιο/βάση;
Γιατί έχω μεν μπαταρίες με βάση, αλλά βλέπω άλλες για εξωτερικό φορτιστή με 2-3 την χωρητικότητα τους...

Mέχρι 30€ τι ηχεία 2.1 θα προτείνατε για την κονσόλα; Ενδεικτικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα logitech s220 αλλά πλέον δεν υπάρχουν για να τα ξαναπάρω και χρησιμοποιούνται αλλού οπότε θέλω κάτι εντίστοιχο ή ανώτερο. Να πω ότι δε με ενδιαφέρει και τόσο η δυνατή ένταση όσο η ποιότητα.

Αν παίζει ρόλο ήχο παίρνω από τη οθόνη από το HDMI.

To hellblade δεν το εχω παιξει.βγαινει σημερα στο game pass και λενε οτι ειναι must.ειναι οντως τοσο καλο;

Και εχουμε και νεα για τις καινουργιες κονσολες

http://www.xbox365.gr/news/me-dyo-xbox-kai-stin-epomeni-genia-h-microsoft/

• Thanks 1

26 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

To hellblade δεν το εχω παιξει.βγαινει σημερα στο game pass και λενε οτι ειναι must.ειναι οντως τοσο καλο;

Και εχουμε και νεα για τις καινουργιες κονσολες

http://www.xbox365.gr/news/me-dyo-xbox-kai-stin-epomeni-genia-h-microsoft/

Αξίζει και με το παραπάνω το είχα αγοράσει για το ps4

Ακόμη και να βγει με ssd θα είναι πολύ μικρή μνήμη γενικά οι ssd είναι ακριβοί ακόμη και 1 τέρα δεν είναι και φθηνός με αποτέλεσμα να ξεφύγει η τιμή του xbox περισσότερο το κόβω να έχει υβρίδια μνήμη 

Νομίζω αναμένεται μείωση τιμών στους ssd. 

Το θέμα είναι σε τι form factor. 

Αν είναι m.2  στο κορυφαίο μοντέλο νομίζω ότι εκεί θα μιλάμε για πραγματική διαφορά. 

1 hour ago, tsofras said:

Όταν βγει με SSD πουλάω το S την ίδια μέρα. Το μόνο που με πονάει σε σχέση με το PC είναι αυτό

Ισχύει οι χρόνοι αναμονής είναι μεγάλοι 

10 λεπτά πριν, Scorpio_21 είπε

Νομίζω αναμένεται μείωση τιμών στους ssd. 

Το θέμα είναι σε τι form factor. 

Αν είναι m.2  στο κορυφαίο μοντέλο νομίζω ότι εκεί θα μιλάμε για πραγματική διαφορά. 

Αν γίνει κάποια μείωση όπως είχαν πει τότε ίσως ναι δούμε ssd για m.2 θα ήταν τρελό να βλέπαμε. 

Βαση των λεγομενων δηλαδη θα εχουμε την φθηνη εκδοση που θα ειναι upgrade του  one x και την αλλη εκδοση που θα ειναι next gen?δηλαδη αν η φθηνη εκδοση ειναι upgrade του x το αλλο τι θα ειναι δηλαδη; 15 teraflops κτηνακι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...