Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Στις 6/2/2022 στις 5:14 ΜΜ, panomelene είπε Θυμάται κανείς μετα απο πόσο καιρό σε αφήνουν να δώσεις αφού έχεις κάνει τρύπα ; 4 η 6 μήνες ; Στο Τζάνειο και στο ΕΚΕΑ, διαβάζω για 4μηνο στα κριτήρια αιμοδότη. Εγώ θα έκανα κι ένα τηλεφωνάκι, για να σιγουρευτώ και να μην πηγαίνω άδικα.
Locke_John Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Στις 6/2/2022 στις 5:14 ΜΜ, panomelene είπε Θυμάται κανείς μετα απο πόσο καιρό σε αφήνουν να δώσεις αφού έχεις κάνει τρύπα ; 4 η 6 μήνες ; στους άνδρες είναι κάθε 3 μήνες, στις γυναίκες (λόγω περιόδου τους) κάθε 4 μήνες. 100% σίγουρα. 1
Locke_John Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Στις 8/2/2022 στις 8:47 ΠΜ, Mrs. Hyde είπε Για piercing λέει. α σόρρυ, μπερδεύτηκα. νόμιζα εννοούσε μετά από αιμοδοσία.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Στις 8/2/2022 στις 8:49 ΠΜ, Locke_John είπε α σόρρυ, μπερδεύτηκα. νόμιζα εννοούσε μετά από αιμοδοσία. Δεν έγινε κάτι, σιγά.
raid_av Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μια ερωτηση στα νοσοκομεια που πατε συνηθως εχετε προτεραιότητα στην σειρα σαν εθελοντες ?
Captain_Iglo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 6:28 ΠΜ, raid_av είπε Μια ερωτηση στα νοσοκομεια που πατε συνηθως εχετε προτεραιότητα στην σειρα σαν εθελοντες ? ναι! παντα. μπαινεις πρωτος και στο γιατρο και στην αιθουσα αιμοδοσιας
raid_av Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 7:32 ΠΜ, Captain_Iglo είπε ναι! παντα. μπαινεις πρωτος και στο γιατρο και στην αιθουσα αιμοδοσιας Εγινε τσακωμος οταν πηγα το προυγουμενο Σαββατο για αιμοδοσια γιατι φωναζαν αυτοι που περιμεναν για ασθενη οτι περιμεναν πολυ ωρα και οτι οι εθελοντες τους κλεβαμε την σειρα και πεταχτηκαν καποιοι και ειπανε οτι μονο σε αυτο το νοσοκομειο το εχουν δει αυτο (να εχουν προτεραιότητα οι εθελοντες) και οτι πουθενα αλλου δεν γινεται.
Captain_Iglo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Καλα Ελλαδα εισαι...παιζουν αυτα. Στο Γενικο Κρατικο που πηγαινω τακτικα, εχει και χαρτι στην πορτα του Γιατρου που τσεκαρει, το οποιο λεει ξεκαθαρα πως οι εθελοντες εξυπηρετουνται κατα προτεραιοτητα. Και κανενας δε διαμαρτυρηθηκε οσες φορες εχω παει νομιζω οτι ειναι θεμα πως το χειριζονται και οι γιατροι / νοσοκομοι του καθε νοσοκομειου. Παιζει ομως να μαστε απο τις λιγες χωρες που το να δωσεις αιμα ειναι τοση ταλαιπωρια. Εγω στο κρατικο τις προαλλες εφυγα καθως μετα απο μιαμιση ωρα ειχε ακομα 10 ατομα ουρα... 2
Captain_Iglo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 πηγαινω συνηθως ΣΚ γιατι μες στη βδομαδα πνιγομαι. την τελευταια φορα προσπαθησα να δωσω τελη γεναρη. Πηγα την κυριακη και εγινε αυτο που σου λεω μετα πηγα καθημερινη, δεν ειχε ουτε παρκινγκ...εφυγα ξαναπηγα σαββατο και μπηκα αμεσως ειναι τελειως random η φασουλα να σου πω απλα οτι στο εξωτερικο που εμενα, μας εδιναν και αδεια απο δουλεια να παμε να δωσουμε αιμα οταν θελαμε. και εδω πρεπει να πας 3 φορες για να δωσεις....
