Προς το περιεχόμενο

Freedom 251

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω βαλει εδω και καιρο στο ματι το γνωστο smartphone των 4$, αλλα δεν μπορω να βρω πληροφοριες. Μπορει καποιος να βοηθησει; Το εχει παρει κανεις; Κυκλοφορει εκτος Ινδιας και αν ναι απο που το παραγγελνεις; Ειναι απο τα γνωστα ωραια που ανατιναζονται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Komp23 είπε

Καλησπερα, εχω βαλει εδω και καιρο στο ματι το γνωστο smartphone των 4$, αλλα δεν μπορω να βρω πληροφοριες. Μπορει καποιος να βοηθησει; Το εχει παρει κανεις; Κυκλοφορει εκτος Ινδιας και αν ναι απο που το παραγγελνεις; Ειναι απο τα γνωστα ωραια που ανατιναζονται;

Τελικα ήταν απατη αυτό αφήνω τίποτα άλλο εχει συλληφθεί εδώ και καιρό  ο δημιουργός http://gr.pcmag.com/freedom-251/25555/news/sunelephthe-gia-apate-o-demiourgos-tou-smartphone-ton-4 τώρα πραγματικά πίστεψες ότι μπορείς να πάρεις smartphone με 4$;

Επεξ/σία από gusdevelopers
Δημοσ.

Δε θα τοποθετούσα τον λογαριασμό μου η θα εκανα το οτιδήποτε από τέτοια κινητά και δεν εννοώ μονο με τα 4 δολάρια.

Η εποχή που λέγαμε μυρμήγκι ειμαι δε θα με αγγίξουν έχουν περάσει στο παρελθόν απο την στιγμη που μυρμήγκια πλεον κάνουν hacking.το να πληκτρολογώ κάτι και να πηγαίνει σε εναν σερβερ σε ένα υπόγειο καπου στον πλανήτη δε το θέλω.

Ας με παρακολουθούν οι μεγάλοι τουλάχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/6/2018 στις 12:52 ΜΜ, Komp23 είπε

Πού το θυμήθηκες αυτό...πρέπει να χουν περάσει 2 χρόνια απ' όταν βγήκε.

Edit: και παραπάνω απ' ότι βλέπω τελικά...

Επεξ/σία από Pseudonumo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...