Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν τα κατεβάσεις ενώ έχεις game pass και μετά δεν ανανεώσεις...........μπορείς να τα έχεις στον δίσκο κατεβασμένα άλλα χωρίς να μπορείς να παίξεις. Αν έπειτα ξαναενεργοποιήσεις το game pass τότε είσαι πανέτοιμος.

Δημοσ.

Αν κάνετε την κονσόλα offline 1μερα πριν σας τελειώσει η συνδρομή game pass τα παιχνίδια παίζουν κανονικά. Μόνο δεν παίρνετε τα achievement. Είχα πάρει μηνιαία από cdkeys μου έληξε στις 5 Δεκεμβρίου αλλά τα παιχνίδια παίζουν ακόμα και σήμερα. Καλό, αλλά να δω πόσο θα κρατήσει.

• Like 1
Δημοσ.

^^ Ένα μήνα από την ημέρα από τα κατέβασες :) - Τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει.

Στις 10/12/2018 στις 2:12 ΜΜ, tsofras είπε

thx man, εγώ θέλω να μπαίνουν και τα 2 και να φορτίζουν κιόλας. Έχω βρεί κάτι κινέζικες , είχα ποστάρει και μία πριν κάποια ποστς , αλλά δεν τα πολυ εμπιστεύομαι κιόλας

Εγώ επειδή φοβόμουν μην φύγει κανένα χειριστήριο σε αυτές που λες πήρα αυτήν της Trust:

Image result for trust gxt 247 duo charging xbox one

Και αυτή "φασόν" κινεζιά είναι μην νομίζεις αλλά κάνει την δουλειά της και έχει ξεχωριστό φορτιστή - οπότε γλυτώνεις θύρα usb στο xbox.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tsiaxrist είπε

Παίζει κανείς pubg με πληκτρολόγιο και ποντίκι να μου πει πως τα κατάφερε; 

Δεν ξέρω αν γίνεται με το pubg με την αναβάθμιση που βγήκε με την υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου διότι όταν είχε βγει ήταν για 3 με 4 παιχνίδια μόνο για αρχή τουλάχιστον. Εγώ έχω έναν converter hori και κάνω μια χαρά την δουλειά μου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dinos234 είπε

Δεν ξέρω αν γίνεται με το pubg με την αναβάθμιση που βγήκε με την υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου διότι όταν είχε βγει ήταν για 3 με 4 παιχνίδια μόνο για αρχή τουλάχιστον. Εγώ έχω έναν converter hori και κάνω μια χαρά την δουλειά μου. 

Έχεις κάποιο σύνδεσμο να το αγοράσω; Ελλάδα; 

Δημοσ.

Δεν έχει κάποια σχέση ο converter με το Real Thing. Ναι μεν βοηθάει αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα - ένα glorified cheat είναι εδώ που τα λέμε. Τώρα που η υποστήριξη Mouse and Keyboard κλιμακώνεται δυσανάλογα γρήγορα σε games του Xbox από ότι θα περίμενε κάποιος, με κορυφή ίσως την ανακοίνωση του sponsored σετ της Razer, θεωρώ την αγορά ενός τέτοιου adapter, το λιγότερο περιττή.

Δημοσ.

καλησπερα

τι θα επρεπε να παρω προκειμενου να εχω καλυτερη συνδεση του xbox με το router μου ? Το τυπικο router απο τον παροχο που εχω ειναι στο δωματιο αλλα το xbox στο σαλονι δεν εχει καλο strength στο wifi...

Tι πρεπει να παρω?? repeater,access point ή powerline να συνδεω με lan ?? (γενικα δεν εχω κ καλη ποιοτητα κ στο streaming σε ενα linx visio tablet που εχω)

Δημοσ.

Αν εισαι με ote κοιτα μην εχεις voip.αν εχεις voip δεν μπορεις να βαλεις αλλο.

Γιατι δεν περνεις εναν ενισχυτη σηματος που παει στην μπριζα και θα το βαλεις αναμεσα απο router και xbox .δηλαδη στην μιση αποσταση.και θα εχει και το σαλονι full σημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...