archimidis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Και εγώ την τελευταία νφορα ΝΝΑ περίμενα πάνω από 30' μέχρι να με αφήσουν να μπω. Και μάλιστα σε άσχετο χώρο αναμονής και όχι στην αιμοδοσία με πολλούς ασθενείς. Πολύ κακη εικόνα για μένα. Θα πάω πάλι μες στον μήνα να δω αν αλλαξε κάτι που θα δώσω πάλι.
StamTheMan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 6:28 ΠΜ, raid_av είπε Μια ερωτηση στα νοσοκομεια που πατε συνηθως εχετε προτεραιότητα στην σειρα σαν εθελοντες ? Εννοειται. Στις 28/2/2022 στις 8:33 ΠΜ, raid_av είπε Εγινε τσακωμος οταν πηγα το προυγουμενο Σαββατο για αιμοδοσια γιατι φωναζαν αυτοι που περιμεναν για ασθενη οτι περιμεναν πολυ ωρα και οτι οι εθελοντες τους κλεβαμε την σειρα και πεταχτηκαν καποιοι και ειπανε οτι μονο σε αυτο το νοσοκομειο το εχουν δει αυτο (να εχουν προτεραιότητα οι εθελοντες) και οτι πουθενα αλλου δεν γινεται. Ναι γιατι εχουν παει σε πολλα νοσοκομεια να δωσουν αιμα. 100% αυτοι που φωναζουν εδωσαν αιμα πρωτη φορα. Ελλαδισταν φιλε. 3
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Στις 1/3/2022 στις 8:16 ΜΜ, archimidis είπε Και εγώ την τελευταία νφορα ΝΝΑ περίμενα πάνω από 30' μέχρι να με αφήσουν να μπω. Και μάλιστα σε άσχετο χώρο αναμονής και όχι στην αιμοδοσία με πολλούς ασθενείς. Πολύ κακη εικόνα για μένα. Θα πάω πάλι μες στον μήνα να δω αν αλλαξε κάτι που θα δώσω πάλι. στο ννα εχω παει 15 φορες τουλαχιστον ποτε δεν περιμενα πανω απο 10 λεπτα οσο θυμαμαι.συνηθως φτιαχνω χαρτι και μπαινω
jonkyr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Γεια σας. Εκανα ενα catch up μηνων, ειχα καιρο να μπω στο νημα. Ωρα να (ξανα)δωσω αιμα, αλλα πνιγομαι απο τα ωραρια εργασιας. Σκεφτηκα σημερα να παρω ενα-ενα τα νοσοκομεια, το Αρετέιο ηταν ως τι 13.30 και εγω καλεσα 13.15. Κριμα, δεν προλαβαινα. Αν ξερετε, βοηθηστε: 1. Διαβασα πιο πισω να λετε για ΣΚ. Ποια νοσοκομεια στην Αθηνα λειτουργουν ΣΚ (εκτος του προαναφερθεντος φυσικα); 2. Μπορω να παω (οριακα) μετα τη δουλεια σε μερικα νοσοκομεια ή νωρις το πρωι (π.χ. 8.00 ή 8.30) πριν τη δουλεια, αλλα το παρκινγκ ειναι ενα θεμα: υπαρχουν νοσοκομεια στα οποια μπορω να παρκαρω εντος; 3. Αν βρω λυση σε ενα απο τα δυο παραπανω, αιμοπεταλια δινουμε σε ολα τα νοσοκομεια; Επηρεαζει καπου το τριμηνο που μεσολαβει στις αιμοδοσιες; Ευχαριστώ. Ασχετο: ειχα γραψει εδω οτι εχασα την καρτα μου, με βοηθησατε να το λυσω. Ακυρωσα την παλια, ζητησα νεα. Σημερα σε μια εκκαθαριση γραφειου βρηκα την καρτα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από άδικος,
4 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα