Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To θεμα ειναι οτι εχω γυρω στα 250 ευρω καλυψη απο την ασφαλιστικη για κινητο σε περιπτωση κλοπης. Οποτε αν το επαιρνα ουσιαστικα δωρεαν καλως! ειδαλλως βαζω ενα 50αρικο για το p20 η το xiaomi! θα παω σε καποιο καταστημα να τα δω και απο κοντα καλυτερα, g6,honor 8 (που ειδα οτι με καλυπτει και ειναι στα 242 στο σκρουτζ) p20 και xiaomi

11 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

285€ εχει το LG G6 πια

https://www.bestprice.gr/item/2155010991/lg-g6-32gb.html

Αν και στα 199€ που παιζει αυτες τις ημερες το Xiaomi Redmi Note 5 ειναι το απολυτα δελεαστικο πακέτο!

199 σε ποιο καταστημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, skillbill007 είπε

To θεμα ειναι οτι εχω γυρω στα 250 ευρω καλυψη απο την ασφαλιστικη για κινητο σε περιπτωση κλοπης. Οποτε αν το επαιρνα ουσιαστικα δωρεαν καλως! ειδαλλως βαζω ενα 50αρικο για το p20 η το xiaomi! θα παω σε καποιο καταστημα να τα δω και απο κοντα καλυτερα, g6,honor 8 (που ειδα οτι με καλυπτει και ειναι στα 242 στο σκρουτζ) p20 και xiaomi

199 σε ποιο καταστημα?

Ο Γερμανος το ξεκινησε αλλα νομιζω οτι ολοι εκαναν πια price match.

https://www.germanos.gr/product/xiaomi-redmi-note-5-dual-64gb/20373377/

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Αν και στα 199€ που παιζει αυτες τις ημερες το Xiaomi Redmi Note 5 ειναι το απολυτα δελεαστικο πακέτο!

Το οποίο δεν έχει NFC  .

Εκτός και αν κάνει παραχώρηση σε αυτό το κομμάτι.

Δημοσ.

Στα 200 δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο από το redmi note 5. Εγώ στην τιμή αυτό θα επέλεγα. Αλλιως δίνεις αλλά 85 και πας στο g6 που έχει και nfc και καλύτερη κάμερα,οθόνη, αλλά χειρότερη μπαταρία. 

Δημοσ.

Από περιέργεια πόσοι από σας έχετε χρησιμοποιήσει NFC και σε ποιες περιπτώσεις; εμένα δεν μου χρειάστηκε ποτέ.

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι δεν εχουν χρησιμοποιησει nfc ποτε τους απλα εγινε της μοδας τωρα τελευταια με το ηλεκτρονικο εισ. στα μεσα μεταφορας(που προφανως και χωρις αυτο κανεις την δουλεια σου).

Σε καμια περιπτωση η απουσια nfc ή και type c θυρας δεν ειναι deal breaker σε αυτα τα χρηματα για αυτα που προσφερει το κινητο μεσα στα οποια ειναι και κανονικα 2ετης εγγυηση.

Δημοσ.

Πότε δεν το χρησιμοποιώ.

Αλλά επειδή ο ts το αναφέρει άρα προφανώς εκείνος το χρησιμοποιεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/6/2018 στις 7:44 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Ο Γερμανος το ξεκινησε αλλα νομιζω οτι ολοι εκαναν πια price match.

https://www.germanos.gr/product/xiaomi-redmi-note-5-dual-64gb/20373377/

mobile pay.. εχει ηδη ξεκινησει στο εξωτερικο και τον τελευταιο μηνα εβγαλαν και οι ελληνικες τραπεζες το αππ τους.. πληρωνεις ανεπαφα απο το κινητο, τουτεστιν δεν χρειαζεται να κουβαλας πορτοφολι, εισιτηριο και καρτα απο το κινητο σου! Τελος παντων , θα παω μαλλον για p20lite να τελειωνω που τα εχει ολα στα 295.. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις!

Επεξ/σία από skillbill007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry αλλα τα θεωρω πολλα τα 300€ για το P20 lite. Στην ιδια τιμη το LG G6 ειναι σαφως καλυτερο.  Εσυ κρινεις βεβαια.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Sorry αλλα τα θεωρω πολλα τα 300€ για το P20 lite. Στην ιδια τιμη το LG G6 ειναι σαφως καλυτερο.  Εσυ κρινεις βεβαια.

Ισχυει,βεβαια για τις αναγκες του τον καλυπτει απλα δεν ειναι value for money. Απλα ts να ξερεις οτι δεν εχει τις ιδιες leica καμερες με το P20 και P20 pro, εκτος των διαφορων σε soc.

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω γιατι το λετε αυτο, εφοσον το g6 ειναι καλυτερο μονο στην πισω καμερα με την καμερα του p20 να ειναι αξιοπρεπεστατη και στην οθονη που δεν με ενδιαφερει δεν θα βλεπω και ταινιες εκει. ενω υστερει σε μπαταρια εως 50% στα benchmarks που βλεπω και το αναφερουν πολλοι στις κριτικες του σκρουτζ και εχει τη μιση χωρητικοτητα. για την επαγγελματικη χρηση που το θελω αυτα ειναι πιο σημαντικα 

Δημοσ.

Να πω κι ενα καλο. Το P20 lite εχει πολυ καλη αισθηση στο χέρι και ειναι ελαφρυ. Πραγματικα το καταλαβαίνεις. Τα μολις 140gr κανουν αισθηση. Η οθονη του μου αρεσει και εχει πολυ καλη αποκριση κατι που δεν θα ελεγα για πολλα κινητα μιας και την αποκριση της οθονης του iPhone δυσκολα την πλησιαζουν.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, skillbill007 είπε

δεν καταλαβαινω γιατι το λετε αυτο, εφοσον το g6 ειναι καλυτερο μονο στην πισω καμερα με την καμερα του p20 να ειναι αξιοπρεπεστατη και στην οθονη που δεν με ενδιαφερει δεν θα βλεπω και ταινιες εκει. ενω υστερει σε μπαταρια εως 50% στα benchmarks που βλεπω και το αναφερουν πολλοι στις κριτικες του σκρουτζ και εχει τη μιση χωρητικοτητα. για την επαγγελματικη χρηση που το θελω αυτα ειναι πιο σημαντικα 

Καπου εχεις μπερδευτει. Το G6 ειναι ανωτερο παντού σε σχεση με το P20lite  και με χαώδη διαφορά σε κεντρική κάμερα και soc. Στο μόνο σημείο που ίσως υστερεί είναι η σελφοκάμερα. Για αυτό ακριβώς λέμε ότι δεν είναι value for money, γιατί ακριβώς στο ίδιο μπάτζετ παίρνεις κινητό με διπλάσιες επιδόσεις και καλύτερη ποιότητα κατασκευής, συν το IP68. Αυτό δεν σημαίνει ότι για τις ανάγκες που περιέγραψες δεν θα σε καλύψει το p20lite απλά ότι δεν θα είναι όσο smooth στο μέλλον όσο το G6. Δες και συγκριτικά. Υποψιν το P20lite σε σχέση με το P20 και το P20 pro απλά μοιάζουν εμφανισιακά και στο όνομα. Τίποτα μα τίποτα άλλο.

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-p20-lite,lg-g6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...