arisg90 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Σειρα που παρουσιαζει τη ζωη και τις περιπετειες μιας μοναδας των Ισραηλινων μυστικων υπηρεσιων.Ισραηλινης παραγωγης (Netflix Original).Ακουγονται μονο Εβραικα και Αραβικα (και δεκα προτασεις στ Αγγλικα σε ολη τη σειρα).Ειναι 2 σεζον με 12 επεισοδια περιπου (καποια εξ αυτων 35',καποια μεγαλυτερα) και μαλλον θα συνεχιστει. Μου αρεσε παρα πολυ κυριως λογω του γρηγορου ρυθμου της.Η ιστορια σαν τις αμερικανικες περιπετειες (κακοι Ρωσοι,Κινεζοι,Αραβες) παρουσιαζει τους Ισραηλινους να πολεμανε τους Παλαιστινιους τρομοκρατες.
nik5163 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μου κάνει εντύπωση που δεν μου την προτείνει αφού βλέπω το punisher που έτσι όπως τα λέτε ψιλομοιάζει. Μάλλον ο αλγόριθμος του netflix θέλει reengineering .
nyne Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Ωραια σειρα αλλα την σταματησα,αφου απο Εβραικα(πρωτο δευτερο επεισοδιο) γυριζει την γλωσσα του audio σε αγγλικα και ειναι η απολυτη ξενερα να τους βλεπεις να κουνανε το στομα και να λενε αλλα για αλλα.Κριμα..
desertman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Στις 12/6/2018 στις 9:39 ΠΜ, nyne είπε Ωραια σειρα αλλα την σταματησα,αφου απο Εβραικα(πρωτο δευτερο επεισοδιο) γυριζει την γλωσσα του audio σε αγγλικα και ειναι η απολυτη ξενερα να τους βλεπεις να κουνανε το στομα και να λενε αλλα για αλλα.Κριμα.. Εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα. Η γλώσσα ήταν κανονικά, εβραϊκά και αραβικά. Φοβερή σειρά και από μένα.
Asevastos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Bump. Για πείτε, αξίζει να την αρχίσω; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από Asevastos
xxaris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 12:32 ΠΜ, Asevastos είπε Bump. Για πείτε, αξίζει να την αρχίσω; Κατά τη γνώμη μου ναι, αξίζει. Ίσως σκηνοθετικά να υστερεί κάπως αλλά βλέπεται ευχάριστα! Βοηθάει και το γεγονός ότι τα επεισόδια είναι μικρής διάρκειας και φεύγουν αέρα.
splanis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δείχνει να δολοφονούν και να βασανίζουν παιδάκια οι ισραηλινοι; 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έλα season 5 λέμε..Πόλεμος στο Ισραήλ. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από Psycho_Warhead
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Πολύ ωραία σειρά. Μου το χάλασαν λίγο οι τελευταίες 2 σεζόν που οι ισραηλινοί γινήκανε Ράμπο αλλά με εξαίρεση αυτό το κομμάτι είναι μια αρκετά ρεαλιστική σειρά που δείχνει την κατάσταση ανάμεσα σε Ισραήλ - Παλαιστινη. Και μεγάλο μπόνους το οτι μιλάνε την κανονική τους γλώσσα. Ταμάμ
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Βουτάει τόσο πολύ από την 1η σεζόν στη 2η που δεν έχω πολλές ελπίδες για τη συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα