Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο περιεργια , πως λέγεται το topic που συζητάμε? Αν είναι για να λύσω το πρόβλημα να τραβιέμαι με restore σε καινούριο κινητό και ύστερα από την ταλαιπωρία να της βρω λύση σε επαφές και μηνύματα προερχόμενη απο windows 10 , ε τότε άστα βραστά...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, amp829 said:

απο περιεργια , πως λέγεται το topic που συζητάμε? Αν είναι για να λύσω το πρόβλημα να τραβιέμαι με restore σε καινούριο κινητό και ύστερα από την ταλαιπωρία να της βρω λύση σε επαφές και μηνύματα προερχόμενη απο windows 10 , ε τότε άστα βραστά...

«iOS 11.4.1, τρώει τη μπαταρία στο πιτς φιτίλι», γιατί ρωτάς; Μήπως εννοείς ότι ό,τι γράφει ο τίτλος ενός θέματος στο Insomnia, είναι πανανθρώπινη αλήθεια;

Πάμε στο θέμα:

Ποια είναι η ταλαιπωρία στο Restore from Backup?

Οι επαφές τι σχέση έχουν, ακόμα και στο Restore as New?

Εσύ λοιπόν,  τι τής προτείνεις να κάνει;

Τέλος, να βοηθήσω στη λύση ήθελα. Αν εσύ το μόνο που ήθελες, ήταν να αποδείξεις ότι η 11.4.1 έχει πρόβλημα, οκ. Παρ’ της ένα Android να μην έχει κανένα πρόβλημα.  😂

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, amp829 είπε

βάλε ios 12

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω iOS 12 beta 7 και ήθελα εδώ και μέρες να κάνω restore για να “καθαρίσει” το κινητό μου.Η απορία μου είναι η εξης.Με το restore θα μου ξανά βάλει την beta 7 ή iOS 11.4.1.;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, PantelisPt είπε

Καλησπέρα έχω iOS 12 beta 7 και ήθελα εδώ και μέρες να κάνω restore για να “καθαρίσει” το κινητό μου.Η απορία μου είναι η εξης.Με το restore θα μου ξανά βάλει την beta 7 ή iOS 11.4.1.;

για να κατεβεις σε προηγουμενο ios απο beta αν δεν κανω λαθος πρεπει να κατεβασεις εσυ το fw, αρα λογικα θα βρεις και θα κατεβασεις το 11.4.1.

Αν πας απλα να κανεις restore απο τη συσκευη σου θα μεινεις εκει που εισαι σε ios.

9 ώρες πριν, amp829 είπε

καλησπερα , πως το βαζω το 12αρι ειναι safe  ? 

δεν ειναι safe οχι. Καμια beta εξορισμου δεν ειναι, ακομα και public. πχ την 7 την κατεβασαν αμεσως γιατι κρασαρε πολλα τηλ, και εχθες εδωσαν την 8. καταλαβαινεις ....

για να την βαλεις πας:

https://beta.apple.com/sp/betaprogram/

και ακολουθεις τις οδηγιες

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

για να κατεβεις σε προηγουμενο ios απο beta αν δεν κανω λαθος πρεπει να κατεβασεις εσυ το fw, αρα λογικα θα βρεις και θα κατεβασεις το 11.4.1.

Αν πας απλα να κανεις restore απο τη συσκευη σου θα μεινεις εκει που εισαι σε ios.

δεν ειναι safe οχι. Καμια beta εξορισμου δεν ειναι, ακομα και public. πχ την 7 την κατεβασαν αμεσως γιατι κρασαρε πολλα τηλ, και εχθες εδωσαν την 8. καταλαβαινεις ....

για να την βαλεις πας:

https://beta.apple.com/sp/betaprogram/

και ακολουθεις τις οδηγιες

Η public beta ειναι πιο safe για λειτουργικο γιατι οτι ειναι να γινει τα τρωνε οι dev.

Αλλα και παλι δεν ειναι για main phone.Με δικη του ευθυνη ο καθενας.

13 ώρες πριν, PantelisPt είπε

Στο restore μενεις στην ιδια εκδοση. ΑΛλα αν θες να κατεβεις σε ios 11 μπορεις μεσω itunes.

9 ώρες πριν, amp829 είπε

καλησπερα , πως το βαζω το 12αρι ειναι safe  ? 

Η public beta που μπορεις να βαλεις ειναι εν μερη safe. Ενας μηνας εμεινε περιμενε το release να εχεις το κεφαλι σου "ησυχο".

Εγω ειχα day1 το ios 12 και δεν ειχα κανενα προβλημα εκτοσ απο 1 με το gps. Ειχε bug για 2 εκδοσεις δεν δουλευε καλα το tracking και προχωρουσα και με εδειχνε στασιμο και μετα απο λιγο με πηγαινε στο σημειο π ειμαι.

Εκτος απο αυτο τιποτα αλλο. Καλυτερη μπαταρια και καλυτερο performance γενικως.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, amp829 είπε

έκανε αναβάθμιση στο ios 12 χθες βράδυ και το πρόβλημα με το battery drain παραμένει!'

Κάνε restore το κινητό μέσω iTunes. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...