Προς το περιεχόμενο

Αιμοδοσία

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 minutes ago, gpapadakis said:

καλοκαιρι.εννοειται.ο ελληνας εχει να πιει μπυρες και να παει διακοπες.ποιος νοιαζεται για αιμοδοσια. και επισης θα πρεπε οποιος τρακαρει υπο επηρεια αλκοολ να τις πληρωνε τις φιαλες αμα χρειαζοταν οπως και την νοσηλεια μπας και σοβαρευτουν οι καγκουρες εκει εξω

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, poulinos είπε

καλοκαιρι.εννοειται.ο ελληνας εχει να πιει μπυρες και να παει διακοπες.ποιος νοιαζεται για αιμοδοσια. και επισης θα πρεπε οποιος τρακαρει υπο επηρεια αλκοολ να τις πληρωνε τις φιαλες αμα χρειαζοταν οπως και την νοσηλεια μπας και σοβαρευτουν οι καγκουρες εκει εξω

Γράφει ότι Ιούλιο ειμαστε στις 40000 παραπάνω από τον ίδιο μήνα πέρσι κάτι που είναι θετικό. Ο Αύγουστος μπήκε στραβά όπως φαίνεται και αρκετοί δεν έδωσαν οπότε και η έλλειψη. 

• Sad 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Γνωρίζει κάποιος/α τις εξετάσεις που σου κάνουν δωρέαν στο νοσοκομείο αν το ζητήσεις; Κάπου είχα διαβάσει ότι δικαιούσαι δωρέαν 1-2 φορές το έτος.
Οι κλασικές είναι τύπου ζάχαρο-χοληστερόλη;

• Like 1

On 10/08/2024 at 17:04, djcat said:

Σε όλα τα στρατιωτικά νοσοκομεία που έχω δώσει δίνουν τοστ - σάντουιτς.
Ουσιαστικά σου δίνουν από το δεκατιανό των στρατιωτών αν δεν κάνω λάθος.

Ισχύει το τονισμένο;
Σκέψου να βάλουν μπουφέ με διάφορα εδέσματα, όχι μόνο ένα ταπεινό Στεργίου. Της κολάσεως θα γίνει!

43 minutes ago, 9-11 said:

Ισχύει το τονισμένο;
Σκέψου να βάλουν μπουφέ με διάφορα εδέσματα, όχι μόνο ένα ταπεινό Στεργίου. Της κολάσεως θα γίνει!

στο nna που παω(ναυτικο νοσοκομειο αθηνων παντα δινουν τοστ σαντουιτς κτλ. ΠΑΝΤΑ .και εχω δωσει 30 φορες

• Thanks 1

On 17/08/2024 at 00:50, Arkin said:

Γράφει ότι Ιούλιο ειμαστε στις 40000 παραπάνω από τον ίδιο μήνα πέρσι κάτι που είναι θετικό. Ο Αύγουστος μπήκε στραβά όπως φαίνεται και αρκετοί δεν έδωσαν οπότε και η έλλειψη. 

αυγουστος δυσκολα να παει να δωσει καποιος λογω αδειων κτλ.

19 hours ago, Gatoskylo8 said:

Γνωρίζει κάποιος/α τις εξετάσεις που σου κάνουν δωρέαν στο νοσοκομείο αν το ζητήσεις; Κάπου είχα διαβάσει ότι δικαιούσαι δωρέαν 1-2 φορές το έτος.
Οι κλασικές είναι τύπου ζάχαρο-χοληστερόλη;

νομιζω οτι ειναι για γενικη αιματος και οχι για χοληστερινη κτλ. δεν ξερω κατι παραπανω αφου δεν εχει τυχει να το χρησιμοποιησω αυτο το Feature :P .ειχα μεινει απλα στο οτι δικαιουσαι.με ενα τηλεφωνο σε κανα νοσοκομειο θα μπορουσαμε να μαθουμε.δεν το σκεφτηκα να ρωτησω και εγω πριν λιγες μερες που εδωσα. αν μαθεις κατι παραπανω πες μας και εμας.

• Like 1

7 ώρες πριν, poulinos είπε

αυγουστος δυσκολα να παει να δωσει καποιος λογω αδειων κτλ.

νομιζω οτι ειναι για γενικη αιματος και οχι για χοληστερινη κτλ. δεν ξερω κατι παραπανω αφου δεν εχει τυχει να το χρησιμοποιησω αυτο το Feature :P .ειχα μεινει απλα στο οτι δικαιουσαι.με ενα τηλεφωνο σε κανα νοσοκομειο θα μπορουσαμε να μαθουμε.δεν το σκεφτηκα να ρωτησω και εγω πριν λιγες μερες που εδωσα. αν μαθεις κατι παραπανω πες μας και εμας.

