Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skillbill007 είπε
4 λεπτά πριν, saruman123 είπε

το θυμαμαι! αλλα σε τιμες σκρουτζ ηταν 229 για το mini, τωρα εχω βρει 150 το lite που δεν το εχει σε σκρουτζ και bestprice.

Δες το στο Kimovil ....

Ξεκινά στα 133€.

Δημοσ.

Ο 625 είναι στα 14nm, σε σχέση με τα 28 nm του 652, έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, στα τεστ μπορεί ο 652 να ειναι πιο γρήγορος στην πράξη θεωρώ καλύτερο τον 625.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ο 625 ειναι αρκετά καλύτερος overall.

TS πάρε το rn5 ή το g6. Τα υπολοιπα δεν έχουν νοημα αντικειμενικα. Αν σου αρεσει καποιο προσωπικά αλλη ιστορία. 

Συμφωνώ απόλυτα... 

Δημοσ.

ναι εκει εχω καταληξει και γω απλα κατα βαση δεν θελω να ξεπερασω τα 250 που μου δινει η ασφαλεια.. αλλα δεν βλεπω αλλη λυση..

να ρωτησω κατι επειδη εχω μπερδευτει με το kimovil, τελικα απο σαιτ απο Κινα αξιζει να παραγγειλω η οχι? πληρωνεις ελληνικο τελωνειο για αποθηκες εκτος Ευρωπης οποτε τελικα δεν αξιζει η τυχαινει και να το γλιτωσεις? γιατι στα πιο πολλα εχει και κατι διαρκειες αποστολης 20-30 εργασιμες..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, skillbill007 είπε

ναι εκει εχω καταληξει και γω απλα κατα βαση δεν θελω να ξεπερασω τα 250 που μου δινει η ασφαλεια.. αλλα δεν βλεπω αλλη λυση..

να ρωτησω κατι επειδη εχω μπερδευτει με το kimovil, τελικα απο σαιτ απο Κινα αξιζει να παραγγειλω η οχι? πληρωνεις ελληνικο τελωνειο για αποθηκες εκτος Ευρωπης οποτε τελικα δεν αξιζει η τυχαινει και να το γλιτωσεις? γιατι στα πιο πολλα εχει και κατι διαρκειες αποστολης 20-30 εργασιμες..

Το πιο σίγουρο μέχρι στιγμής που δεν περνάς τελωνείο είναι το Banggood.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα πηρα το honor 9 στα 300 ευρω ακριβως με μεταφορικα, θηκη και προστατευτικο οθονης, που εχει και οσα θελω και ιδιο λειτουργικο με το προηγουμενο κινητο μου για να μην ψαχνομαι και καλυπτει οσα θελω. προς το παρον το βλεπω ταχυτατο, (σκορ 145.900 στο antutu αν και το ιντερνετ ανεφερε 175.000) και με πολυ καλη φωτογραφικη και σε Low light.. πολυ ευχαριστημενος, το προτεινω οσο υπαρχει ακομα σε κυκλοφορια, αν και το μαυρο χρωμα δεν βρισκεται πια..

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, skillbill007 είπε

τελικα πηρα το honor 9 στα 300 ευρω ακριβως με μεταφορικα, θηκη και προστατευτικο οθονης, που εχει και οσα θελω και ιδιο λειτουργικο με το προηγουμενο κινητο μου για να μην ψαχνομαι και καλυπτει οσα θελω. προς το παρον το βλεπω ταχυτατο, (σκορ 145.900 στο antutu αν και το ιντερνετ ανεφερε 175.000) και με πολυ καλη φωτογραφικη και σε Low light.. πολυ ευχαριστημενος, το προτεινω οσο υπαρχει ακομα σε κυκλοφορια, αν και το μαυρο χρωμα δεν βρισκεται πια..

Με γεια, ραδιόφωνο δεν έλεγες ότι ήθελες;;;; 

Δημοσ.

μια ελαχιστη παραχωρηση, αφου σκεφτηκα οτι και στο προηγουμενο που το χα δε το χα βαλει πανω απο 5 φορες 2 χρονια.. ετσι κ αλλιως στο μετρο δεν εχει σημα το ραδιοφωνο, και υπεργεια η ειμαι με το αμαξι που εχω η αλλιως αααν το θελω βαζω ενα αππ και ακουω ονλαιν!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...