Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίζει κάποιο ρόλο αν τα ακουστικά θα είναι ενσύρματα ή ασύρματα; (δηλαδή μήπως τα ενσύρματα έχουν κάποια πλεονεκτήματα σχετικά με την απόδοση του ήχου και το αντίθετο)

τέλος, με ποιούς τρόπους μπορούν να συνδεθούν ακουστικά στο xbox one s; μέσω usb, bluetooth και με καρφάκι 3.5?

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, tempo said:

παίζει κάποιο ρόλο αν τα ακουστικά θα είναι ενσύρματα ή ασύρματα; (δηλαδή μήπως τα ενσύρματα έχουν κάποια πλεονεκτήματα σχετικά με την απόδοση του ήχου και το αντίθετο)

τέλος, με ποιούς τρόπους μπορούν να συνδεθούν ακουστικά στο xbox one s; μέσω usb, bluetooth και με καρφάκι 3.5?

Το πιο εύκολο καρφάκι 3.5 πάνω στα ακουστικά.. Σωτήριο 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, tempo είπε

Συνήθως τα ασύρματα όχι πάντα δεν έχουν τόσο δυνατή ένταση. Αν είναι ασύρματα μέσω bluetooth αλλιώς με καρφί στο controller. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Υπάρχει και η σειρά της Turtle Beach Stealth 700 κάτι που συνδέονται πραγματικά ασύρματα στο xbox χωρίς κάποιο dongle στην κονσόλα.

ενδιαφέρον ακούγεται....είναι μόνο για xbox ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε pc?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, tempo είπε

ενδιαφέρον ακούγεται....είναι μόνο για xbox ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε pc?

Τα 700x που είναι και για τα δύο έχει και άλλα φυσικά είναι και για pc και για xbox και έχουν 100 μαζί με μεταφορικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πηρα τα elite 800x οταν τα ειχαν προσφορα καπου 130ευρο απο 280.ηχος απιστευτος.ελα ομως που δεν μπορω να παιζω πολυ ωρα γιατι δεν εχω μαθει με ακουστικα και αρχιζω και στρεσαρομαι γιατι δεν ξερω τι γινεται στο περιβαλον διπλα μου.

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω πηρα τα elite 800x οταν τα ειχαν προσφορα καπου 130ευρο απο 280.ηχος απιστευτος.ελα ομως που δεν μπορω να παιζω πολυ ωρα γιατι δεν εχω μαθει με ακουστικα και αρχιζω και στρεσαρομαι γιατι δεν ξερω τι γινεται στο περιβαλον διπλα μου.

Κι εγώ δεν μπορώ με ακουστικά για πολύ ωρα. 

Δημοσ.

καλημερα.εχει τυχει σε καποιον ο ηχος στα μενου της κονσολας να ειναι πολυ πιο δυνατος απο οταν παιζεις games?

μου φενεται στα παιχνιδια πολυ χαμηλος και οταν μπω στα μενου πρεπει να χαμηλωσω την τηλεοραση?

εχω το Χ.

Δημοσ.

Βγήκε ASHEN σήμερα (Day One Game Pass) και το παιχνίδι τα πάει πάρα πολύ καλά στις κριτικές του! Μαζί με το Mutant Year Zero και τα επερχόμενα Below , Kingdom Two Crowns, HellBlade και PES 2019 (αυτά ξεχώρισα από την λίστα εδώ) μιλάμε για σκασμό από παιχνίδια που έρχονται.

Πολύ επιθετική η MS όσον αφορά την συνδρομητική της υπηρεσία - κερδισμένοι εμείς φυσικά!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sir_Teraflop είπε

Βγήκε ASHEN σήμερα (Day One Game Pass) και το παιχνίδι τα πάει πάρα πολύ καλά στις κριτικές του! Μαζί με το Mutant Year Zero και τα επερχόμενα Below , Kingdom Two Crowns, HellBlade και PES 2019 (αυτά ξεχώρισα από την λίστα εδώ) μιλάμε για σκασμό από παιχνίδια που έρχονται.

Πολύ επιθετική η MS όσον αφορά την συνδρομητική της υπηρεσία - κερδισμένοι εμείς φυσικά!

Ακριβως.ηρθα απο το αντιπαλο στρατοπεδο εδω και καπιους μηνες.και δεν τους αναγνωριζω σε σχεση με οταν μπηκα.οταν πειρα το x πριν λιγο καιρο στο νετ και στο store υπηρχε ακρα του ταφου σιωπη.εδω και λιγο καιρο πεφτουν βροχη απο δηλωσεις και απο κινησεις που αν συνεχισουν ετσι σε 3 χρονια που λεει ο λογος δεν θα υπαρχει η sony.(κακο για μας βεβαια) αλλα φενεται οτι χωνουν το χερι βαθια στην τσεπη και θελουν να δειξουν πια ειναι η ms.αγοραζουν-κλεινουν συμφωνιες στο ενα studio μετα το αλλο λες και ειναι γλυφιτζουρια και μεσα στο game pass ερχονται παιχνιδια σε ρυθμους καταιγιδας και δεν ξερω τι να πρωτοπαιξω.δεν μπορω να φανταστω μολις βγαλουν ολα αυτα τα studio παιχνιδια για την τωρινη η την επομενη κονσολα σε κανα χρονο+ τι εχει να γινει.και φαντασου που θα τα εχουμε ολα απο την πρωτη μερα στο game pass.οπως σιγουρα φενεται στην επομενη γενια θα τριβουμε τα ματια μας. Χρημα με το φτυαρι λες και εβαλαν στο ματι την sony και θελουν να την αφανισουν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα εχει παρει καποιος απο το φορουμ το game pass 12 μηνες με 60 € και αν ναι απο ποιό site ? ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...