Chrisgs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 100 ευρώ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): messenger,youtube,instagram άντε και κανα παιχνίδι. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5-5,5'' 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Δεν χρειάζεται να είναι top,αλλα να μην βγάζει και χάλια φωτος. 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι,θελουμε να εχει αυτονομια τουλαχιστον 1 μερα ( 2 με το ζορι ) με καμποση χρηση 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο απο ελλαδα 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο αναλυτικός γίνεται.Επειδή το budget είναι περιορισμένο, ψάχνω κινητό για έναν φίλο μου που να έχει τα παραπάνω χαρακτηρηστικά.Το θέμα είναι ότι με κάτω απο 100 ευρώ λογικά το πιο συμφέρον είναι κάποια κινέζικη μάρκα.. https://www.skroutz.gr/s/9469401/Vernee-Thor-16GB.html τσέκαρα αυτό. Γενικά πιστεύω ότι για να κρατήσει και 1-2 χρονάκια χρειάζεται τουλάχιστον 3γβ ραμ. Για τον επεξεργαστή έψαχνα αποκλειστικά 8πύρηνους, πιστεύετε ότι οι 4πυρηνοι είναι "κακοί"? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
bill27 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Αν μπορεις να αγορασεις απο banggood θα σου προτεινα το LeEco LeTV Le 2 X526 5.5 Inch Quick Charge 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon652 Octa Core 4G Smartphone https://www.banggood.com/LeEco-LeTV-Le-2-X526-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1273817.html?rmmds=category&ID=232&cur_warehouse=CN Ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει κατω απο 100 ευρω και αποστολη με priority air mail για να μην περασει τελωνειο 85,15 ευρω + ~4 ευρω μεταφορικα
Chrisgs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Η αληθεια ειναι οτι είναι άρρωστο!Φοβομουν να τα τσεκάρω γενικά για να μην υπάρχουν προβλήματα με τελωνεία, αλλά απ'ότι διαβάζω είναι όλα ΟΚ. Απλά να ρωτήσω κάτι που με ψιλοξίνισε: αυτό που λέει ότι δέχεται ήχο απο type C τι φάση ακριβώς?Βλέπω έχει αντάπτορα αλλά αν πχ θέλω να ακούω μουσική και να φορτίζω το κινητό μου θα με βοηθήσει κάτι τέτοιο? https://www.banggood.com/Bakeey-2-in-1-Type-C-to-3_5mm-Audio-Jack-Charger-Adapter-Headphone-Cable-For-Mobile-Phone-p-1283993.html?rmmds=search&stayold=1&cur_warehouse=CN
bill27 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δεν θα το χρειαστεις,εχει στην συσκευασια headphone adaptor.αλλα δεν γνωριζω αν εχει ραδιοφωνο το συγκεκριμενο τηλεφωνο
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έχει ραδιόφωνο. Επίσης έρχεται με τον απλό ανταπτορα που αναγκάστηκα είτε θα το φορτίζεις ή θα έχεις ακουστικά, ταυτόχρονα όχι. Μόνο με αυτό που έδειξες στο link,αν και δεν ξέρω αν λειτουργεί. Ζήτησες εγγύηση(ερώτηση 9) και από Ελλάδα(ερώτηση 12) που είναι λίγο δύσκολο. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από saruman123
Chrisgs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Τελικά έψαξα και βρήκα κάτι που να έχει και jack γιατί ακούγεται αμελητέο αλλα μπορεί να κάτσει μια στο τοσο να ακούς μουσική και να φορτίζεις ταυτοχρόνως. Θα πάω γι'αυτό τελικά ->https://www.banggood.com/Letv-LeRee-Le-3-Global-Version-5_5-Inch-Dual-13MP-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-652-Smartphone-p-1245810.html?rmmds=category&ID=232&cur_warehouse=HK Κάτι τελευταίο,έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Priority Direct Mail?Επίσης ξέρετε αν είναι συνεπείς στον χρόνο παράδοσης?
chios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 εγώ κάνει από 12-15 μέρες , εχε στα υπόψιν ότι το τηλέφωνο αυτό δεν παίρνει sd όποτε όταν βάλεις όλες σου τις εφαρμογές θα έχεις περίπου 20gb χώρο
Chrisgs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Το μεγεθος δεν ειναι τοσο θεμα παλι καλα, απλως με αγχωνει η ολη φαση τελωνειο γιατι πριν κανα χρονο που πηρα κινητο απο κινα την πατησα για τα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα