Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Για πειτε μου την γνωμη σας αν θελετε:

Λοιπον εχω ps4 και σκεφτομαι να αγορασω xbox one s μονο για κανα ονλαιν στο halo και το gears of war. Game passes κλπ δεν με συγκινουν.

Θυμιζουν αυτα τα δυο παιχνιδια τιποτα απο τις χρυσες τους εποχες στο 360? Ειναι γενικα το ιδιο υφος ή τους εχουν πεταξει τα ματια; Κοσμο ονλαιν μαζευουν ή εχουν ξεχαστει;

Αλλα παιχνιδια αποκλειστικά που να ειναι must play ή/και να εχουν εκπληκτικο online υπαρχουν; Εκτος του Forza!

Ευχαριστω!

Από online δεν ξέρω να σου πω σίγουρα αλλά το gears of war και halo τα τελευταία σε campaign τουλάχιστον για εμένα αξίζουν μετά άλλο αποκλειστικό είναι το quantum break αλλά ούτε καν το κατάλαβα ποτέ το τερμάτισα το forza horizon 3 και 4 που έπαιξα αξίζουν σίγουρα ότι καλύτερο σε racing έχω παίξει μετα ίσως και να σου αρέσει και το state of decay νομίζω λέγεται σχετικά καλό είναι. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω και εγώ αυτά που αναφέρθηκαν γιατί μέχρι στιγμής από την ημέρα που παρέλαβα το one s (με την προσφορά στα 169 πριν μια βδομάδα παραλαβή), παίζω μόνο το FIFA γιατί το ήθελα προσωπικά και από εκεί και πέρα έχω αφήσει και κατεβαίνουν το quantum break και το tomb raider. Γενικά δεν γνωρίζω από παιχνίδια καθώς ήμουν (είμαι) αποκλειστικός gamer τύπου fm,csgo παιχνίδια δηλαδή κλαιν!! Έψαχνα ... έψαχνα 2-3 μέρες και το μόνο που με συγκίνησε ήταν αυτό το quantum break.

Να κάνω μια ερώτηση γιατί είμαι και άσχετος από την κονσόλα, πχ κατεβάζω το pubg/battlefield κτλπ και μπορώ να συνδέσω keyboard/mouse και να παίξω από την κονσόλα; Διότι δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεις να παίξεις αυτά τα παιχνίδια με το controller. (Νιώθω και λίγο βλάκας με την ερώτηση χαχα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, teoqq είπε

Θα δοκιμάσω και εγώ αυτά που αναφέρθηκαν γιατί μέχρι στιγμής από την ημέρα που παρέλαβα το one s (με την προσφορά στα 169 πριν μια βδομάδα παραλαβή), παίζω μόνο το FIFA γιατί το ήθελα προσωπικά και από εκεί και πέρα έχω αφήσει και κατεβαίνουν το quantum break και το tomb raider. Γενικά δεν γνωρίζω από παιχνίδια καθώς ήμουν (είμαι) αποκλειστικός gamer τύπου fm,csgo παιχνίδια δηλαδή κλαιν!! Έψαχνα ... έψαχνα 2-3 μέρες και το μόνο που με συγκίνησε ήταν αυτό το quantum break.

Να κάνω μια ερώτηση γιατί είμαι και άσχετος από την κονσόλα, πχ κατεβάζω το pubg/battlefield κτλπ και μπορώ να συνδέσω keyboard/mouse και να παίξω από την κονσόλα; Διότι δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεις να παίξεις αυτά τα παιχνίδια με το controller. (Νιώθω και λίγο βλάκας με την ερώτηση χαχα)

Νομίζω πως πρόσφατα έδωσε την δυνατότητα να συνδέσεις πληκτρολόγιο και ποντίκι αλλά δεν είμαι σίγουρος και δεν ξέρω αν λειτουργεί σε όλα τα παιχνίδια

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teoqq είπε

Το Battlefield V θα υποστηρίζει πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για monitor σε λίγο αντί για τηλεόραση....

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Το Battlefield V θα υποστηρίζει πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για monitor σε λίγο αντί για τηλεόραση....

