Προς το περιεχόμενο

Αιμοδοσία

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, poulinos είπε

μακαρι να το κανουν.κατι σαν αυτο θα σου βγει

Screenshot_20230625_122933_Chrome.jpg

Έχω την εντύπωση ότι είχα δώσει και μία φορά στο Ασκληπιείο Βούλας, τώρα που είδα την καρτέλα σου 🙂. Αυτές τις διάφορες αιμοδοτήσεις σε διάφορα νοσοκομεία, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν να τις βρουν. Και λογικό είναι, σιγά μην κάτσουν και ρωτάν κάθε νοσοκομείο αν πήγα κάποια στιγμή και έδωσα αίμα 😂

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 hours ago, prototypegr said:

Έχω την εντύπωση ότι είχα δώσει και μία φορά στο Ασκληπιείο Βούλας, τώρα που είδα την καρτέλα σου 🙂. Αυτές τις διάφορες αιμοδοτήσεις σε διάφορα νοσοκομεία, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν να τις βρουν. Και λογικό είναι, σιγά μην κάτσουν και ρωτάν κάθε νοσοκομείο αν πήγα κάποια στιγμή και έδωσα αίμα 😂

εμενα μου τις περασαν ολες απο ενα νοσοκομειο.τωρα αν εγινε χαριστικα ή οχι δεν ξερω. λογικα πρεπει να υπαρχει καποιο σύστημα και πιο παλια που να μπορεί το ενα νοσοκομείο να δει του αλλου.σιγουρα τωρα γινεται.

• Like 1

9 λεπτά πριν, poulinos είπε

εμενα μου τις περασαν ολες απο ενα νοσοκομειο.τωρα αν εγινε χαριστικα ή οχι δεν ξερω. λογικα πρεπει να υπαρχει καποιο σύστημα και πιο παλια που να μπορεί το ενα νοσοκομείο να δει του αλλου.σιγουρα τωρα γινεται.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι δυνατό αυτό, καθώς δεν γνωρίζω τι μηχανογράφηση μπορεί να υπήρχε τότε. Τουλάχιστον αν μπορούν να περάσουν αυτές της Χαλκιδικής. Οι καρτέλες υπάρχουν, άρα πιστεύω δεν θα είναι κάτι δύσκολο.

8 minutes ago, prototypegr said:

Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι δυνατό αυτό, καθώς δεν γνωρίζω τι μηχανογράφηση μπορεί να υπήρχε τότε. Τουλάχιστον αν μπορούν να περάσουν αυτές της Χαλκιδικής. Οι καρτέλες υπάρχουν, άρα πιστεύω δεν θα είναι κάτι δύσκολο.

Παρε και την χαρτινη καρτα μαζι σου τυπικα.και εγω την ειχα παρει. της χαλκιδικης σιγουρα μπορουν αρκει να εχουν ορεξη να το κανουν.

5 ώρες πριν, poulinos είπε

Όλες οι "μονάδες", ανεξάρτητα από την καταγραφή τοπικά στο κάθε Νοσοκομείο/Σύλλογο/οτιδήποτε, περνάνε έτσι κι αλλιώς από το ΕΚΕΑ και όποιον φορέα κατά περιόδους αναλαμβάνει τον έλεγχο των δειγμάτων.

Υπάρχει έτσι κι αλλιώς κεντρική καταγραφή, για να μπορεί να γίνεται παρακολούθηση (σε περίπτωση που κάτι βρεθεί στις αναλύσεις) της διαδρομής. Ε, σιγά-σιγά είναι εύκολο να γίνονται και οι αντίστοιχες ενημερώσεις "κεντρικά".

5 hours ago, prototypegr said:

Χάρτινη κάρτα ποια εννοείς?

την καρτα που σου εδιναν παλια και σημειωναν εκει τις αιμοδοσιες που εχεις κανει και διπλα εμπαινε και σφραγιδα απο το νοσοκομειο. αν δεν θυμασαι να στην βγαλω φωτογραφια.

14 ώρες πριν, poulinos είπε

αν εδινε ο καθενας εστω και μια φορα το χρονο , ωραια που θα ηταν

Σας διαβάζω και σας χαίρομαι. 

Έδινα και αίμα και αιμοπετάλια (αυτά ναι με ζόρισαν λίγο), πλέον δε μου παίρνουν. 46 κι εγώ! 

8 minutes ago, andreasomagiras said:

Έδινα και αίμα και αιμοπετάλια (αυτά ναι με ζόρισαν λίγο), πλέον δε μου παίρνουν. 46 κι εγώ! 

τι εννοεις πλεον δεν σου παιρνουν? αιμοπεταλια δεν εχω δωσει ποτε αλλα θελω να παω να δωσω καποια στιγμη να δω και πως ειναι. αυτα αραγε τα σημειωνουν πουθενα ποτε εδωσες κτλ>?

6 ώρες πριν, andreasomagiras είπε

Καλημέρα. Χαμηλός αιματοκρίτης, κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας?

