Προς το περιεχόμενο

Αιμοδοσία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, Dvs said:

20 μέρες και η αιμοδοσια ακομα να εμφανισθεί!! :)

Να αρχίσω να ανησυχώ;

αν και σε μια εβδομαδα τις βλεπω περασεμενες εντουτοις επειδη απο νοσοκομειο σε νοσοκομειο υπαρχει διαφορα θα αφηνα να περασει ενας μηνας πριν τους ενοχλησω.μπορει να το κανουν μαζικα καποια στιγμη

Δημοσ.

Περίεργο πάντως να θέλει εξτρα εργασία απο κάποιον.

Όταν πάω για αιμοδοσία με ελέγχει στο PC, κάνει τους προβλεπόμενους αρχικους ελέγχους, και εχουν ενα σωρο barcodes για τους ελέχγους στο αιμα.

Πως και δεν γίνεται αυτοματα ;  🤬🤬

Δημοσ.
22 minutes ago, Dvs said:

Περίεργο πάντως να θέλει εξτρα εργασία απο κάποιον.

Όταν πάω για αιμοδοσία με ελέγχει στο PC, κάνει τους προβλεπόμενους αρχικους ελέγχους, και εχουν ενα σωρο barcodes για τους ελέχγους στο αιμα.

Πως και δεν γίνεται αυτοματα ;  🤬🤬

πιστευω οτι καποιος το περναει μεσα στο προγραμμα μετα οπως οταν χρειαστηκε πχ να μου περασουν τις παλιες ή να μου αλλαξουν στοιχεια.δηλαδη καποιος πρεπει να πει στο προγραμμα τουλαχιστον οπως το σκεφτομαι οτι ο poulinos με καρτα αιμοδοσιας(id 2343434) εδωσε μια φιαλη σημερα.μπορει να ειναι ενα λεπτο δουλεια αλλα ολοι ξερουμε οτι το ενα λεπτο μπορει να γινει ενας μηνας :p. 

εμενα παντως οσο εχω προσεξει στην βδομαδα το πολυ ειναι περασμενη.

Δημοσ.

Ναι και η δική μου περίπου 1.5 μήνα έκανε να έρθει. Όσο για την αιμοδοσία, έκανε να περαστεί περίπου 1 μήνα, λογικά από νοσοκομείο σε νοσοκομείο διαφέρει ο χρόνος.

Δημοσ.
On 20/11/2019 at 17:25, seventh_son said:

Τελικά παρέλαβα την κάρτα αιμοδοσίας σήμερα, σχεδόν 2 μήνες μετά ...

ολε .εστω και με καθυστερηση.

On 20/11/2019 at 18:25, VirusX2gr said:

Ναι και η δική μου περίπου 1.5 μήνα έκανε να έρθει. Όσο για την αιμοδοσία, έκανε να περαστεί περίπου 1 μήνα, λογικά από νοσοκομείο σε νοσοκομείο διαφέρει ο χρόνος.

ε ναι κατι αλλαζει.σε μενα δεν πηρε ποτε πανω απο βδομαδα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μεθαυριο η κλασικη αιμοδοσια του Αχεπα οπως καθε χρονο εδω που μενω. Ελπιζω να μαζευτουν πανω απο 150 φιαλες. Δινουν κυριως οι μεγαλοι πανω απο 30 αυτοι των 20-25 οσους εχω πει η βαριουνται η φοβουνται(καλη δικαιολογια) η τα πινουν απο το Σαββατο το βραδυ και το πρωι ειναι χαλια και δεν επιτρεπεται κιολας. Κριμα αλλα μυαλο δεν μπορεις να τους βαλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησα και εγώ συστηματικά να δίνω αλλά στο Νίμιτς 2 φορές που έδωσα τους είπα να μου κάνουν κάρτα μου λένε την επόμενη. Παλιά που είχα κάρτα στο Ασκληπιείο μου έστελναν και δωρεάν εξετάσεις αίματος. Όταν βγάλω την κάρτα θα έχω αυτό το μπόνους πάλι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, fotisdra είπε

