ntelis1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) θελω να αλαξω τα windows απο 32 bit στα 64 χωρις φορματ αν γινεται!!!Ειδα στο youtube κατι λετε να δουλευει δεν το δοκιμασα ακομα.θελω να γινουν 64 ωστε να διαβαζει ολοι την ραμ γιατι διαβαζει εως 3gb τα 32 bit.O Επεξεργαστης μου ειναι για 64 Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από ntelis1
mphxths Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Αν νομιζεις οτι ενα λειτουργικο μπορει να αλλαξει απο 32bit σε 64bit μονο με την μετανονομασια 2 αρχειων...ξεκινα...και ο θεος μαζι σου. Θα επρεπε να ψιλιαστεις την δουλεια που ενω στην αρχη δειχνει οτι αναγραφεται οτι το λειτουργικο ειναι 32bit στο τελος κοβει το βιντεο στο reboot , ενω η αδιασειστη αποδειξη θα ηταν να εδειχνε το συστημα να αναφερει οτι πλεον ειναι 64bit. Και ενα δευτερο βιντεο που βρηκα που ισχυριζεται το ιδιο πραμα , παλι το κοβει στο τελος..τυχαιο? 1
ss13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Όσο παίδεμα θα φας για να βρεις λύση , θα έχεις κάνει κανονικό Format , είναι χωρίς ουσία αυτό που λες 😎 1
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Τα 64bit windows ΔΕΝ έχουν kernel64.dll και user64.dll. Μόνο kernel32.dll και user32.dll. Δεν ξέρω τι παπαριές κάνει ο τύπος αλλά δεν πρόκειται να δουλέψει κάτι τέτοιο. 1
ntelis1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Ευχαριστω παιδια τελικα μαπα το καρπουζι δεν το δοκιμασα καν.Το εκανα φορματ και τελειωσε η υποθεση! Thanks anyway
Archilleo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ισως να γινεται με αναβαθμιση, δεν το εχω δοκιμασει, αλλα για ποιο λογο;; Κανε φορματ, καθαρισε το PC σου και αν τα windows ειναι σε ξεχωριστο παρτισιον, ακομη καλυτερα. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από Archilleo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα