Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, agrio.imeros είπε

Κύριε Γιάννη, αυτά που νοικιάζετε(σπίτια, αποθήκη) είναι με συμβόλαια που έχουν υποβληθεί στο taxis.net  από εσάς και
υπάρχει έγκριση-αποδοχή από τον ενοικιαστή ;  Έτσι δεν είναι η διαδικασία από το 2015 και μετά;

Ετσι ακριβως φιλε μου.Και χειρογραφο συμβολιαο που δεν εχει καταργηθει και καταχωρημενο στο taxis

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ετσι ακριβως φιλε μου.Και χειρογραφο συμβολιαο που δεν εχει καταργηθει και καταχωρημενο στο taxis

Spoiler

ευχαριστώ για την απάντηση...:-)

Συμβόλαιο που προϋποθέτει εκτός από συμφωνημένες ημερομηνίες, μηνιαίο μίσθωμα κτλ
και ενεργειακό πιστοποιητικό(έξοδο ιδιοκτήτη) για να προχωρήσει. Στη συνέχεια για
να γίνει η αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ μετά την ενοικίαση(δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω
ότι και αυτό πρέπει να έχει γίνει υποχρεωτικό) θα χρειαστεί το επικυρωμένο από την
εφορία–taxis.net συμβόλαιο και σχέδιο-πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου το οποίο αν είναι παλιό
πρέπει να εκδοθεί καινούριο(έξοδο ιδιοκτήτη) με όλες τις διορθώσεις στις εγκαταστάσεις,
τοποθέτηση αντιηλεκτροπληξιακού ρελέ(υποχρεωτικό) κτλ που και αυτά είναι έξοδα ιδιοκτήτη.
Δεν ξέρω αν τηρήθηκε τίποτα από τα παραπάνω αλλά αν δεν υπάρχει συμβόλαιο που δεν
έχει καταθέσει ηλεκτρονικά ο ιδιοκτήτης και δεν έχει κάνει αποδοχή ο ts καλά θα ήταν
να την ψάξει λίγο παραπάνω... για αρχή θα πρότεινα  να κάνει καμιά ερώτηση στο λογιστή του...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...