Προς το περιεχόμενο

Αιμοδοσία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 minutes ago, colombiano747 said:

Κατάλαβα, άρα αυτήν την αιμοδοσία δεν θα μπορω να την δώσω σε κάποιον δικο μου άμα χρειαστεί. Εντάξει την επόμενη φορά θα παω σε νοσοκομείο. 

επίσης, ειχα συμπληρώσει στην αίτηση να μου εκδοθεί ταυτότητα αιμοδότη αλλά μάλλον ούτε για αυτό νοιάστηκε ο σύλλογος να το προχωρήσει. 

IMG_4669.jpeg

μην περιμενεις απο συλλογους.για να δωσεις την φιαλη θα πρεπει να γινει με τον συλλογο.δηλαδη να δωσουν αυτοι το οκ.,next time σε νοσοκομειο.δεν πειραζει.την εχω κανει αυτην την βλακεια

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, colombiano747 είπε

Κατάλαβα, άρα αυτήν την αιμοδοσία δεν θα μπορω να την δώσω σε κάποιον δικο μου άμα χρειαστεί. Εντάξει την επόμενη φορά θα παω σε νοσοκομείο. 

Αν εχεις ανάγκη, επικοινωνείς με το σύλλογο και ζητάς. Και μάλιστα μπορουν να σε καλύψουν με παραπάνω απο τις φιάλες που εχεις δώσει. Τώρα με ποια κριτήρια αποφασίζουν αν θα δώσουν απο το σύλλογο και πόσες φιάλες είναι θέμα του κάθε συλλόγου. 

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, djcat said:

Αν εχεις ανάγκη, επικοινωνείς με το σύλλογο και ζητάς. Και μάλιστα μπορουν να σε καλύψουν με παραπάνω απο τις φιάλες που εχεις δώσει. Τώρα με ποια κριτήρια αποφασίζουν αν θα δώσουν απο το σύλλογο και πόσες φιάλες είναι θέμα του κάθε συλλόγου. 

το μονο κακο ειναι οτι δεν θα δωσουν για ασχετο ατομο.δηλαδη θα πρεπει ναειναι συγγενης α βαθμου κτλ.και στις αλλες φιαλες λενε οτι θεωρητικα ισχυει αυτο αλλα πρακτικα δεν το εχω δει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...