τι ειπες τωρα!!!! αυτο και αν ηταν βομβα!! λογικα θα ακολουθησει και η σονυ και το πραγμα θα ξεφυγει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teoqq είπε

Δίχως να είμαι ειδικός δεν το δοκίμασα αλλά θα το κοιτάξω αλλά νομίζω fortnite και ακόμη ένα δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα πως λέγεται υποστηρίζουν πληκτρολόγιο και ποντίκι τουλάχιστον για αρχή όταν είχαν ανακοινωθεί. Αλλά θα το δοκιμάσω να δω αν και έχω ανταπτορα και μπορώ να παίξω όλα τα παιχνίδια με πληκτρολόγιο και ποντίκι και σε xbox και σε ps4. 

3 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Δίχως να είμαι ειδικός δεν το δοκίμασα αλλά θα το κοιτάξω αλλά νομίζω fortnite και ακόμη ένα δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα πως λέγεται υποστηρίζουν πληκτρολόγιο και ποντίκι τουλάχιστον για αρχή όταν είχαν ανακοινωθεί. Αλλά θα το δοκιμάσω να δω αν και έχω ανταπτορα και μπορώ να παίξω όλα τα παιχνίδια με πληκτρολόγιο και ποντίκι και σε xbox και σε ps4. 

Πάντως μπορεί να το υποστηρίζει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι αλλά δεν το υποστηρίζει για όλα τα παιχνίδια αυτό είναι καθαρά θέμα προγραμματιστών. 

Δημοσ.

Από το 2013 όταν είδα το hardware στις κονσόλες είχα προβλέψει αυτήν την εξέλιξη: "κλειδωμένα PC". Στην πραγματικότητα αυτό που ήταν "δούρειος ίππος" των developers για να μην τραβήξουν αυτά που τραβήξανε την προηγούμενη γενιά (ease of porting) είναι πλεονέκτημα για τις εταιρείες που θα αγκαλιάσουν αυτό το "concept". H Sony ναι μεν έχει υποστήριξη M+K από ότι ξέρω σε κάποια παιχνίδια αλλά την θεωρώ "half-arsed" που λέμε. Μην ξεχνάμε ότι ξήλωσε το "other-OS" a.k.a. Linux mode από το PS3. Άλλωστε το έχει δηλώσει ο CEO της ότι τα PC είναι "εχθρός".

Η MS από τη άλλη - όχι μόνο έχει τις εφαρμογές (apps) για κάτι τέτοιο πλέον - αλλά πιθανολογώ ότι είναι και το end-game της.

Όσον αφορά εμάς σαν gamers να μην ξεχνάμε ότι ένα από τα είδη που μας είναι "απρόσιτα" για παράδειγμα δεν είναι τα FPS αλλά τα Strategy. Για παράδειγμα εμένα με απωθεί να παίξω Halo Wars με το controller αλλά με ποντίκι/πληκτρολόγιο θα είναι μια χαρά. Όπως και το πιθανό Age of Empires που θα βγει, το wasteland 4 (Inxile εξαγορά) κλπ... 😏

Το Mechwarrior 5 θα είναι φυσικά το αποκορύφωμα που επίσης ανακοινώθηκε M+K Support (αν και αυτό παίζεται και με controllers ανεκτά αλλά μόνο με "βαριά" mechs).

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Όσον αφορά εμάς σαν gamers να μην ξεχνάμε ότι ένα από τα είδη που μας είναι "απρόσιτα" για παράδειγμα δεν είναι τα FPS αλλά τα Strategy. Για παράδειγμα εμένα με απωθεί να παίξω Halo Wars με το controller αλλά με ποντίκι/πληκτρολόγιο θα είναι μια χαρά. Όπως και το πιθανό Age of Empires που θα βγει, το wasteland 4 (Inxile εξαγορά) κλπ... 😏

Εγώ το έπαιξα στο pc μιας είναι play anywhere 😂

Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν με Controller κ θα το παρατούσα αμέσως. 

Δημοσ.

οκ τοσα χρονια παντως ηταν για πολους ευσεβης ποθος το ποντικι ειδικα σε πρωτου προσωπου παιχνιδια τωρα αν παιξει αυτο θα ειναι μια επανασταση και σιγουρα θα παρουν και ενα μεγαλο ποσοστο παιχτων απο την πιτα του pc

Δημοσ.

Καλησπέρα

για όποιον θέλει συνδρομή LIVE GOLD , 12 ΜΉΝΕΣ στα 36,99 στο cdkeys + 1 μηνας με την αυτόματη ανανέωση

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360

εχω ανοίξει και σχετικό θέμα με περισσότερα στοιχεία στις προσφορές 

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα,

σκέφτομαι να πάρω σαν δώρο ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ και ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ τα οποία να ταιριάζουν απόλυτα με το XBOX ONE S που έχω.

