makisgiasena Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Εχω ryzen 1700 + gtx1080 και προσπαθω να βαλω hackintosh αλλα δεν μου κανουν τη χαρη. Εχω ακολουθησει το εξης τουτοριαλ: https://forum.amd-osx.com/viewtopic.php?f=24&t=4127 χωρις επιτυχια αφου κολλαει στο αρχικο boot διοτι δε βρισκει τους drivers για το usb και ετσι δεν μπορει να συνεχισει. Υπαρχει καποιος που να το εβαλε με αλλο η και το ιδιο τουτοριαλ να με βοηθησει; Ευχαριστω
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Καλώς ήρθες καλά έκανες και άνοιξες νέο θέμα γιατί πράγματι το hackint0sh στους AMD είναι κ πρέπει να είναι μια διαφορετική ενότητα. το δυστύχημα σε ολο αυτο είναι οτι ναι μεν εχω κανει hackint0sh σε ryzen,αλλα το έκανα πριν κατι μηνες απλά για την εμπειρία κ απο τοτε δεν εχω ξανασχοληθει με το θέμα. Ο οδηγος καλα τα λέει απλα αν βρεις κ καποιον σύμφωνα με την μητρικη που εχεις θα βοηθηθείς περισσότερο. Εγω θα σου δωσω ενα tip ωστε να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου και εφόσον σιγουρα ειναι αυτό. Θα κανεις στον σκληρό δισκο ενα παρτιτιον 16GB που θα χρησιμοποιήσεις σαν usb stick ετσι δεν θα κολλάει στην εγκατάσταση λογω USB και σιγουρα θα βρεις τουλάχιστον ενα usb να δουλεύει για το πληκτρολογιο σου,ετσι θα εχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις και τον χρονο να βρεις τις λυσεις σου στα προβλήματα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις