Προς το περιεχόμενο

Αιμοδοσία

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 28/06/2024 at 09:53, duende said:

Τζανειο και Μεταξα που δινω αιμα ειναι πολυ ευγενικοι παντως

το κακο ειναι οτι σημερα μπορει να ειναι ευγενικοι και αυριο να ειναι αλλα ατομα και να ειναι το αναποδο. και εγω οπως εγραψα στο ννα εχω να πω πολυ καλα λογια.με μεγαλο συν το σαντουιτσακι αντι για φρυγανιες :P

περα απο την πλακα δυστυχως παντα καπου θα υπαρχει και ο ενας βλακας που θα βαριεται να κανει την δουλεια του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω λεω αν ολα πανε καλα να κανω μια επισκεψη αυτην την εβδομαδα να δωσω. περασαν 6 μηνες σχεδον.ηδη εχω αργησει. ελπιζω να εχει φυγει και κανενας απο την αθηνα για να μην κολλησω στο κεντρο

• Like 2

17 hours ago, tempo said:

αυτό το γνωρίζατε; Είναι καινούργια η εφαρμογή;

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.bdr&hl=el

released λεει το 2021.πρωτη φορα την βλεπω. ουτε κανενας μου εχει ποτε σε αιμοδοσια οτι υπαρχει.... no comment..αμα ηταν καμια μπουρδα θα ειχε γινει  viral και θα το ελεγαν και στις ειδησεις

On 16/07/2024 at 12:04, Πέτρος said:

Την έχω από τότε που βγήκε, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Οκ, τα δείχνει σχετικά μαζεμένα, σε ειδοποιεί/ενημερώνει για το χρόνο της επόμενης κλπ.

Ουτε καν το ηξερα.ειναι η μεγαλη διαφημιση που λεγαμε :P

αν ηταν κανα chatroulette Πιο γρηγορα θα ειχε μαθευτει. προτεινω να βαλουν chat features μεταξυ των αιμοδοτων.σε 5 μερες θα το εχει κατεβασει η μιση ελλαδα και η αλλη μιση θα εχει ξεκινησει να δινει αιμα.

• Haha 1

1 ώρα πριν, poulinos είπε

Ουτε καν το ηξερα.ειναι η μεγαλη διαφημιση που λεγαμε :P

αν ηταν κανα chatroulette Πιο γρηγορα θα ειχε μαθευτει. προτεινω να βαλουν chat features μεταξυ των αιμοδοτων.σε 5 μερες θα το εχει κατεβασει η μιση ελλαδα και η αλλη μιση θα εχει ξεκινησει να δινει αιμα.

Φάση "Every app is a dating app if you're Indian enough"?

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα μια επιτυχημένη αιμοδοσία. Από τον Απρίλιο που είχα δώσει 45 τότε ο αιματοκριτης 42 σήμερα μια χαρά γενικά. Δεκέμβριο πάλι. Καθόλου ζαλάδα. Και δεν έχω ιδέα σύνολο σίγουρα πάνω από 30 φορές αλλά ακριβώς δεν ξέρω. 

IMG_20240728_140018.jpg

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 5

On 28/07/2024 at 13:59, Arkin said:

Ακόμα μια επιτυχημένη αιμοδοσία. Από τον Απρίλιο που είχα δώσει 45 τότε ο αιματοκριτης 42 σήμερα μια χαρά γενικά. Δεκέμβριο πάλι. Καθόλου ζαλάδα. Και δεν έχω ιδέα σύνολο σίγουρα πάνω από 30 φορές αλλά ακριβώς δεν ξέρω. 

IMG_20240728_140018.jpg

πρεπει να παρεις και χαλκινο και νομιζο και το αργυρο μεταλλιο

Μόλις τώρα, poulinos είπε

πρεπει να παρεις και χαλκινο και νομιζο και το αργυρο μεταλλιο

Εδω ακομα δεν εχω ψαξει να βγαλω καρτα λεω καθε φορα να τους ρωτησω αλλα επειδη εχει κοσμο λεω την αλλη φορα. Το εχουν κανει πολυ δυσκολο να γραφτεις και αυτοματα στο BDR ωστε να τραβηξει τα δεδομενα αν υπαρχουν καπου online ζηταει ενα κωδικο τον οποιο δεν εχω κατα την εγγραφη και δεν εβγαλα ακρη. 

• Like 1

21 minutes ago, Arkin said:

Εδω ακομα δεν εχω ψαξει να βγαλω καρτα λεω καθε φορα να τους ρωτησω αλλα επειδη εχει κοσμο λεω την αλλη φορα. Το εχουν κανει πολυ δυσκολο να γραφτεις και αυτοματα στο BDR ωστε να τραβηξει τα δεδομενα αν υπαρχουν καπου online ζηταει ενα κωδικο τον οποιο δεν εχω κατα την εγγραφη και δεν εβγαλα ακρη. 

δυστυχως δεν γινεται απλα να γραφτεις.πρεπει να το σημειωσεις στην αιτηση και καλο θα ηταν να τους το πεις ωστε να σου ερθει ο κωδικος για να κανεις εγγραφη. δεστο.καλο ειναι να ειναι περασμενα εκειμεσα ωστε και πιο ευκολο και οταν δινεις αλλα και αν χρειαστεις.να ξερεις και εσυ τι γινεται.

μεχρι kai oi παλιες αιμοδοσιες ως αριθμος μπορουν να περαστουν μεσα

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...