Λεφτά δεν δίνεις, παροχές σε είδος (π.χ. εισιτήρια για κινητοματογράφο) δεν δίνεις, εκπτώσεις φόρου δεν κάνεις κ.λπ.

Εάν δεν μπορείς να δώσεις και ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων από τη στιγμή που θα τα ελέγξεις ούτως ή άλλως, τότε με κοροϊδεύεις.

• Like 1

On 25/08/2024 at 15:21, Gatoskylo8 said:

Γνωρίζει κάποιος/α τις εξετάσεις που σου κάνουν δωρέαν στο νοσοκομείο αν το ζητήσεις;

Οι δωρεάν εξετάσεις που κάνουν για τους αιμοδότες είναι μια φορά το χρόνο και είναι τόσο από το αιματολογικό (Λευκά, Ερυθρά, Αιματοκρίτης..., Βασεόφιλα, Μονοκύτταρα - γύρω στις 20 μετρήσεις) όσο και από το βιοχημικό (Φερριτίνη, Γλυκόζη, Ουρία, Κρεατινίνη, Ουρικό, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, SGPT, SGOT, Αλκαλική Φωσφατάση και γ-GT). Έχω κάνει χρήση τις δυο τελευταίες χρονιές, με την τελευταία φέτος, τέλη Ιουνίου.

Δεν ξέρω όμως αν αλλάζει κάτι από νοσοκομείο σε νοσοκομείο ή από χρονιά σε χρονιά - φέτος δεν είδα π.χ. μέτρηση της Φερριτίνης που νομίζω έχει αξία για αιμοδότες...

• Like 1
  • Thanks 1

6 ώρες πριν, tedybear είπε

Οι δωρεάν εξετάσεις που κάνουν για τους αιμοδότες είναι μια φορά το χρόνο και είναι τόσο από το αιματολογικό (Λευκά, Ερυθρά, Αιματοκρίτης..., Βασεόφιλα, Μονοκύτταρα - γύρω στις 20 μετρήσεις) όσο και από το βιοχημικό (Φερριτίνη, Γλυκόζη, Ουρία, Κρεατινίνη, Ουρικό, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, SGPT, SGOT, Αλκαλική Φωσφατάση και γ-GT). Έχω κάνει χρήση τις δυο τελευταίες χρονιές, με την τελευταία φέτος, τέλη Ιουνίου.

Δεν ξέρω όμως αν αλλάζει κάτι από νοσοκομείο σε νοσοκομείο ή από χρονιά σε χρονιά - φέτος δεν είδα π.χ. μέτρηση της Φερριτίνης που νομίζω έχει αξία για αιμοδότες...

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ σε ποιο νοσοκομείο το έκανες;

On 26/08/2024 at 18:27, Gatoskylo8 said:

Λεφτά δεν δίνεις, παροχές σε είδος (π.χ. εισιτήρια για κινητοματογράφο) δεν δίνεις, εκπτώσεις φόρου δεν κάνεις κ.λπ.

Εάν δεν μπορείς να δώσεις και ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων από τη στιγμή που θα τα ελέγξεις ούτως ή άλλως, τότε με κοροϊδεύεις.

γενικως τιποτα δεν δινουν,ενημερωση δεν κανουν για αιμοδοσια παρα σπανια καμια διαφημιση. εννοειται δεν ενημερωνουν τα 2 βασικα.το ενα αυτο για τις εξετασεις που δεν μου το εχουν πει ποτε και δευτερον οτι αν δωσεις αιμα δικαιουσαι να δωσεις αργοτερα μια φιαλη σε συγγενικο σου προσωπο.

On 27/08/2024 at 00:58, tedybear said:

φερριτινη ειναι λιγο must ειδικα αν καποιος δινει 3-4 φορες το χρονο. .ειλικρινα ποτε δεν μου εχουν πει οτι δικαιουμαι μια φορα το χρονο να κανω εξετασεις.

• Like 1

Στις 3/9/2024 στις 7:30 ΜΜ, poulinos είπε

ειλικρινα ποτε δεν μου εχουν πει οτι δικαιουμαι μια φορα το χρονο να κανω εξετασεις.

Πας σε εναν γενικο ιατρο να σου γραψει εξετάσεις και με το παραπεμτικό μπορείς να πας είτε σε δημόσια δομή δωρεάν είτεσε ιδιώτη με ένα κοστος περίπου στα 10€ βγαίνει. πιθανόν να χρειάζεται ραντεβού αν πας σε νοσοκομείο ή Κέντρο υγείας ή σε ΙΚΑ

2 ώρες πριν, geomrk είπε

Προπονηση 10 το πρωι(crossfit) και μετα κατα τις 2 αιμοδοσια κανει;; 

Ναι δεν υπάρχει θέμα. Το αντίθετο δεν θα το πρότεινα όμως. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...