6 ώρες πριν, poulinos είπε

τι εννοεις πλεον δεν σου παιρνουν? αιμοπεταλια δεν εχω δωσει ποτε αλλα θελω να παω να δωσω καποια στιγμη να δω και πως ειναι. αυτα αραγε τα σημειωνουν πουθενα ποτε εδωσες κτλ>?

Δεν είναι τπτ. Καμιά ωρίτσα η όλη διαδικασία. Από τη μία βγαίνει, από την άλλη μπαίνει 😄.

Κατάλαβα ποια κάρτα λες, αλλά αποκλείεται να έχω κρατημένες τόσο παλιές.

• Like 1

Πήγα και έδωσα ολικό αίμα σήμερα στο "Ερυθρός Σταυρός - Κοργιαλένειο Μπενακειο".

Πολύ θερμή υποδοχή, ήταν μέσα δύο παλικάρια που έδιναν για την ασθενή γιαγιά τους, μάλλον πρώτη φορά από τις ερωτήσεις που έκαναν, και μετά ήρθε και άλλος ένας εθελοντής.

Η αιμοδοσία περάστηκε κανονικά στο σύστημα blooddonorregistry ήδη 👍

Πολύ ωραίο το νέο μενού και γραφήματα του blooddonorregistry 👍

Τυράκι - φρυγανιά - χυμός - όλα καλά 🙂

• Like 1

On 26/06/2023 at 15:44, GeorgeKatz said:

Πήγα και έδωσα ολικό αίμα σήμερα στο "Ερυθρός Σταυρός - Κοργιαλένειο Μπενακειο".

Πολύ θερμή υποδοχή, ήταν μέσα δύο παλικάρια που έδιναν για την ασθενή γιαγιά τους, μάλλον πρώτη φορά από τις ερωτήσεις που έκαναν, και μετά ήρθε και άλλος ένας εθελοντής.

Η αιμοδοσία περάστηκε κανονικά στο σύστημα blooddonorregistry ήδη 👍

Πολύ ωραίο το νέο μενού και γραφήματα του blooddonorregistry 👍

Τυράκι - φρυγανιά - χυμός - όλα καλά 🙂

εγινε τωρα τελευταια  update στο www.bdr.gr και ειναι ακομα πιο ωραιο

On 26/06/2023 at 07:42, prototypegr said:

Δεν είναι τπτ. Καμιά ωρίτσα η όλη διαδικασία. Από τη μία βγαίνει, από την άλλη μπαίνει 😄.

Κατάλαβα ποια κάρτα λες, αλλά αποκλείεται να έχω κρατημένες τόσο παλιές.

δυο παλιες χαρτινες εχω. ναι αυτο ειχα ακουσει οτι απλα αραζεις και απο την μια μπαινει απο την αλλη βγαινει.απλα δεν εχει τυχει να δωσω ουτε να δω καν.

Στις 26/6/2023 στις 1:16 ΠΜ, poulinos είπε

[...] αιμοπεταλια δεν εχω δωσει ποτε αλλα θελω να παω να δωσω καποια στιγμη να δω και πως ειναι. αυτα αραγε τα σημειωνουν πουθενα ποτε εδωσες κτλ>?

Τα σημειώνουν κανονικά στη καρτέλα σου όπως το αίμα.

Φαίνεται και στο bdr.gr ως προσφορά αιμοπεταλίων σε αντίθεση με την προσφορά ολικού αίματος.

• Like 1

Δευτερη φορα σημερα στο Αχεπα ολα καλα Χωρις ραντεβου πηγα και δεν ειχε αναμονη. Αλμυρα μπισκοτακια και ζεστους και κρυους χυμους πορτοκαλι και ροδακινο ειχε ο μπουφες:)

• Like 1

Στις 25/6/2023 στις 9:57 ΠΜ, Πέτρος είπε

Την Τετάρτη έφαγα άκυρο μετά από ατελείωτα χρόνια (από φοιτητής που έδινα 4 φορές το χρόνο και είχα επιπλέον κάνει σιδηροπενική αναιμία), με οριακό αιματοκρίτη/αιμοσφαιρίνη (14 αιμοσφαιρίνη σε αναίμακτη μέτρηση, 14.2 σε γενική αίματος την Παρασκευή).

Εντός ορίων ήμουν, θα μπορούσα να επιμείνω να δώσω, αλλά προφανώς δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί θέμα.

Καλή καρδιά και βλέπουμε από Σεπτέμβρη για την 41η.

14 αιμοσφαιρινη ειναι 42 αιματοκριτης δεν ειναι κατω απο το ορια επρεπε να σε αφησουν να δωσεις. 14 ειχα και εγω τελευταια φορα και εδωσα κανονικα. Αλλα πεφτει γενικα ο αιματοκριτης απο 48 49 που ειχα πηγα 42 τωρα σε 20 μερες παλι θα ερθουν απο αχεπα να δω ποσο θα με βρουν θα φαω παντως κρεας την προηγουμενη μερα μη με βγαλουν τιποτα οτι δεν γινεται να δωσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...