Ξεκίνησα και εγώ συστηματικά να δίνω αλλά στο Νίμιτς 2 φορές που έδωσα τους είπα να μου κάνουν κάρτα μου λένε την επόμενη. Παλιά που είχα κάρτα στο Ασκληπιείο μου έστελναν και δωρεάν εξετάσεις αίματος. Όταν βγάλω την κάρτα θα έχω αυτό το μπόνους πάλι;

Δεν τη βγάζει την κάρτα πλέον το νοσοκομείο. Εδώ θα κάνεις εγγραφή και θα ζητήσεις να σου βγάλουν την ταυτότητα, αλλά χρειάζεται να σου στείλουν έναν κωδικό στο κινητό

https://blooddonorregistry.gr/

Επεξ/σία από djcat
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εχω παει να δωσω πολλες φορες για φιλο συγγενη που χρειαστηκε και πραγματικα νοιωθεις υπεροχα.Ηρθε η ωρα ομως να γινω και εθελοντης γιατι μονο καλο προσφερεις με μια τετοια κινηση.

Δυστυχως οσες φορες ειχα παει δεν μπορουσα να γραφτω επειδη εδινα για συγκεκριμενο ατομο (ποτε δεν καταλαβα γτ ειναι ετσι το συστημα)

Αρχικα αποτι καταλαβα πρεπει να παω να πω, ηρθα να δωσω εθελοντικα, και με το εντυπο που θα συμπληρωσω θα δηλωσω mail η τηλεφωνο και θα περιμενω κωδικο ωστε να μπω στο σαιτ και να προχωρησω στην διαδικασια εγγραφης?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Εχω παει να δωσω πολλες φορες για φιλο συγγενη που χρειαστηκε και πραγματικα νοιωθεις υπεροχα.Ηρθε η ωρα ομως να γινω και εθελοντης γιατι μονο καλο προσφερεις με μια τετοια κινηση.

Δυστυχως οσες φορες ειχα παει δεν μπορουσα να γραφτω επειδη εδινα για συγκεκριμενο ατομο (ποτε δεν καταλαβα γτ ειναι ετσι το συστημα)

Αρχικα αποτι καταλαβα πρεπει να παω να πω, ηρθα να δωσω εθελοντικα, και με το εντυπο που θα συμπληρωσω θα δηλωσω mail η τηλεφωνο και θα περιμενω κωδικο ωστε να μπω στο σαιτ και να προχωρησω στην διαδικασια εγγραφης?

Ναι φίλε έτσι ακριβώς ειναι η διαδικασία. Στην αίτηση που συμπληρώνεις δηλώνεις email και τηλέφωνο, και έχει ένα κουτάκι που τικάρεις αν θες να σου βγάλουν κάρτα. Απο κει και μετά δυο μέρες αφου δώσεις έρχεται sms στο κινητό σου και μπαίνεις στο bdr.gr για να κάνεις τη διαδικασία για την κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.

Τις τελευταιες 2 φορες ανεφερα στη μοναδα του Αχεπα οτι το αιμα ειναι για μεσογειακη αναιμια και να παει αμεσα στο πηγη ζωης μιας και με περνουν συνεχεια τηλεφωνο. Δινει κανεις αλλος για αυτη την συγκεκριμενη αρρωστια? Τους εχω πει στο πηγη ζωης οτι δινω καθε 3 μηνες και αναφερω στους γιατρους να παει εκει αλλα συνεχιζουν να περνουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Ναι, όπως πολύ σωστά σου είπε ο 7ος γιος θα σου στείλουν μήνυμα στο κινητό με έναν κωδικό μετά από λίγες μέρες που θα δουν πως όλα είναι οκ και εγγραφεσαι αυτόματα στο σύστημα των εθελοντών αιμοδοτών. 

Επεξ/σία από djcat
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...