Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, Paragontas-x said:

Εγώ προσωπικά δεν θα στο πρότεινα γιατί όσες φορές έχω πάρει το επίσημο κιτ φορτιστής της Microsoft μαζί με 1 ή 2 μπαταρίες μέσα στο 6μηνο οι μπαταρίες έβγαιναν of με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρω άλλες ή να φορτίζω τις κλασικες ΑΑ μπαταρίες που παίρνει ο μοχλός αφού και πολύ περισσότερο καιρό κρατάνε και πολύ πιο γρήγορα φορτιζουν.

Εγώ πάντω το έχω ένα μήνα περίπου και με δύο ώρες παιξίματος την ημέρα (+ 7-8 τις κυριακές) μου βγάζει περίπου 10 μέρες η διάρκεια της μπαταρίας με κάθε φόρτιση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το καλώδιο είναι πολύ μακρύ και με λαμπάκι. Βέβαια το charging dock είναι, νομίζω, καλύτερο και πιο ωραίο εάν έχεις το xbox σε σαλόνι. Απλά το βάζεις σε μια γωνία και αφήνεις εκεί το χειριστήριο. Σκέφτομαι να πάρω αυτό του amazon basics. Έχει κανένας εμπειρία? 

edit: https://www.amazon.de/AmazonBasics-Ladestation-für-Controller-Xbox/dp/B01MSWF5JQ/ref=sr_1_16?ie=UTF8&qid=1544428919&sr=8-16&keywords=xbox+amazonbasics

Επεξ/σία από Agmourk
Δημοσ.

Παντως το επισημο κιτ φορτισης του xbox 360 ηταν μουφα.Ναι ειχε μεγαλη διαρκεια η μπαταρια του αλλα χαλαγε πολυ γρηγορα.Στο ενα χρονο χρησης σταματαγε να φορτιζει η μπαταρια του.2 ειχα αγορασει και τα 2 πεταχτηκαν πανω στο χρονο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Εγώ πάντω το έχω ένα μήνα περίπου και με δύο ώρες παιξίματος την ημέρα (+ 7-8 τις κυριακές) μου βγάζει περίπου 10 μέρες η διάρκεια της μπαταρίας με κάθε φόρτιση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το καλώδιο είναι πολύ μακρύ και με λαμπάκι. Βέβαια το charging dock είναι, νομίζω, καλύτερο και πιο ωραίο εάν έχεις το xbox σε σαλόνι. Απλά το βάζεις σε μια γωνία και αφήνεις εκεί το χειριστήριο. Σκέφτομαι να πάρω αυτό του amazon basics. Έχει κανένας εμπειρία? 

edit: https://www.amazon.de/AmazonBasics-Ladestation-für-Controller-Xbox/dp/B01MSWF5JQ/ref=sr_1_16?ie=UTF8&qid=1544428919&sr=8-16&keywords=xbox+amazonbasics

βιάζεσαι πολύ γρήγορα να το κρίνεις θετικά και δεν στο προτείνω. 

Περίμενε να περάσουν λίγοι μήνες έως χρόνος και μετά ξανά μιλάμε

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
2 minutes ago, Paragontas-x said:

βιάζεσαι πολύ γρήγορα να το κρίνεις θετικά και δεν στο προτείνω. 

Περίμενε να περάσουν λίγοι μήνες έως χρόνος και μετά ξανά μιλάμε

Καλά σίγουρα, μπαταρίες είναι και παίζει αύριο να χαλάσουν, αλλά παίζει να κρατήσουν και χρόνια. 

Μέχρι στιγμής όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

εγώ λέω να πάρω έναν eneloop με 1900mah μπαταρίες αντίστοιχα. Το μόνο αρνητικό μάλλον είναι το βάλε βγάλε των μπαταριών από την ευκολία του να συνδέεις ένα καλώδιο.

Δημοσ.

τοσο λιγο σας κρατανε οι επαναφορτιζομενες?εγω παιρνω απο ικεα 2 ευρω τις 10 και το ζευγαρι μπορει να μου παει μηνες αν δε παιζω πολυ η με εντατικο5-6 ωρες τη μερα πανω απο δυο βδομαδες

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω εδώ και 3 χρόνια το kit και στα 2 χειριστήρια και δεν έχει πάθει κανένα απο τα 2 τίποτα απολύτως .

Υ.Γ.

Ψάχνω και εγώ ένα dock για να κουμπώνω και τα 2 , αν έχετε κανα δοκιμασμένο πείτε

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εγώ πάντως έχω εδώ και 3 χρόνια το kit και στα 2 χειριστήρια και δεν έχει πάθει κανένα απο τα 2 τίποτα απολύτως .

Υ.Γ.

Ψάχνω και εγώ ένα dock για να κουμπώνω και τα 2 , αν έχετε κανα δοκιμασμένο πείτε

Η ποιο ωραία θεωρώ είναι η αυθεντική αλλά δεν ξέρω αν φορτίζει κιόλας αλλά κουμπώνει μόνο ένα έχω παραγγείλει την gears of war κόκκινη είναι λογικά ίσως μου έρθει αυτές τις μέρες. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Η ποιο ωραία θεωρώ είναι η αυθεντική αλλά δεν ξέρω αν φορτίζει κιόλας αλλά κουμπώνει μόνο ένα έχω παραγγείλει την gears of war κόκκινη είναι λογικά ίσως μου έρθει αυτές τις μέρες. 

thx man, εγώ θέλω να μπαίνουν και τα 2 και να φορτίζουν κιόλας. Έχω βρεί κάτι κινέζικες , είχα ποστάρει και μία πριν κάποια ποστς , αλλά δεν τα πολυ εμπιστεύομαι κιόλας

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, tsofras είπε

thx man, εγώ θέλω να μπαίνουν και τα 2 και να φορτίζουν κιόλας. Έχω βρεί κάτι κινέζικες , είχα ποστάρει και μία πριν κάποια ποστς , αλλά δεν τα πολυ εμπιστεύομαι κιόλας

Ναι είναι μια μαύρη που μπαίνουν το ένα πάνω και το ένα κάτω λένε είναι καλουτσικη από ebay στα 5 μισή με Μαξ 10 κάπου εκεί έχει η ίδια είναι και για ps4. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιχνίδια του game pass μπορούμε να τα κατεβάσουμε και να τα έχουμε στο σκληρό χωρίς συνδρομή ; Χωρίς φυσικά να τρέξουν απλά να υπάρχουν και να είναι έτοιμα μόλις μπει το game pass.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Παιχνίδια του game pass μπορούμε να τα κατεβάσουμε και να τα έχουμε στο σκληρό χωρίς συνδρομή ; Χωρίς φυσικά να τρέξουν απλά να υπάρχουν και να είναι έτοιμα μόλις μπει το game pass.

για να τα κατεβασεις θα πρεπει να εχεις game pass αλλιως θα σου ζηταει με πληρωμη

θα μπορεις να τρα παιζεις οσο εχεις ενεργη συνδρομη game pass

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Φυσικά μπορείς μόνο αν έχεις ενεργή συνδρομή.

Επεξ/σία από mikele13-
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1988panos2171 είπε

Με μπερδέψατε :P

Δε μιλάω για το αν μπορώ να τα παίξω αλλά αν μπορώ να τα κατεβάσω και μόνο ώστε να είνα έτοιμα με το που μπει η συνδρομή.

Δεν σε αφήνει να τα κατεβάσεις αν δεν έχεις gamepass

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...