Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Xiaomi mi6 6/64 @plaisio 309€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, casaniva είπε

309 ειναι η τιμή στο public.  Το πήρα σημερα για την κοπέλα μου. Προσοχή ομως δεν ισχύει το -20% επιστροφής απο κάρτες eurobank, καθώς δεν εφαρμόζεται σε κινητά με προσφορά!

φαντάζομαι όμως ισχύει το 1% , δηλ. 3 ευρώ

Δημοσ.

Το Public το εχει στην ιδια τιμη. Στην Λαρισα εχει ακομη ενα εκθεσιακο κομματι αλλα ειπαν οτι μπορουν να το παραγγειλουν και εαν ισχυει ακομη η προσφορα οταν το παραλαβουν να το δωσουν σε αυτη την τιμη.

Δημοσ.

Εχει παραλάβει κανένας που εκανε παραγγελία online? Με πήραν και εμένα τηλ οτι θα καθυστερήσει απο πλαισιο.

Είναι σίγουρο οτι θα το πάρουμε?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mens είπε

Εχει παραλάβει κανένας που εκανε παραγγελία online? Με πήραν και εμένα τηλ οτι θα καθυστερήσει απο πλαισιο.

Είναι σίγουρο οτι θα το πάρουμε?

μόλις με πήραν και μου είπαν οτι θα παραλάβω τη Πέμπτη. 

Σήμερα τους ήρθαν

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να μπερδέψω κανέναν για την επιλογή του αλλά είδα από κοντά το κινητό μαζί με το redmi note 5 και από θα κάμερας το note μέσα στο μαγαζί τραβούσε πολύ ανώτερες φωτογραφίες...και το μέγεθος του mi6 μαζί με το note ήταν χαοτικες...ας το τσεκαρουν πριν το πάρουν μερικοί...υπόψιν έχω note 4..εξεπλαγειν από την δουλειά που έχει κάνει στην φωτογραφική η xiaomi στο note 5...ξενερωσα πολυ που δεν πήρα ένα κομμάτι με την προσφορά της cosmote,είναι μια πάρα πολύ καλή αναβάθμιση του note 4.

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georsev είπε

Χωρίς να μπερδέψω κανέναν για την επιλογή του αλλά είδα από κοντά το κινητό μαζί με το redmi note 5 και από θα κάμερας το note μέσα στο μαγαζί τραβούσε πολύ ανώτερες φωτογραφίες...και το μέγεθος του mi6 μαζί με το note ήταν χαοτικες...ας το τσεκαρουν πριν το πάρουν μερικοί...υπόψιν έχω note 4..εξεπλαγειν από την δουλειά που έχει κάνει στην φωτογραφική η xiaomi στο note 5...

Βγαλτο εξω σε ειτε συνθηκες έντονου contrast ή χαμηλου φωτισμου και εκει θα δεις τι λένε πραγματικά οι κάμερες. Άλλωστε αν δεν της δεις σε ιδια οθονη και κατα προτίμηση υπολογιστή, δεν μπορεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Antretng είπε

Βγαλτο εξω σε ειτε συνθηκες έντονου contrast ή χαμηλου φωτισμου και εκει θα δεις τι λένε πραγματικά οι κάμερες. Άλλωστε αν δεν της δεις σε ιδια οθονη και κατα προτίμηση υπολογιστή, δεν μπορεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Γιατί αυτό έγραψα ότι δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν και διευκρινησα ότι μέσα στο μαγαζί τα σύγκρινα....και επίσης το ότι το mi6 έχει καιρό που έχει βγει σίγουρα θα είναι χωρίς με τις τελευταίες ενημερώσεις που έχουν βελτιώσει την κάμερα...

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που λεω απλά ειναι οτι οι συνθήκες των καταστημάτων παραείναι εύκολες για να βγάλεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα ενω δεν τις βλέπεις καν στην ίδια οθόνη. :)

Κατά τα άλλα και το rn5 ειναι καλή επιλογή για τα λεφτά και κατηγορία του. ;) 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα σήμερα με την προσφορά της eurobank. Το 309 χωρίς πιστωτική δεν ισχύει πλέον. 

Υ.Γ. το μέγεθος είναι το ιδανικό μέγεθος για κινητό 2018. Μπορεί να μπει σε τσέπη , μπορεί να μπει παντού χωρίς να είναι μικρό. Σε λίγο θα θέλουμε βαλίτσα να κουβαλάμε τα κινητά μας έτσι πως πάνε με τις 6 ίντσες και βάλε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...