iguana Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Οκ άρα πάνω κάτω το ιδιο βγαίνει.Και καλυτερα μάλλον στα 309 παρά στα 399 -20%
samsunglife Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, casaniva είπε 309 ειναι η τιμή στο public. Το πήρα σημερα για την κοπέλα μου. Προσοχή ομως δεν ισχύει το -20% επιστροφής απο κάρτες eurobank, καθώς δεν εφαρμόζεται σε κινητά με προσφορά! φαντάζομαι όμως ισχύει το 1% , δηλ. 3 ευρώ
casaniva Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, samsunglife είπε φαντάζομαι όμως ισχύει το 1% , δηλ. 3 ευρώ Ναι ισχύει το 1%
SeNNinhA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Το Public το εχει στην ιδια τιμη. Στην Λαρισα εχει ακομη ενα εκθεσιακο κομματι αλλα ειπαν οτι μπορουν να το παραγγειλουν και εαν ισχυει ακομη η προσφορα οταν το παραλαβουν να το δωσουν σε αυτη την τιμη.
mens Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Εχει παραλάβει κανένας που εκανε παραγγελία online? Με πήραν και εμένα τηλ οτι θα καθυστερήσει απο πλαισιο. Είναι σίγουρο οτι θα το πάρουμε?
lemo13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, mens είπε Εχει παραλάβει κανένας που εκανε παραγγελία online? Με πήραν και εμένα τηλ οτι θα καθυστερήσει απο πλαισιο. Είναι σίγουρο οτι θα το πάρουμε? μόλις με πήραν και μου είπαν οτι θα παραλάβω τη Πέμπτη. Σήμερα τους ήρθαν 1
georsev Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρίς να μπερδέψω κανέναν για την επιλογή του αλλά είδα από κοντά το κινητό μαζί με το redmi note 5 και από θα κάμερας το note μέσα στο μαγαζί τραβούσε πολύ ανώτερες φωτογραφίες...και το μέγεθος του mi6 μαζί με το note ήταν χαοτικες...ας το τσεκαρουν πριν το πάρουν μερικοί...υπόψιν έχω note 4..εξεπλαγειν από την δουλειά που έχει κάνει στην φωτογραφική η xiaomi στο note 5...ξενερωσα πολυ που δεν πήρα ένα κομμάτι με την προσφορά της cosmote,είναι μια πάρα πολύ καλή αναβάθμιση του note 4. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από georsev
Antretng Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, georsev είπε Χωρίς να μπερδέψω κανέναν για την επιλογή του αλλά είδα από κοντά το κινητό μαζί με το redmi note 5 και από θα κάμερας το note μέσα στο μαγαζί τραβούσε πολύ ανώτερες φωτογραφίες...και το μέγεθος του mi6 μαζί με το note ήταν χαοτικες...ας το τσεκαρουν πριν το πάρουν μερικοί...υπόψιν έχω note 4..εξεπλαγειν από την δουλειά που έχει κάνει στην φωτογραφική η xiaomi στο note 5... Βγαλτο εξω σε ειτε συνθηκες έντονου contrast ή χαμηλου φωτισμου και εκει θα δεις τι λένε πραγματικά οι κάμερες. Άλλωστε αν δεν της δεις σε ιδια οθονη και κατα προτίμηση υπολογιστή, δεν μπορεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. 1
georsev Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Antretng είπε Βγαλτο εξω σε ειτε συνθηκες έντονου contrast ή χαμηλου φωτισμου και εκει θα δεις τι λένε πραγματικά οι κάμερες. Άλλωστε αν δεν της δεις σε ιδια οθονη και κατα προτίμηση υπολογιστή, δεν μπορεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Γιατί αυτό έγραψα ότι δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν και διευκρινησα ότι μέσα στο μαγαζί τα σύγκρινα....και επίσης το ότι το mi6 έχει καιρό που έχει βγει σίγουρα θα είναι χωρίς με τις τελευταίες ενημερώσεις που έχουν βελτιώσει την κάμερα... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από georsev
Antretng Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο που λεω απλά ειναι οτι οι συνθήκες των καταστημάτων παραείναι εύκολες για να βγάλεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα ενω δεν τις βλέπεις καν στην ίδια οθόνη. Κατά τα άλλα και το rn5 ειναι καλή επιλογή για τα λεφτά και κατηγορία του. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Antretng
terry308 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Όσο για το μέγεθος... δε μετράει το ίδιο για όλους...
iguana Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Εγώ παρέλαβα σήμερα με την προσφορά της eurobank. Το 309 χωρίς πιστωτική δεν ισχύει πλέον. Υ.Γ. το μέγεθος είναι το ιδανικό μέγεθος για κινητό 2018. Μπορεί να μπει σε τσέπη , μπορεί να μπει παντού χωρίς να είναι μικρό. Σε λίγο θα θέλουμε βαλίτσα να κουβαλάμε τα κινητά μας έτσι πως πάνε με τις 6 ίντσες και βάλε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα