kosmasdel Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 hours ago, christos4 said: Στο κέντρο την πέρασαν 2 φορές και δεν την έπαιρνε.. Στον Πειραιά μόνο μια και μετά έδωσα άλλη κάρτα.. Σε άλλα Καταστήματα δεν είχα θέμα Γενικά έχεις ξαναπληρώσει σε POS με την Revolut; Αν όχι κατά πάσα πιθανότητα χρειάζεται να κάνεις μία ανάληψη σε ATM για να "ξεκλειδώσει"
christos4 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 45 λεπτά πριν, kosmasdel είπε Γενικά έχεις ξαναπληρώσει σε POS με την Revolut; Αν όχι κατά πάσα πιθανότητα χρειάζεται να κάνεις μία ανάληψη σε ATM για να "ξεκλειδώσει" Ναι, και ανέπαφα και κανονικά.. Και σε Ελλάδα και σε Αγγλία..
Thalassinos Anastasiou Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, έχει αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα επαλήθευσης ταυτότητας τελευταία; Λόγω του ότι είχα δώσει δίπλωμα αρχικά πλέον μου ζητά να δώσω φωτογραφία ταυτότητας. Έχω κάνει τη διαδικασία 2-3 φορές όμως δεν προχωράει και απάντηση από τους ίδιους δεν φαίνεται να λαμβάνω. Παίζει να φταίει το ότι η ταυτότητα είναι του 2005 όπου δεν είχα μούσι και τώρα που έχω να μην περνάει; Στο δίπλωμα είχα μακρύ μαλλί και τώρα όχι και είχε περάσει αρχικά.
george1807 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Thalassinos Anastasiou είπε Καλησπέρα, έχει αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα επαλήθευσης ταυτότητας τελευταία; Λόγω του ότι είχα δώσει δίπλωμα αρχικά πλέον μου ζητά να δώσω φωτογραφία ταυτότητας. Έχω κάνει τη διαδικασία 2-3 φορές όμως δεν προχωράει και απάντηση από τους ίδιους δεν φαίνεται να λαμβάνω. Παίζει να φταίει το ότι η ταυτότητα είναι του 2005 όπου δεν είχα μούσι και τώρα που έχω να μην περνάει; Στο δίπλωμα είχα μακρύ μαλλί και τώρα όχι και είχε περάσει αρχικά. Εγώ που έκανα σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς επαλήθευση δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Στη μια με καινούργια ταυτότητα επαληθεύτηκε σε 4 λεπτά και σε μια παλιά χειρόγραφη αλλά με λατινικούς χαρακτήρες σε 10 λεπτά. Δεν νομίζω να φταιει το μούσι. Προσπάθησε να είναι καθαρές οι φωτογραφίες χωρίς αντανακλάσεις.
jtheogr Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, george1807 είπε Εγώ που έκανα σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς επαλήθευση δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Στη μια με καινούργια ταυτότητα επαληθεύτηκε σε 4 λεπτά και σε μια παλιά χειρόγραφη αλλά με λατινικούς χαρακτήρες σε 10 λεπτά. Δεν νομίζω να φταιει το μούσι. Προσπάθησε να είναι καθαρές οι φωτογραφίες χωρίς αντανακλάσεις. Εγώ είχα verified λογαριασμό με χειρογραφη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες και με μπλοκαραν ζητώντας μου ταυτότητα με τυπωμενους χαρακτήρες ή δίπλωμα.
Thalassinos Anastasiou Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Οι φωτογραφίες είναι πολύ καθαρές, αλλά δεν προχωρά η διαδικασία. Δοκίμασα ακόμη και με διαβατήριο και δεν έχει γίνει τίποτα.
george1807 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, Thalassinos Anastasiou είπε Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Οι φωτογραφίες είναι πολύ καθαρές, αλλά δεν προχωρά η διαδικασία. Δοκίμασα ακόμη και με διαβατήριο και δεν έχει γίνει τίποτα. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το support να σου πουν τι φταίει και άμα γίνεται να κάνουν χειροκίνητα τον έλεγχο.
smoke0man2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 καλησπερα παιδια ξερεις κανεια εαν μπορει να μου απαντησει καποιες αποριες? 1)ληγη η καρτα μου πως μπορω να εχω μια καινουργια? 2)μπορω να την "φορτωσω" απο καποιο καταστημα πειραιως ? ευχαριστω πολυ
Kostasspil Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1 minute ago, smoke0man2 said: 1)ληγη η καρτα μου πως μπορω να εχω μια καινουργια? 28 μερες πριν ληξει θα σ ερθει ειδοποιηση απ το app και μεσα απ την εφαρμογη στην ενοτητα cards θα παραγγειλεις την καινουρια
smoke0man2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Kostasspil είπε 28 μερες πριν ληξει θα σ ερθει ειδοποιηση απ το app και μεσα απ την εφαρμογη στην ενοτητα cards θα παραγγειλεις την καινουρια απο οτι βλεπω θελει 6 ευρω? να πληρωσω? η καρτα ληγη 5-19
Kostasspil Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μαλλον κοιτας την επιλογη να εκδοσεις επιπλεον καρτα. Αν ληγει τον Μαϊο εχεις ακομα. Οπως σου ειπα, 28 μερες νωριτερα μπορεις να επιλεξεις την αντικατασταση
smoke0man2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Μαλλον κοιτας την επιλογη να εκδοσεις επιπλεον καρτα. Αν ληγει τον Μαϊο εχεις ακομα. Οπως σου ειπα, 28 μερες νωριτερα μπορεις να επιλεξεις την αντικατασταση ωραια ευχαριστω ,επειδη εχει περασει καιρος που την εχω χρησιμοποιησει(capital control) μπορειτε να μου πειτε εαν μπορω να την φορτωσω εαν παω σε τραπεζα πειραιως ?
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, smoke0man2 είπε ωραια ευχαριστω ,επειδη εχει περασει καιρος που την εχω χρησιμοποιησει(capital control) μπορειτε να μου πειτε εαν μπορω να την φορτωσω εαν παω σε τραπεζα πειραιως ? Μόνο με έμβασμα απο e-banking σου
smoke0man2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μόνο με έμβασμα απο e-banking σου μπορειτε να μου θυμισετε πως γινεται ? και εαν κραταει προμηθεια
Kostasspil Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 BTW εμενα ληγει 4/19 και ακομα δεν εμφανιζεται η επιλογη για αντικασταση. Τι φαση; Θα επικοινωνησω και με το chat, αλλα δεν εχουν και το πιο γρηγορο support του κοσμου
Προτεινόμενες αναρτήσεις