Τι έχετε να προτείνετε;

Δεν γνωρίζω καθόλου απο ακουστικά και θα ήθελα την γνώμη σας.....να είναι ασύρματα ή να συνδέονται στο χειριστήριο; Στην περίπτωση των ασύρματων θα έχω προβλήματα με την μπαταρία τους, κάθε πόσο χρειάζονται φόρτιση;

Επιπλέον, αυτό που θα με ενδιέφερε (αν υπάρχει) είναι να μου δίνει την εντύπωση τρισδιάστατου ήχου (πχ όταν πλησιάζει κάποιος απο πίσω σε ένα παιχνίδι να σου δημιουργούν τα ακουστικά ακριβώς αυτήν την εντύπωση)....δεν ξέρω αν υποστηρίζεται αυτό απο το xbox, το παιχνίδι, τα ακουστικά κλπ απλά ρωτάω για να μαθαίνω.....

ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tempo είπε

καλημέρα,

σκέφτομαι να πάρω σαν δώρο ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ και ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ τα οποία να ταιριάζουν απόλυτα με το XBOX ONE S που έχω.

Τι έχετε να προτείνετε;

Δεν γνωρίζω καθόλου απο ακουστικά και θα ήθελα την γνώμη σας.....να είναι ασύρματα ή να συνδέονται στο χειριστήριο; Στην περίπτωση των ασύρματων θα έχω προβλήματα με την μπαταρία τους, κάθε πόσο χρειάζονται φόρτιση;

Επιπλέον, αυτό που θα με ενδιέφερε (αν υπάρχει) είναι να μου δίνει την εντύπωση τρισδιάστατου ήχου (πχ όταν πλησιάζει κάποιος απο πίσω σε ένα παιχνίδι να σου δημιουργούν τα ακουστικά ακριβώς αυτήν την εντύπωση)....δεν ξέρω αν υποστηρίζεται αυτό απο το xbox, το παιχνίδι, τα ακουστικά κλπ απλά ρωτάω για να μαθαίνω.....

ευχαριστώ

Ενσυρματα θα προτεινα, τα ασυρματα ξεφευγουν πολυ οικονομικα. Κατι σε Κingston HyperX ας πουμε. 3D ηχο υποστηριζει η κονσολα μεσω της ρυθμισης windows sonic για τα ακουστικα, ομως προτιμω ξερο στερεοφωνικο ηχο προσωπικα.

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tempo είπε

καλημέρα,

Τι έχετε να προτείνετε;

ευχαριστώ

Ενσύρματα θα σου πρότεινα hyperx cloud 2 η τα creative h7 η αν δεν θες να δώσεις 100 με 100 κάτι τα PLANTRONICS RIG 400 με dolby atmos 60 κάπου εκεί έχουν. Ασύρματα είναι ποίο ακριβά μετά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tempo είπε

ευχαριστώ

48 λεπτά πριν, kostiger είπε

3D ηχο υποστηριζει η κονσολα μεσω της ρυθμισης windows sonic για τα ακουστικα, ομως προτιμω ξερο στερεοφωνικο ηχο προσωπικα.

αυτή τη δυνατότητα του 3D ήχου την υποστηρίζει η κονσόλα, έτσι;

πρέπει να την υποστηρίζουν και τα ακουστικα λογικά, έτσι; έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο (το πιο οικονομικό) με αυτή τη δυνατότητα;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tempo είπε

αυτή τη δυνατότητα του 3D ήχου την υποστηρίζει η κονσόλα, έτσι;

πρέπει να την υποστηρίζουν και τα ακουστικα λογικά, έτσι; έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο (το πιο οικονομικό) με αυτή τη δυνατότητα;

Υποστηρίζει η κονσόλα ναι και 3d και dolby atmos κάποιοι λένε ότι και χωρίς ακουστικά 7.1 νιώθεις το ίδιο στο xbox αλλά δεν παρατήρησα κάτι για να είμαι απόλυτος, άρα ναι καλύτερα να είναι και τα δύο 7.1 να ξέρεις ότι είναι ψεύτικο τουλάχιστον στα περισσότερα ακουστικα ελάχιστα είναι αληθινά παράγουν αληθινό 3d αλλά είναι και πολύ ακριβά. Έχω διαβάσει καλά λόγια για τα PLANTRONICS RIG 400 δίχως να τα έχω δοκιμάσει αλλά είναι σχετικά οικονομικά 60 ευρω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...