Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και δυο χρόνια έχω τεράστιο πρόβλημα μαζί τους ,στο θέμα προσβάσεις στο διαδίκτυο ,έχω πολύ χαμηλή ταχύτητα και συνεχώς κοροϊδεύουν λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ,τους πληροφορείς σε όλους τούς τόνους φωνής ότι υπάρχει πρόβλημα και σου λένε διάφορα ,άλλαξε  ρούτερ ,γραμμη,υπολογιστή και άλλα πολλά.

υπάρχει καποιος με το ίδιο πρόβλημα;;;;; ,υπάρχει ενα  κρατικός φορέας που μπορεί καποιος να παραπονεθεί;

η ειμαστε στο έλεος αυτών  των εταιριών;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν χιλιάδες ευχαριστημένοι χρήστες Wind, Vodafone, Cosmote και υπάρχουν εξίσου χιλιάδες δυσαρεστημένοι από ολες τις εταιρείες.

Χωρίς επιπλέον στοιχεία , κανείς δεν μπορεί να σου πεί τίποτα αξιόπιστο.

Χαρακτηριστικά

- Είδος σύνδεσης

- Απόσταση από DSLAM

- Στατιστικά ρουτερ

- Έλεγχος εσωτερικής εγκατάστασης (τα περισσότερα από τα προβλήματα στατιστικά είναι στην εγκατάσταση του χρήστη)

Επίσης αυτά τα δύο χρόνια τι κάνεις κάθεσαι και περιμένεις να λυθεί το πρόβλημα ; Γιατί δεν πας σε άλλο πάροχο ; 

Καλώς ήρθες στο φόρουμ παρεπιπτόντως.. 

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση .Με το πρόβλημα μου έχω καταλάβει ότι με κοροϊδεύουν ,διότι όταν τους φωνάζεις το πρόβλημα,λύνεται ως δια μαγείας ,και επανέρχεται συνήθως μετά από 10 15 ήμερες με ακριβώς ολόιδια συμπτώματα.
Δηλ πολύ αργό ίντερνετ. από το ΟΤΕ απέχω γύρο στα 2 χιλιόμετρα. έχω αλλάξει 5 ρουτερ ,τώρα έχω το δικό τους TD-W8960N     έχω αλλάξει 5 φόρες το καλώδιο από το εξωτερικό μπουάτ και 2 φορές υπολογιστή,τα οποία εργάζονται κανονικά σε άλλες παροχές,τώρα πάλι έχω χαμηλό ίντερνετ,τους ενημέρωσα και μου λένε ότι εχει πρόβλημα το ρουτερ  .
Υπάρχει καποια ιδιωτική υπηρεσία που να λύση το πρόβλημα και η αποκατάσταση του να ειναι διαχρονική ,και αν έχω από την πλευρά μου πρόβλημα να τους ζητήσω γραφτή συγνώμη και πρόστιμο να μου βάλουν   και αν έχουν από την δική τους πλευρά να με αποζημιώσουν για της ατελείωτες ώρες αναμονής και ταλαιπωρίας μου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...