Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε μένα μετά την αναβάθμιση σε 11.4.1 φαίνεται να έστρωσε η μπαταρία. Μετά από 12 ώρες αναμονή και 2:40 SOT και είμαι στο 63%. Επιτέλους γιατί είχε καταντήσει αηδία. Iphone 6s 

• Like 2
Δημοσ.

Επιτελους περασα την 11.4.1  σε iphone Χ και εστρωσε ξανα η μπαταρια...

η 11.4 ηταν χειροτερη και απο 2.000cc  turbo αυτοκινητο.

Αναβαθμιστε αφοβα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες μολις πηρα το SE και ειναι με 11.2.1 να βαλω την 11.4.1 η οχι?

Ακου διαφορα για battery drain και αλλα οποιος ξερει ας απαντησει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, patsakos. D said:

Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο τηλέφωνό σου. Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ειδικά με την 11.4.1. Τα drains που ακούς, συνήθως, είναι συνδυασμός κάποιων ρυθμίσεων/εφαρμογών και του iOS. Δεν παρατηρείται σε όλους (εγώ π.χ. δεν είχα πρόβλημα με καμμία version στο SE, αγορασμένο day one (2016). Απ' ό,τι ακούγεται για την 11.4.1, οι πιθανότητες να πάνε όλα καλά στο δικό σου είναι πολύ μεγάλες αλλά κανένας δεν θα στο εγγυηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, μετά από update, περιμένεις 2-3 μέρες και μετά κρίνεις.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/7/2018 στις 5:57 ΜΜ, patsakos. D είπε

η γυναικα μου me to  SE εκανε αναβαθμιση σε 11.4.1 και ξαφνικε μετα απο 2-3 μερες η μπαταρια τελειωνει σε χρονο dt  .  παραλιγο να μην παει στη δουλεια γιατι κατα τη διαρκεια της νυχτας εκλεισε απο μπαταρια . 

Απαραδεκτη η apple παντως παροτι φανατικος mac user ...

Δημοσ.

Εμένα πάλι, καμμία διαφορά. Τρομερή εταιρεία η Apple, η καλύτερη του κόσμου!

Πέρα απ’ την πλάκα. Όταν λες ότι έκλεισε το βράδυ από μπαταρία, εννοείς το άφησε με 40-50% και το πρωί ήταν κλειστό ή το άφησε με 5%; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, amp829 είπε

η γυναικα μου me to  SE εκανε αναβαθμιση σε 11.4.1 και ξαφνικε μετα απο 2-3 μερες η μπαταρια τελειωνει σε χρονο dt  .  παραλιγο να μην παει στη δουλεια γιατι κατα τη διαρκεια της νυχτας εκλεισε απο μπαταρια . 

Απαραδεκτη η apple παντως παροτι φανατικος mac user ...

Μεχρι στιγμης δεν εχω δει καμια διαφορα η μπαταρια κραταει 4 με 4.30 ωρες χρησης και αναμονη 2 μερες περιπου αλλα δεν χρησιμοποιω σχεδον καθολου 4g 

Δημοσ.

Έβαλα iOS 12 beta 6 στο 6s και το κινητό πετάει.Η μπαταρία είναι το ίδιο καλή αν όχι καλύτερη από την 11.4.1. και το κινητό πετάει πραγματικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/8/2018 στις 10:21 ΜΜ, CheOnWeb είπε

Εμένα πάλι, καμμία διαφορά. Τρομερή εταιρεία η Apple, η καλύτερη του κόσμου!

Πέρα απ’ την πλάκα. Όταν λες ότι έκλεισε το βράδυ από μπαταρία, εννοείς το άφησε με 40-50% και το πρωί ήταν κλειστό ή το άφησε με 5%; 

κλειστο εντελως  απο φορτιση  70-80% υπολοιπο ! 

Επεξ/σία από amp829
Δημοσ.
1 hour ago, amp829 said:

κλειστο εντελως  απο φορτιση  70-80% υπολοιπο ! 

Αποκλείεται να είναι πρόβλημα τής 11.4.1. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει, που ναι, μπορεί να προέκυψε κατά το update αλλά αν ήταν πρόβλημα τής 11.4.1 θα το ξέραμε. 

Το Battery health τι λέει;

Δημοσ.

το βαζει για  φορτιση 3 φορες την ημερα ! 

το κινητο ειναι αγορασμενο εδω και 3-4 μηνες καινουριο , το προβλημα το εκανε μετα την αναβαθμιση ενω κρατουσε μια γεματη μερα με χρηση βαρια μιας και ειναι επαγγελματιας .

μου κανει εντυπωση που εισαι σε συζητηση για το συγκεκριμενο προβλημα( αρα ειναι γενικο )  και λες οτι δεν υπαρχει ....

Δημοσ.
5 hours ago, amp829 said:

το βαζει για  φορτιση 3 φορες την ημερα ! 

το κινητο ειναι αγορασμενο εδω και 3-4 μηνες καινουριο , το προβλημα το εκανε μετα την αναβαθμιση ενω κρατουσε μια γεματη μερα με χρηση βαρια μιας και ειναι επαγγελματιας .

μου κανει εντυπωση που εισαι σε συζητηση για το συγκεκριμενο προβλημα( αρα ειναι γενικο )  και λες οτι δεν υπαρχει ....

Τη διάβασες τη συζήτηση; Έχει γράψει κάποιος για πρόβλημα στην 11.4.1;

Προβλήματα για battery drain έχω διαβάσει σε όλες τις versions, σε κάποιες λιγότερα, σε κάποιες περισσότερα.

Μπορείς να δοκιμάσεις:

Restore from Backup

Restore as New

Να βάλεις βάλεις 12 Public Beta

Να ψάξεις να βρεις (αν βρεις) τι φταίει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...