matheostsik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Καλησπερα,εχω ενα s6 το οποιο ειχε σπασμενο τζαμακι καμερας και μεχρι να το αλλαξω η καμερα εχει "παρει" σκουπιδακια το οποια φαινονται στις φωτογραφιες,δεν αφηνουν την καμερα να κανει focus και γενικα να μην ειναι λειτουργισιμη.Ειχα ανεβασει μια αγγελια να δω αν πουληθει + θα προτιμουσα dual sim (αλλα απο οτι βλεπω δε φευγει),οποτε αποφασισα να βρω μια καμερα ειτε απο skroutz ειτε απο ebay και μετα απο αυτο το ποστ να δω αν μπορω να την αλλαξω μονος ή αν παω το κινητο σε καποιον ειδικο. 1. Ebay h skroutz? (ebay ειδα οτι δινονται και replacement kits πραγμα που με βολευει) 2. Καποιος που την εχει ξαναλλαξει θα μου προτεινε να το δοκιμασω ή οχι? ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ/ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ αλλα πιανουν τα χερια μου σε pc hardware. 3.Αν ξερει καποιος ατομο ή μαγαζι στο Ηρακλειο,Κρητης με σχετικα φθηνα εργατικα ωστε να τους παω εγω την καμερα και να την αλλαξουν να μου πει. ps. (ειχα παει σε γνωστο μαγαζι και μου ειπαν 90 ευρω καμερα+ εργατικα 😳 ,ενω βρισκω καμερα και τζαμακι γυρω στα 10 Ε ). Ευχαριστω!
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 θες βασικα καποια βασικα πραγματα. Original Camera, Φλατζες στεγανοποιησης και από εκει και περα μπορεις ακομα και αφηνοντας το κινητο στον ηλιο για λιγη ωρα να ζεσταθει η πλατη για να βαλεις μια πενα και να ξεκολλησεις πολυ πορσεκτικα την πλατη αλλιως θα την σπασεις και θα χρειαστεις καινουργια. Αν Αυτο που λεω ακουγεται μπακαλιστικο πρεπει να βρεις αλλο τροπο να θερμανεις την πλατη μεταξυ 60 και με κορυφη τους 75 βαθμους για το πολυ 18 λεπτα και να ακολουθησεις παλι την διαδικασια με την πενα για την αποκολληση της πλατης. Απο εκει και περα θες ενα σταυροκατσαβιδο να βγαλεις τις βιδες και μετα παλι ελαφρυ ζεσταμα για να μαλακωσουν οι φλατζες που ειναι στην οθονη ωστε να ξεκουμπωσει η οθονη απο το σασι ατοφια. αν φτασεις μεχρι εκει η καμερα ειναι το ευκολο. Πιστευω πως δεν αξιζει αν δεν ξερεις γιατι παιζεις με μεγαλες πιθανοτητες ζημιας και ειναι αμαρτια απο τον θεο
matheostsik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε θες βασικα καποια βασικα πραγματα. Original Camera, Φλατζες στεγανοποιησης και από εκει και περα μπορεις ακομα και αφηνοντας το κινητο στον ηλιο για λιγη ωρα να ζεσταθει η πλατη για να βαλεις μια πενα και να ξεκολλησεις πολυ πορσεκτικα την πλατη αλλιως θα την σπασεις και θα χρειαστεις καινουργια. Αν Αυτο που λεω ακουγεται μπακαλιστικο πρεπει να βρεις αλλο τροπο να θερμανεις την πλατη μεταξυ 60 και με κορυφη τους 75 βαθμους για το πολυ 18 λεπτα και να ακολουθησεις παλι την διαδικασια με την πενα για την αποκολληση της πλατης. Απο εκει και περα θες ενα σταυροκατσαβιδο να βγαλεις τις βιδες και μετα παλι ελαφρυ ζεσταμα για να μαλακωσουν οι φλατζες που ειναι στην οθονη ωστε να ξεκουμπωσει η οθονη απο το σασι ατοφια. αν φτασεις μεχρι εκει η καμερα ειναι το ευκολο. Πιστευω πως δεν αξιζει αν δεν ξερεις γιατι παιζεις με μεγαλες πιθανοτητες ζημιας και ειναι αμαρτια απο τον θεο Με καλύψεις φίλε ευχαριστώ!ήθελα να δω αν μπορώ να κάνω εύκολα λάθος και αν αυτό είναι ακριβό.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Αν το κανεις απλα εχε μπατονετες και καθαρο οινοπνευμα για να καθαρισεις καλα τις κολλες που μένουν στο σασι για να κολλησουν οι καινουργιες σωστα
kormos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Στις 8/6/2018 στις 12:47 ΜΜ, matheostsik είπε Καλησπερα,εχω ενα s6 το οποιο ειχε σπασμενο τζαμακι καμερας και μεχρι να το αλλαξω η καμερα εχει "παρει" σκουπιδακια το οποια φαινονται στις φωτογραφιες,δεν αφηνουν την καμερα να κανει focus και γενικα να μην ειναι λειτουργισιμη.Ειχα ανεβασει μια αγγελια να δω αν πουληθει + θα προτιμουσα dual sim (αλλα απο οτι βλεπω δε φευγει),οποτε αποφασισα να βρω μια καμερα ειτε απο skroutz ειτε απο ebay και μετα απο αυτο το ποστ να δω αν μπορω να την αλλαξω μονος ή αν παω το κινητο σε καποιον ειδικο. 1. Ebay h skroutz? (ebay ειδα οτι δινονται και replacement kits πραγμα που με βολευει) 2. Καποιος που την εχει ξαναλλαξει θα μου προτεινε να το δοκιμασω ή οχι? ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ/ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ αλλα πιανουν τα χερια μου σε pc hardware. 3.Αν ξερει καποιος ατομο ή μαγαζι στο Ηρακλειο,Κρητης με σχετικα φθηνα εργατικα ωστε να τους παω εγω την καμερα και να την αλλαξουν να μου πει. ps. (ειχα παει σε γνωστο μαγαζι και μου ειπαν 90 ευρω καμερα+ εργατικα 😳 ,ενω βρισκω καμερα και τζαμακι γυρω στα 10 Ε ). Ευχαριστω! Αν δεν έχεις ξαναεπιχειρήσει να ανοίξεις κινητό και κυρίως της κατηγορίας σου θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς σε κάποιο εξειδικευμένο σερβις γιατί ενδέχεται να χρειαστείς και πίσω καπάκι, όπως και να προκληθεί κι άλλη ζημιά στη συσκευή σου και να βγεί "άσκοπα" off. Εναλλακτικά συμβιβάσου να "παζαρέψεις" κι άλλο την τιμή σου ώστε να μπορέσεις με την υπάρχουσα "βλάβη" να το δώσεις... ...μόλις ξαναδιάβασα την αγγελία σου. Γιατί δεν απευθύνεσαι σε αυτόν που σου άλλαξε την οθόνη; Προφανώς απο εκείνη την επισκευή προέκυψε τώρα το θέμα που αναφέρεις και πρέπει να επιδιορθωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα