andialimuci Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Παιδια καλησπέρα ,μιας και βλέπω ότι εδώ το σκαμπαζετε πολύ το θέμα ,είπα να ρωτήσω το εξής,:το ΠΣ που έχω στην φωτογραφία ,είναι το ΠΣ που έχω τώρα,αλλά θα πρέπει να το δώσω .θέλω εάν μπορείτε να μου προτείνετε ένα ΠΣ μέχρι 450 € που να έχει τις ίδιες δυνατότητες με αυτό,εάν όχι καλύτερες ,( από το κουτί ,μέχρι το hardwr) για mouse keyboard camera και οθόνη θα είναι έξτρα τα χρήματα ,οπότε μιλάω καθαρά για τον πύργο ,(μπορώ να τον συναρμολογησω μόνος μου) .ευχαριστώ πολύ
noFEARgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι χρήση κανεις δεν είπες... Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από noFEARgr
EbayAlien Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Κοίτα εγώ είμαι απαιτητικός gamer και hard overclocker. Θα σου προτείνω μόνο καλά συστήματα.
andialimuci Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μέτρια χρήση ,απλά το pc που παραθέτω στην φώτο παίζει τουλαχιστον παιχνίδια σαν το lol σε high ανάλυση στα 90-120 fps,οπότε θα ήθελα τουλάχιστον τέτοια games να τα σηκώνει εύκολα ,θελω απλα να πάρω αρκετες γνωμες,Όσο για τις απαντήσεις σας παιδιά ,αλήθεια ευχαριστώ πάρα πολύ ,μάλλον θα προβώ σε μια από αυτές τις αγορές , Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από SPANK
strawman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Ο i5 7400 στα 180€ που σου προτεινε ο hard gamer και overclocker ειναι πολυ καλη επιλογη. Τρεξε να τον προλαβεις πριν στον παρει αλλος. 1
jeandoumpier Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, andialimuci είπε Μέτρια χρήση ,απλά το pc που παραθέτω στην φώτο παίζει τουλαχιστον παιχνίδια σαν το lol σε high ανάλυση στα 90-120 fps,οπότε θα ήθελα τουλάχιστον τέτοια games να τα σηκώνει εύκολα ,θελω απλα να πάρω αρκετες γνωμες,Όσο για τις απαντήσεις σας παιδιά ,αλήθεια ευχαριστώ πάρα πολύ ,μάλλον θα προβώ σε μια από αυτές τις αγορές , Κατά την γνώμη μου δώσε κάτι παραπάνω σε χρήματα, και πήγαινε στα παρακάτω. Αξίζει. Και δυνατή ενσωματωμένη gpu και πλατφόρμα που θα μπορεί να αναβαθμίζεται για αρκετό καιρό ακόμη. Από δυο καταστήματα, askadam.gr και hellasphone.gr. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από jeandoumpier 1 1
LastSurvivor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Τρέξε να προλάβεις τον 7400 όπως σου είπαν. Είναι προσφορά!! Επίσης με τον κλειδωμένο i3 και την Ζ mobo ίσως φτάσεις και τα 5Ghz με stock cooling. Πέρα από την πλάκα, η πρόταση του jeandoumpier με τον ryzen είναι καλή και αξίζει. Απλά ραμ να βάλεις 2χντιμμακια για να έχεις dual channel.
jeandoumpier Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, LastSurvivor είπε Τρέξε να προλάβεις τον 7400 όπως σου είπαν. Είναι προσφορά!! Επίσης με τον κλειδωμένο i3 και την Ζ mobo ίσως φτάσεις και τα 5Ghz με stock cooling. Πέρα από την πλάκα, η πρόταση του jeandoumpier με τον ryzen είναι καλή και αξίζει. Απλά ραμ να βάλεις 2χντιμμακια για να έχεις dual channel. Αφού δυο ντιμμάκια του έβαλα από την αρχή - μην τον μπερδεύεις άλλο, ήδη είναι διχασμένος αν πάει στον 7400 ή στον 8100 με z370. 😀
LastSurvivor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Okay, δεν ξαναμιλάω αν είναι xD 😛 Α κομπλέ, δεν το πρόσεξα με συγχωρείς. 😀
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, jeandoumpier είπε Κατά την γνώμη μου δώσε 465€, και πήγαινε στα παρακάτω. Αξίζει. Και δυνατή ενσωματωμένη gpu και πλατφόρμα που θα μπορεί να αναβαθμίζεται για αρκετό καιρό ακόμη. Από δυο καταστήματα, askadam.gr και hellasphone.gr. Άλλαξε μητρικη όλοι γκρινιάζουν και βλέποντας τα σχόλια ακόμη κι αν δεν φταίει της χρεώνουν τα crashes.
andialimuci Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 file mou jeandoumpier se uperevxaristw gia to pc ,otan ennoeis exei kai enswmatomenh gpu ,ennoeis panw ston epeksergasth? kai ti ennoeite re paidia me to oti h sugkekrhmenh mhtrikh exei themata ? evxaristw polu
jeandoumpier Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 30 λεπτά πριν, radiohead είπε Άλλαξε μητρικη όλοι γκρινιάζουν και βλέποντας τα σχόλια ακόμη κι αν δεν φταίει της χρεώνουν τα crashes. Άλλαξε η mobo. 😜 5 λεπτά πριν, andialimuci είπε file mou jeandoumpier se uperevxaristw gia to pc ,otan ennoeis exei kai enswmatomenh gpu ,ennoeis panw ston epeksergasth? kai ti ennoeite re paidia me to oti h sugkekrhmenh mhtrikh exei themata ? evxaristw polu Ναι, πάνω στον επεξεργαστή. Και είναι δυνατή ενσωματωμένη, θα σε καλύψει άνετα για LoL και τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά και για πιο απαιτητικά ρίχνοντας τα settings. Για τη μητρική ξέχνα το, αλλάχτηκε άρα λάβε υπ'όψιν του τη σύνθεση όπως είναι τώρα. 1
andialimuci Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 kai kati televtaio file mou ,ti ennoei oLustSurvivor otan leei :Απλά ραμ να βάλεις 2χντιμμακια για να έχεις dual channel.
LastSurvivor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Εννοώ να μην είναι μία ram των 8gb αλλά δύο των 4gb η κάθε μία, άρα σύνολο 8. Απλά ο jeandoumpier είχε είδη βάλει 2x4 και δεν το είχα προσέξει γι αυτό το ανέφερα πιο πάνω. Οπότε όλα καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα